Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...

Όταν αναμασούσαν - αδίστακτα υποκρινόμενοι οτι αντιπαλεύουν - την κατευθυνόμενη προπαγάνδα των κοτζαμπάσηδων συμβάλλοντας στην εδραίωση του δόγματος του σοκ...

Έμείς σε προειδοποιούσαμε για το μεγάλο, χορογραφημένο και επικίνδυνο παραμύθι, που "οχτροί" και φίλοι από κοινού επέμειναν να αναδεικνύουν.

Για δείτε τι λέγαμε...


ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ…

ΤΟ ΤΣΑΛΙΜΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΙΑΣ ΡΗΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Και τώρα που το σκάσανε το παραμύθι και η τρόϊκα ξεβράκωσε τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους, οφείλεις, όχι μόνο να συνειδητοποιήσεις την απόλυτα προβλέψιμη τακτική των ελεεινών του πολιτικού συστήματος, αλλά κυρίως να αναλογιστείς για τον πραγματικό ρόλο που επιτελούν οι παραμυθάδες της δήθεν ενημέρωσης τόσο στο "ελεύθερο" διαδύκτιο όσο και στα "εγνωσμένου κύρους" ΜΜΕ, σε αρμονική συνεργασία με όλους εκεπίνους που την έχουν χορογραφήσει.

Και να θυμάστε και κάτι ακόμη που τολμήσαμε να επισημάνουμε, όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Λέγαμε λοιπόν μεταξύ άλλων:...

Το πουλάκι που λέγεται Τόμσεν θα λαλήσει...
Όμως κι εδώ σας διαφεύγει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Οι δυνάμεις κατοχής, μπορεί να χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν, αλλά ποτέ δεν εκτίμησαν τους πρόθυμους να τις εξυπηρετήσουν.
Έτσι και τώρα, μόλις θα πάρουν όλα όσα θέλουν και πλέον θα έχετε χρεοκοπήσει ολοκληρωτικά, τότε το πουλάκι που λέγεται Τόμσεν θα λαλήσει.

Κι όταν λαλήσει αυτό το πουλάκι, τότε θα σας ξεβρακώσει ολοκληρωτικά…
Τότε η ψευδολογία της υποτιθέμενης «ρήξης» θα αποκαλυφθεί…
Και μαζί της θα αποκαλυφθεί πως οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» μας, δεν ήταν παρά κότες με λυρί, που το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά, είναι να ζητιανεύουν σαν ναρκομανείς τη δόση τους, για να την παραδώσουν απείραχτη στο μεγάλο νταβατζή που τους εξουσιάζει…

Κι αυτή τη μέρα της ντροπής που δε θα αργήσει να έρθει…
Εσάς ούτε ο τόπος θα σας χωρά ούτε η πατρίδα που ξεπουλήσατε. Θα είναι ίσως η μέρα που η Ελληνική κοινωνία θα έχει πλέον συνειδητοποιήσει δυο πολύ σημαντικές αλήθειες.
  • Ότι το εφιαλτικό έργο που θα έχετε αφήσει πίσω σας, μονάχα με εξέγερση θα μπορεί πλέον να ανατραπεί.
  • Και ότι μέρος και πρωτεύων στόχος αυτής της εξέγερσης, δεν μπορεί παρά να είναι η παραδειγματική σας τιμωρία.
Ποντάρατε στη σιωπή και στην απογοήτευση… Σας διέφυγε ωστόσο η πιθανότητα πως μπορεί οι νύχτες να είναι γκαστρωμένες.

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ή ΟΧΙ???

Αυτά... για να μη συνεχίσεις να τρως το κουτόχορτο που σου σερβίρουν σε διάφορα περιτυλίγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου