Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΙΛΟΥΝ... ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ

Όπως δείχνουν τα πράγματα και οι αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας πολύ σύντομα η χώρα θα ζήσει μια τραγωδία. Μια τραγωδία που κανείς δεν γνωρίζει τις διαστάσεις που θα πάρει.
Το κράτος μπάζει , το κράτος γέμισε φέσια και όσο περνούν οι μέρες η μαύρη τρύπα διογκώνεται. Απλήρωτοι γιατροί, απλήρωτοι υπάλληλοι, απλήρωτα τα ΚΤΕΛ που μεταφέρουν τους μαθητές στα σχολεία και πόσοι άλλοι είναι απλήρωτοι; Μέχρι που φτάνει το φέσι;
Οι αγράμματοι καραγκιόζηδες πήραν φόρα, έχουν χαζέψει. Οι εκτελεστές της Νέας τάξης πραγμάτων δεν έχουν μπέσα. Βάζουν φόρους σε ότι κινείται και σε ότι μένει ακίνητο χωρίς να λογαριάζουν πως θα πληρωθούν από μια τετραμελή οικογένεια με άνεργο πατέρα και μητέρα.
Ο χειμώνας κοντεύει και θα είναι ακόμη πιο βαρύς από πέρυσι με τη νέα τιμή του πετρελαίου.
Δε μπορώ να φανταστώ άνθρωποι συνταξιούχοι που εργάστηκαν σκληρά και πλήρωσαν με το παραπάνω για να έχουν αξιοπρέπεια στα γηρατειά να τρέμουν από το κρύο.
Δε μπορώ να φανταστώ τον μικρό Γιαννάκη και την μικρή Ελένη... 


Παιδιά του δημοτικού σχολείου και παιδιά δυο ανέργων γονέων την ώρα που είναι να διαβάσουν στο σπίτι να τρέμουν από το κρύο επειδή δεν έχουν θέρμανση στο σπίτι τους, και ν' αφήνουν τα γράμματα για να κρυφτούν κάτω από την κουβέρτα τους μπας και ζεσταθούν. Και την επομένη νηστικά και αδύναμα μα πάνω απ΄όλα αδιάβαστα σε μια παγωμένη αίθουσα η σκέψη τους να ταξιδεύει σε ένα γιατί.
Το ποτήρι ξεχείλισε και η ανωμαλία των πολιτικών σπρώχνει την κοινωνία σε μια κοινωνική εξέγερση που δε θ΄αργήσει να΄ρθει.
Η κοινωνία είναι έτοιμη να τιμωρήσει την ίδια την κοινωνία όταν πριν λίγο καιρό οι Έλληνες ψηφοφόροι πήγαν για άλλη μια φόρα στις κάλπες και ψήφισαν για πλάκα.
Καληνύχτα Ελλάδα!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ε.Φ.:
Η κοινωνική εξέγερση δεν αποτελεί όνειδος που θα πρπεπει να τρομαζει το λαό, αλλά τη μοναδική λύση για την πραγματική σωτηρία τόσο του ίδιου όσο και της προδομένης πατρίδας του. Αυτό που έχει σημασία, είναι να οργανωθεί στοχευμένα και όχι να εκραγει ανεξέλεγκτα. Να γνωρίζει καλά όχι μοναχα αυτό που πρέπει να ανατρέψει αλλά ταυτόχρονα να έχει απόλυτη επίγνωση αυτού που είναι επιβεβλημένο να οικοδομήσει στη θέση του. Το αίμα που θα χυθεί και το παρπάπονο των δολοφονημένω συμπολιτών μας, αυτή τη φορά δεν πρέπει να πάει χαμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου