Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ???

Σου έλεγαν πριν από τις εκλογές πως τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους φτάνουν μέχρι τα τέλη του Ιουνίου και ότι από εκεί και μετά κατεβάζουμε ρολά. Τελικά όμως...
 
Οι εκλογές έγιναν...
Εσύ - ο διαχρονικός χαλβάς - εκβιάστηκες  και έκανες κυβέρνηση τους "σωτήρες"...
Ο Ιούνιος πέρασε...
Τα διαθέσιμα ακόμη δεν τεείωσαν...
Ο Οκτώβρης έφτασε... Κοντεύει να βγει... Και ο ίδιος εκβιασμός  συνεχίζεται. Ο λόγος είναι απλός...

Δε φταίει μονάχα το γεγονός ότι αυτοί που τον εκτοξεύουν είναι αμετανόητα θρασείς. Φταίει κυρίως το γεγονός ότι...

Εσύ που τον ακούς και είσαι έτοιμος να "τσιμπήσεις" είσαι αμετανόητα ηλίθιος.
 
Τι κάνουν λοιπόν τώρα που θέλουν να εξασφαλίσουν κοινωνική ανοχή λίγο πριν την ψήφιση του νέου δολοφονικού πακέτου μέτρων???
Η κυβέρνηση των οικονομικών εξουσιαστών επαναλαμβάνει τις απειλές.Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει πέραν του Νοεμβρίου εάν δεν εκταμιευτεί η επόμενη δόση δηλώνει ο Σαμαράς στη Γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
 
Αμετανόητοι συνεχίζουν να εκπέμπουν τα ίδια εκβιαστικά ψευτοδιλήματα εναντίον του κόσμου που έχουν εξαθλιώσει,, όπως κάνουν τα τελευταία 3 χρόνια.
ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΟΣΗ, ΛΕΕΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Δεν λέει ότι τουλάχιστον τα 25 απο τα 31,5 δις θα πάνε πάλι στούς τραπεζίτες για την ..ανακεφαλαιοποίηση των λησταρχίων τους, χρήματα που θα πληρώσουμε εμείς οι φορολογούμενοι !


Η ΔΟΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει πέραν του Νοεμβρίου εάν δεν εκταμιευτεί η επόμενη δόση, αναφέρει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναφερόντας ως πιθανή βοήθεια την επιλογή της ΕΚΤ να δεχθεί μετακύλιση της ωρίμανσης ελληνικού χρέους που διακρατεί. Ο Σαμαράς ανέφερε επίσης ως «σημαντική ελάφρυνση» το ενδεχόμενο η ελληνική τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση να γίνει απευθείας από τους μηχανισμούς στήριξης, όπως εξετάζεται για την Ισπανία.

«Το κλειδί είναι η ρευστότητα, για αυτό είναι τόσο σημαντική η επόμενη δόση» δήλωσε ο Σαμαράς στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Ερωτηθείς για το χρονικό διάστημα που η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει χωρίς την επόμενη δόση, απάντησε: «Έως τα τέλη Νοεμβρίου. Μετά το ταμείο θα έχει αδειάσει».

Η ΕΚΤ μπορεί να βοηθήσει εάν αποδεχθεί χαμηλότερα επιτόκια στα ελληνικά ομόλογα ή εάν εγκρίνει τη μετακύλισή τους όταν αυτά λήξουν, συμπλήρωσε.

«Επίσης, η ανακεφαλαιοποίση των ελληνικών τραπεζών θα μπορούσε να γίνει απευθείας μέσω του ESM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας), όπως εξετάζεται και για την Ισπανία. Αυτό θα ήταν μεγάλη ανακούφιση» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου