Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση του «βραβείου νόμπελ»; Υποστηρίζει τους τρομοκράτες!!! 

Το τουρκικό περιοδικό «Yurt» κάνει μια αποκάλυψη που θα έπρεπε να στείλει στα τάρταρα τους ευρωπαίους ηγέτες που στηρίζουν τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ στη Συρία. 
Μεταξύ αυτών τον πιο γελοίο υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας, τον γνωστό για την καταστροφή του ΕΣΥ, τα εμβόλια και άλλες «εργασίες» στον τομέα της δημόσιας Υγείας, ο οποίος από την ημέρα που τον πρόκριναν το ΠΑΣΟΚ με την ΔΗΜΑΡ δεν ξεχνάει να μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να φύγει ο Άσαντ για να εκδημοκρατιστεί η Συρία.
Ο Omar Odimic, ανταποκριτής στη Συρία του τουρκικού περιοδικού «Yurt» επισημαίνει ότι ομάδες τρομοκρατών εμπορεύονται ανθρώπινα όργανα μαρτύρων υπερασπιστών της Συρίας. Τους απαγάγουν, τους...

δολοφονούν και πουλάνε σε διεθνές κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων τα ζωτικά τους όργανα.
Ο τούρκος δημοσιογράφος Omar Odimic, σε αντίθεση με τους δημοσιογράφους υπηρεσίας της δύσης και ειδικότερα του έλληνες αλήτες δημοσιογράφους, που συνολικά μεταφέρουν τα δελτία που εκδίδουν η Cia με τη Mossad, φέρνει στο φως πως σώματα νεκρών στρατιωτών, ή χριστιανών, αρμένιων, κούρδων που είχαν απαχθεί, βρέθηκαν και τους έχουν αφαιρεθεί νεφρά, μάτια και συκώτι.
Ποια διεθνή κοινότητα και διεθνές δίκαιο;
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και κύριο όπλο των μισθοφόρων που δρουν και τρομοκρατούν το Συριακό λαό, είναι η εθνοκάθαρση μέσω της αμερικάνικης τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα! 
Για τη συνεισφορά της στους τρομοκράτες της Συρίας βράβευσαν με νόμπελ την Ευρωπαϊκή Ένωση των τραπεζιτών; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου