Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες από Πάτρα μεριά, ο επίδοξος εθνοσωτήρας και τρισεκατομμυριούχος άνευ χαρτοφυλακίου, Σώρρας Αρτέμιος, έχει πλούσιες δικαστικές περιπέτειες μέχρι τώρα.

Το αξιοπερίεργο όμως είναι, ότι λίγες μόνο μέρες μετά το εντυπωσιακό του φιάσκο και καραγκιόζ-μπερντέ στο PRESIDENT OF KIFISIA, ο ιδρυτής των END και END, Αρτέμης Σώρρας, μαθαίνω ότι συζητείται αρχές της ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ εβδομάδας, αίτηση για έκδοση προσωρινής διάταξης εναντίον του Σώρρα και της συζύγου του, αλλά και άλλων συγγενικών του προσώπων!!!

Γι΄ αυτό είχαμε πρεμούρα για διασωστικές παρεμβάσεις των αυτοανακηρυγμένων φιλάνθρωπων άνευ φιλανθρωπικής προσφοράς??? Έστω έναν παιδικό σταθμό ρε γαμώτο…. Δεν θέλω τρισεκατομμύρια άνευ… Έναν παιδικό σταθμό…. Έχετε???… Άντε, έτσι, κατ΄ ευθείαν στα βαθιά που πάτε, σεις από μόνοι σας θα πνιγείτε!!!…

Αρτέμη, κάποιος πρέπει να σου πει, πως... 


Με πορδές δεν βάφονται αυγά και μάλιστα φθινόπωρο!!! Και στο κάτω-κάτω, με πιάνουν οι τσαντίλες μου όταν ο ευεργέτης μου, μου κρατά λόγια και μυστικά!!!!

Ευτυχώς που στο  PRESIDENT, μια χαρά στεκόσουν από πλευράς υγείας, οπότε δεν θα ταλαιπωρηθείς με αναβολές… Οι σωσμένοι σε έχουν τόσο, μα τόσο ανάγκη…. Τρομάρα τους!!!…

Ε, ρε γλέντιααααα διασωστικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου