Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΨΩΜΙ - ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΙΜΑ...

Το κόλπο της Χρυσής Αυγής… και η σύνταξη του αρχηγού - Ποιοι κρύβονται πίσω από την αυτοαποκαλούμενη «ναζιστική» οργάνωση; - Τι ακριβώς είναι το Colpus Bisti;...
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» …και ειδικά ο δήμιος. Τι γίνεται όμως όταν το «σκοινί» είναι το απαραίτητο και το μόνο μέσο για να διαφύγει ο δήμιος από τον τόπο του εγκλήματος; Το να ακούει για παράδειγμα κάποιος τον Πάγκαλο να μιλάει για φασίστες και SS, είναι το λιγότερο παράξενο.  Γιατί; 
Γιατί ο Πάγκαλος είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μας θυμίζει τα περί SS. Είναι εγγονός δωσίλογου, ο οποίος επί κατοχής πληρωνόταν και προστατευόταν από τα αυθεντικά SS. Ο ίδιος ο Πάγκαλος, ως παιδί, τον καιρό της πείνας απόλαυσε την ασφάλεια και βέβαια τα γάλατα και τις σοκολάτες που παρείχαν στην οικογένειά του τα SS.
Όλα αυτά όμως φυσιολογικά θα έπρεπε να τον κάνουν... 

Να αποφεύγει ν” αναφέρεται σε θέματα SS …Στην κυριολεξία να τα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Το ίδιο παράξενο είναι να ακούγεται και ο Ψυχάρης να μιλάει για ναζιστικές οργανώσεις, που απειλούν τη δημοκρατία. Ξεχνάει το «ομορφόπαιδο» της Μιχαλακοπούλου ότι είναι ιδιοκτήτης και εκδότης του Βήματος και των Νέων, τα οποία κάποτε ανήκαν από κοινού στον δωσίλογο Λαμπράκη και τους Ναζί; Ξεχνάει ότι ο ιδρυτής του ΔΟΛιου συγκροτήματος, του οποίου οι ίδιος φέρεται ως ιδιοκτήτης, είχε συλληφθεί από τους Βρετανούς για συνεργασία με τους Ναζί;
Σε μια εποχή, λοιπόν, που ο φασισμός επανεμφανίζεται ως απειλή για τη Δημοκρατία —αλλά και για την ίδια τη χώρα—, είναι περίεργο που «σταυροφορία» κατά του ναζισμού αναλαμβάνουν όχι εκείνοι οι οποίοι αποδεδειγμένα αγωνίστηκαν κάποτε εναντίον του, αλλά εκείνοι οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας των ΝΑΖΙ …Τον ναζισμό των αυθεντικών ΝΑΖΙ και όχι τον «γιαλαντζί» ναζισμό των κασιδιάρηδων …Εκείνων με τις κατάμαυρες στολές, που κατέκτησαν με τα όπλα την πατρίδα μας και εκτελούσαν τους Έλληνες σαν ζώα. Εκείνοι οι δολοφονικοί ΝΑΖΙ στην κατακτημένη Ελλάδα συνεργάστηκαν μόνον με τους βενιζελικούς. Ο εθνικοσοσιαλισμός των ΝΑΖΙ συνδέεται μόνον με τους πολύ «δημοκράτες» της πατρίδας μας …»Δημοκράτες», όπως ο Λαμπράκης ή όπως είναι ο «σοσιαλιστής» Πάγκαλος και τα «συντρόφια» του.
Αυτό δεν το λέμε εμείς. Κατά πρώτον το λέει η ίδια η λέξη για το πού πρέπει να ψάξουμε. ΝΑΖΙ σημαίνει Nationalsozialismus και αυτό από μόνο του «σκιαγραφεί» μια κατάσταση — αν πραγματικά θέλουμε να καταλάβουμε την ουσία των πραγμάτων και βεβαίως να βρούμε την προέλευση των σημερινών «σοσιαληστών». Κατά δεύτερον το λέει η ελληνική ιστορία. Αυτοί, οι οποίοι οργανωμένα ως κόμμα συνεργάστηκαν με τους Ναζί στην Κατοχή, ήταν οι βενιζελικοί. Η ηγεσία της Δεξιάς μάς είχε αφήσει για τον Νείλο και ο λαός είχε πάρει τα «βουνά». Απόγονοι εκείνων των κραυγαλέα δωσίλογων, που δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, είναι όλο το enfant gâteaux της Μεταπολίτευσης …η crème de la crème της «δημοκρατίας», των κοινωνικών αγώνων αλλά και της μοντέρνας επιχειρηματικότητας …Οι «ήρωες» και οι «δημοκράτες» …Ο Λαμπράκης, ο Πάγκαλος, ο Παπανδρέου, η Μερκούρη, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χριστοφοράκος, ο Λάτσης, ο Πικραμένος κλπ..
Σε μια Ελλάδα, που «κρεμάστηκε» από όλους αυτούς, θα περίμενε κάποιος να είναι οι τελευταίοι που θα μιλήσουν για το ναζιστικό «σκοινί». Αυτοί, οι οποίοι κάποτε κρύβονταν στα λαγούμια, για να μην τους «δείξουν» οι πολίτες ως συνεργάτες των Ναζί, είναι παράξενο που βγαίνουν σήμερα στις πλατείες και «δείχνουν» οι ίδιοι τούς σημερινούς Νεοναζιστές. Γιατί όμως «ρισκάρουν» να τους θυμηθούν τα θύματά τους; …Γιατί οι ανάγκες τους είναι μεγάλες και οι καιροί δύσκολοι.
Οι φασίστες, οι οποίοι πρόδωσαν και λεηλάτησαν τη χώρα κατ’ επανάληψη, θέλουν να διαφύγουν και αυτό δεν τους επιτρέπει πολλούς ελιγμούς. Οι φασίστες, οι οποίοι μας λεηλάτησαν, θα έπρεπε να βρουν «θύματα», για να τους φορτώσουν τον φασισμό. Οι κρυφοί συνεργάτες της Μέρκελ και των δανειστών θα έπρεπε να βρουν κάποιους πιο φανερούς «συνεργάτες» των Γερμανών. Οι ομοϊδεάτες του Χριστοφοράκου θα έπρεπε να βρουν φανατικούς θαυμαστές του Χίτλερ. Έπρεπε όλοι αυτοί, οι οποίοι έζησαν πλούσια ως «δημοκράτες», να βρουν κάποιους «φασίστες» και να μας τους «υποδείξουν», ώστε να μπορέσουν να διαφύγουν της προσοχής μας. Έπρεπε αυτοί, οι οποίοι πλούτισαν ως προδότες, να μας δείξουν μια «έκφραση» τού πατριωτισμού πολύ επικίνδυνη.
 Οι φασίστες —με λίγα λόγια—, για ν” αποφύγουν τη μήνη του λαού, θα έπρεπε να βρουν ή —στην ανάγκη— να «κατασκευάσουν» κάποιους, οι οποίοι να φαίνονται πιο φασίστες από τους ίδιους. Αυτοί, οι οποίοι τα «πήραν» από την Siemens, θα έπρεπε να εμφανίσουν μπροστά μας θαυμαστές των ιδρυτών της ναζιστικής αυτής φίρμας. Οι συνεργάτες της κάθε Μέρκελ θα έπρεπε να εμφανίσουν κάποιους πολύ πιο «φιλογερμανούς» από τους ίδιους. Έπρεπε επειγόντως να «κατασκευάσουν» φασίστες, έστω κι αν αυτές οι «κατασκευές» είναι καρτούν του φασισμού. Τέτοιο «καρτούν» είναι η Χρυσή Αυγή …»Μαϊμού» φασιστική οργάνωση σε σχέση με την αυθεντικότητα ενός Πάγκαλου. Αν δηλαδή οι φασίστες κρίνονταν με κριτήρια αγοράς, ο Πάγκαλος θα πουλιόταν στον Καίσαρη ή τον Βιλδιρίδη και η Χρυσή Αυγή στα απλωμένα κιλίμια των λαθρομεταναστών …Στα «κινέζικα» του φασισμού ψάχνουμε τη Χρυσή Αυγή.

Για να καταλάβει κάποιος την πραγματική κατάσταση, θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πέρασαν πολλά χρόνια προπαγάνδας και ψέματος μέχρι να φτάσουμε σε σημείο τέτοιο, που να διαβάζουμε την ιστορία μας και να μην καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε. Από την εποχή που κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι δωσίλογοι —οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί— δεν ήταν προδότες, που μας πρόδωσαν για να γίνουν πλούσιοι, αλλά «δημοκράτες», που συνεργάστηκαν μ” αυτούς για να μην «πέσει» η χώρα στα χέρια των κομμουνιστών, έχει κυλήσει πολύ «νερό» στο «αυλάκι» της προπαγάνδας. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε συνεργάστηκαν με τους Ναζί για το «καλό» μας, είναι οι ίδιοι που σήμερα συνεργάζονται με το ΔΝΤ …και πάλι για το δικό μας «καλό».
Αυτοί είναι που μας κάνουν «πλύση» εγκεφάλου μέχρι να πιστέψουμε ότι το ΔΝΤ θα μας «σώσει» και ότι οι ψευδοπατριώτες θα μας «καταστρέψουν» …Οι όποιοι ψευδοπατριώτες κατά καιρούς εμφανίζονται …Είτε αυτοί ανήκουν στη «συμμορία» της δραχμής είτε είναι «ακραίοι» φασίστες. Για να μας πείσουν λοιπόν ότι αυτοί είναι οι απολύτως «χρήσιμοι» και όλοι οι υπόλοιποι «επικίνδυνοι», αναλαμβάνουν οι ίδιοι να εμφανίσουν τους «πατριώτες» του δικού τους «γούστου» …Τους νευρικούς «πατριώτες» της Χρυσής Αυγής …Τους «πατριώτες» εκείνους, οι οποίοι με την αγραμματοσιά και την ασχετοσύνη τους μετατρέπουν το σύνολο του πατριωτικού χώρου σε έναν χώρο γραφικό.
 Αυτός είναι ο στόχος τους. Γιατί; Γιατί ό,τι δεν θέλουν ή τους ενοχλεί να ακούγεται, βάζουν τους αυτοπαρουσιαζόμενους σαν ναζιστές να το «πουν». Όταν η ναζιστική Χρυσή Αυγή «απαιτεί» τον λογιστικό έλεγχο του κράτους ή την απαίτηση των γερμανικών δανείων, ευνόητα είναι μερικά πράγματα …Η γραφικότητά της μεταφέρεται στο «αίτημα» και το υποβαθμίζει. Γι” αυτόν τον λόγο προβάλουν τη Χρυσή Αυγή και τα «αιτήματά» της μέσα από όλα τα μέσα. Όταν ο Κασιδιάρης καταγγέλλει τον Βενιζέλο, ο χοντρός έχει σχεδόν εξασφαλίσει την «ασυλία».
Αυτός είναι ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και γι” αυτό την προβάλουν τον τελευταίο καιρό. Την βάζουν μπροστά, για να «καίει» ό,τι είναι δυνατόν να τους απειλήσει αν εκφραστεί από σοβαρούς ανθρώπους. Ό,τι λέει ο Κασιδιάρης και η παρέα του απλά «καίγεται». «Καίγεται» στην κυριολεξία το οποιοδήποτε λογικό επιχείρημα ή λαϊκό αίτημα μόλις το εκφράσει η Χρυσή Αυγή. Μπαίνει κι αυτό στις «γραφικότητες». Το πιο σοβαρό πράγμα να εκφράσει η Χρυσή Αυγή …και το «έκαψε». Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την «είσοδό» μας στο ΔΝΤ έκανε και όλοι άρχισαν να το ξανασκέφτονται μόνο και μόνο επειδή το είπε η Χρυσή Αυγή.
Όλα αυτά είναι μεθοδεύσεις των… …. …. …. …. …. …. …. …. …. …. ….
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Στ'αλογα,στ'αλογα Ομερ Βρυωνη,η ΧΑ χουμηξε και μας πλακωνει...Ο ΜΕΓΑΣ δοκησισοφος,νεροκουβαλητης του συστηματος χτυπησε ξανα...Α,ρε νερουλά,και λοιποι συγγενεις,αυτη η κουφαλα η VPRC τι κανει...Τσιρλιτο τους επιασε ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή