Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ...

Αν προβληματίζεστε για το αν οι πρωταγωνιστές της άθλιας και κυρίως εθνικά επικίνδυνης ιστορίας με το "πραξικόπημα", βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αίθουσα κάποιου έκτακτου δικαστηρίου ή αν περιμένουν την Ανατολή του Ήλιου για να οδηγηθούν εκεί που το Σύνταγμα επιβάλλει για περιπτώσεις ανάλογες...

Αν μετά την επαναφορά του θέματος για τους εθνικά επικίνδυνους χειρισμούς του Μπεγλίτη με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, από κοινού και ουσιαστικά συνομωτώντας με τον επίσης εθνικά επικίνδυνο ΓΑΠ, αναρωτιέστε για το ποιά είναι η τύχη του...

Τότε στο δημοσίευμα που ακολουθεί θα βρείτε την απάντηση...


Ο Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΕΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ... 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Χθες βράδυ (30/09/2012) σε δήλωσή μου που την απηύθηνα στον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, του ζητούσα να παγώσει την επανένταξη του Παναγιώτη Μπεγλίτη στο Διπλωματικό Σώμα της χώρας μας, μέχρι να ξεκαθαρίσει επίσημα και οριστικά όλη αυτή η ιστορία του «πραξικοπήματος».
Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα ότι το αίτημά μου έπεσε στο κενό λόγω αποφάσεων που ήδη έχουν ληφθεί.

Ο πρώην Υπουργός Άμυνας της καρατόμησης των 4 αρχηγών και εμπλεκόμενος σε δημοσιεύματα για «πραξικόπημα», έχει ήδη επιστρέψει στο ΥΠΕΞ, με αυθημερόν απόσπαση στο ΠΑΣΟΚ, στο γραφείο του Προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος είναι και ο μόνος να κρίνει αν ορθώς μπορεί να έχει Διπλωματικό του Σύμβουλο ένα πρώην Βουλευτή και Υπουργό, που εμπλέκεται ή τον εμπλέκουν σε τόσο επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μας σενάρια, χωρίς προηγούμενο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης.

Πάντως, εξακολουθώ να ευελπιστώ ότι θα υπάρξει αυτεπάγγελτη επέμβαση της Δικαιοσύνης, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που ανακατεύει και την ομαλότητα της Δημοκρατίας μας, αν και το ορθότερο είναι να προσφύγει σε αυτήν ο ίδιος ο εμπλεκόμενος Παναγιώτης Μπεγλίτης, αν πιστεύει ότι θίγεται με τα χθεσινά δημοσιεύματα. Η μη αντίδραση, δεν είναι σύμμαχός του».


Μετά απ όλα αυτά συνεχίζετε ν αναρωτιέστε ποιός απ όλους αυτούς είναι λιγότερο επικίνδυνος για τον τόπο???

Υπάρχει κανείς που να βρίσκεται ακόμη σε δίλημμα για το αν για όλους αυτούς αυτό που πρωτίστως ισχύει είναι το τεκμήριο της αθωότητας, ή εξ ορισμού το κριτήριο της ενοχής???

Για δείτε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου