Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

Όποιος και αν είναι ο βίος και η πολιτεία του Φωτόπουλου, την πολιτική του πρόταση οφείλουμε να την κρίνουμε αυτοτελώς, και ανεξάρτητα από το πολιτικό και συνδικαλιστικό παρελθόν του ανδρός.

Ας τον υπερκεράσουν οι άσπιλοι και οι αμόλυντοι… Ας την υιοθετήσουν οι συνεπείς του εξεγερσιακού λόγου… Και κυρίως ας αποτελέσει εργαλείο αποφασιστικό για την έμπνευση της Ελληνικής κοινωνίας, την οργάνωση της πολιτικής της εξέγερσης με στόχο την ανατροπή της κατοχής, των πολιτικών ανδρεικέλων της και του συνόλου των πολιτικών τους.

Τι πρότεινε λοιπόν ο Φωτόπουλος???
Έκανε έκκληση για κατάληψη όλων των βασικών υπουργείων, των οργανισμών, των τραπεζών, των εφοριών, του αεροδρομίου και των λιμανιών από την προσεχή Δευτέρα.

Ουσιαστικά δηλαδή ο Φωτόπουλος αυτό που προτείνει είναι... 


Την καθολική εξέγερση της Ελληνικής κοινωνίας με στόχο την πολυδιάσπαση των μηχανισμών της καταστολής και εν τέλει την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος.

Με άλλα λόγια προτείνει, αυτό που καμία πολιτική δύναμη δεν τόλμησε να μπει μπροστά προκειμένου να γίνει ο εμπνευστής και οργανωτής της μεγάλης πολιτικής ανατροπής.

απροθυμία ή ανικανότητα??? Ατολμία ή απροκάλυπτος συμβιβασμός??? Το βέβαιο είναι πως ο ολέθριος κατήφορος τον οποίο τραβά η χώρα με στόχο τον κοινωνικό και γεωπολιτικό της αφανισμό, δεν ανακόπτεται με μεγάλα λόγια και με φανφάρες ανέξοδες.

Η ανατροπή θέλει δράση και τη θέλει τώρα. Και το δίλημμά για όλους είναι απλό και ξεκάθαρο. Θα συνεχίσετε να αμπελοφιλοσοφείτε για πολύ ή επιτέλους θα αναλάβετε τις ιστορικές σας ευθύνες???

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου