Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

Ο λόγος για τον πρώην αντιπρόεδρο… πρώην υπουργό οικονομικών… και νυν θλιβερό συνεταιράκι στη συγκυβέρνηση των κατοχικών κοτζαμπάσηδων.


Δεν έχει το θάρρος να αναλάβει ούτε την προσωπική του ευθύνη τώρα που ο πολιτικός του βίος τερματίζεται με ανεξίτηλη τη ρετσινιά της ενοχής, για τη συνειδητή συγκάλυψη μιας μεγάλης βρωμιάς, την ίδια στιγμή που με τις προσωπικές του επιλογές στοχοποίησε με τρόπο δολοφονικό την Ελληνική κοινωνία.

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ… Αυτό είναι το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του… Αυτοί είναι οι πολιτικοί που δεκαετίες ολόκληρες ταμπουρωμένοι στα θωρακισμένα τους αυτοκίνητα και λουφάζοντας πίσω από την προσωπική τους φρουρά, καμώνονται τους σπουδαίους απέναντι σε μια κοινωνία εκτεθειμένη, ανυπεράσπιστη και στοχοποιημένη από το «νομικό πολιτισμό» που οι ίδιοι κατασκεύασαν, για να συγκαλύπτουν κάθε βρωμιά και να ξεσπούν με μίσος απέναντι στον απλό Έλληνα πολίτη. Ο άνθρωπος που τόλμησε να ισχυριστεί ότι... 


Διαπραγματεύτηκε τις τύχες της χώρας, δεν έχει το θάρρος να σταθεί όρθιος απέναντι στο φυσικό του κριτή και να αναλάβει προσωπικά τις ευθύνες που του ανήκουν.

Θέλησε να είναι πρώτος στις τιμές… αλλά επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από το Διώτη τώρα που το καπάκι της χαβούζας άνοιξε και η μπόχα του νεκρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Θέλησε να είναι το τιμώμενο πρόσωπο… αλλά δεν διαθέτει τη λεβεντιά να σταθεί όρθιος σαν κρινόμενο πρόσωπο για τις μεγάλες και ασυγχώρητες προσωπικές και πολιτικές του ευθύνες…

Τολμά να πάει στο κόμμα του, σ αυτόν το συρφετό που τον ανέδειξε ως πολιτειακό παράγοντα, για να πει τι??? Να πει ότι δε φταίει αυτός αλλά ο Διώτης.

Ας πούμε βρε ελαχιστότατε ότι ο Διώτης ολιγώρησε…
Ας πούμε βρε …Συνταγματολόγε ότι ο Διώτης δεν έκανε καλά τη δουλειά του…
Ας πούμε βρε φοβισμένε πολιτικάντη ότι ο Διώτης ηθελημένα η αθέλητα καθυστέρησε…

Εσύ ο πολιτικός του προϊστάμενος, ο κορυφαίος συνταγματολόγος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που οδήγησε τον τόπο στην καταστροφή...
Εσύ ο θρασύτατος που την εποχή της παντοδυναμίας σου δε δίσταζες να απειλείς Θεούς και δαίμονες ταμπουρωμένος πίσω από την πολιτική και κατοχική προστασία…

Που ήσουν???
Τι έκανες???
Ποιες πρωτοβουλίες πήρες για να προσπεραστούν τα τυπικά κωλύματα που επικαλέστηκε ο Διώτης???
Που είναι το έγγραφο με το οποίο του έδωσες εντολή να προχωρήσει την έρευνα???
Πόσες φορές σήκωσες το τηλέφωνο για να τον επαναφέρεις στην τάξη επειδή κα΄τα την άποψή σου ολιγώρησε???
Που είναι το υπηρεσιακό σημείωμα με το οποίο του επέστησες την προσοχή για την απαράδεκτη καθυστέρησή του ή την αδιαφορία του όπως ισχυρίζεσαι???

Που ήσουν εσύ??? Έσωζες την πατρίδα??? Από ποιους την έσωζες και σε ποιους την παρέδιδες???

Που ήταν το κόμμα σου που σήμερα σε πετροβολάει να σου θυμίσει πως λησμόνησες ν ασχοληθείς με αυτό (και όχι μόνο με αυτό) το ζήτημα???

Ποιον δουλεύετε βρε αγύρτες???
Σε ποιο μαλάκα λαό και με τι θράσος συνεχίζετε να απευθύνεστε για να του πείτε τι???
Ότι είστε περήφανοι???
Ότι δε συμπεριφερθήκατε ως επίορκοι???
Ότι δε σεβαστήκατε το μόχθο του, τον ιδρώτα του, τη ζωή του???

Το Διώτη ψήφισε αυτός ο λαός και του ανέθεσε την τύχη της χώρας και της νομιμότητας ή εσένα???
Ο Διώτης έπαιρνε πολιτικές αποφάσεις ή εσύ και το κόμμα σου???
Οι υπηρεσιακοί παράγοντες κυβερνούν αυτή τη χώρα ή οι πολιτικοί που προσκύνησαν στο σουλτανάτο και έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως τιμητές της εθνικής περηφάνιας όταν ελέγχονται ακόμη και για την προσωπική τους λεβεντιά να αναλάβουν τις ευθύνες που ολοφάνερα τους ανήκουν???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου