Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ"

Η ομολογία είναι σαφέστατη, εκτός αν υπάρχουν αδιόρθωτα αφελείς που να πιστεύουν ότι δικαιούνται να μεταφράσουν διαφορετικά όσα ακούγονται στο βίντεο που ακολουθεί...

Για «αυγή» και «φώς» μέσα στην «σάπια» Πολιτεία έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας στη νεολαία του κόμματός του η οποία πραγματοποιεί εκδήλωση στου Γουδή.

Απευθυνόμενος στη 12η γιορτή της «Ελληνικής Νεολαίας» ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι...


Επανειλημμένα οι πολιτικές δυνάμεις χαρακτήρισαν τον ίδιο και τους οπαδούς του ναζί ωστόσο δεν τους χαρακτήρισαν ποτέ κλέφτες.
«Μας είπαν ναζί αλλά δεν μας είπαν κλέφτες. Μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά αλλά δεν είμαστε κλέφτες, τα χέρια μας είναι καθαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος ο οποίος μάλιστα χαιρέτησε ναζιστικά τους οπαδούς του.

Συμπέρασμα: 
Το να επικαλείσαι την "καθαρότητα" των χεριών επειδή αντικειμενικά δεν είχες την ευκαιρία να τα λερώσεις στη βρωμιά και στη λοβιτούρα της κυβερνητικής διαχείρισης, είναι απλώς διαπίστωση ή και ...παράπονο, αλλά σε καμιά περίπτωση δε συνιστά "πιστοποιητικό" αδιάφθορων με προδιαγραφές να παραμείνουν τέτοιοι.

Το να αποδέχεσαι το φορτίο του ναζιστικού χαιρετισμού, δε συνιστά κίνηση αδεξιότητας, αλλά στάση και αντίληψη ζωής με σημαία το μίσος και το μισανθρωπισμό και με θύμα την ουσία της πραγματικής δημοκρατίας. Ναζιστικός χαιρετισμός από ανθρώπους που δεν έχουν παραδώσει την ψυχή τους στο ναζιστικό εφιάλτη δεν μπορεί να υφίσταται.

Πρόκειται για δύο θεμελιώδη συμπεράσματα που η κοινωνία συγκυριακά και πρόσκαιρα προσπέρασε, αλλά που αφείλει το συντομότερο δυνατό να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο από τον επερχόμενο εφιάλτη.

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου