Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ

Ένας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ-ΜΠΕΡΝΤΕΣ, σε υπόγεια αίθουσα ξενοδοχείου. Σκηνικό απόγνωσης. Πρόσωπα σκυθρωπά και απόκοσμα. Το βλέμμα καθενός, αναζητούσε διέξοδο, στο απλανές στερέωμα του μισοσκόταδου της αίθουσας. Φιγούρες κωμικοτραγικές και άναρχες που τριγυρνούσαν πέρα δώθε ψάχνοντας τη κατάλληλη δημόσια σχέση.

Για καταξίωση ούτε λόγος. Ούτε ένα χαμόγελο. Ελπίδα ΜΗΔΕΝ…. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ…

Κακοστρωμένο τραπέζι, μια ταμπέλα προεκλογικού περιεχομένου, αν και ψευδώς ο «σωτήρας» διαβεβαίωνε με αφηρημένες πολιτικές κενές κουβέντες, ότι δεν είναι κόμμα…. ΛΑΘΟΣ!!!! Μόνο κόμμα είναι και μάλιστα κάκιστης ποιότητας. Τα περί φιλανθρωπίας και σωσμού των πανελλήνων «χέστα κι΄ άστα» – κι΄ εδώ πελώριο μηδέν!!!

Δίπλα στη ταμπέλα ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ προσδιορισμού των δισεκατομμυριούχων …χωρίς δισεκατομμύρια, μια σημαία…. Η σημαία της πατρίδας ξεχειλωμένη, με μια κοιλιά να!!! Ίσα-ίσα που συγκρατιώταν στο σεντόνι που κάλυπτε το τραπέζι…. Λες και είχαν χρησιμοποιήσει μόνο μια καρφίτσα, κομμένη στα δύο. Λες και έκαναν ρεφενέ για ν΄αγοράσουν σημαία και καρφίτσα….



Η σημαία…. Κατά το ένα τρίτο περίσσευε ξαπλωμένη στο πάτωμα, σαν ποδόγυρος τουαλέτας μπαρόκ εποχής…. Να έχουν να ακουμπούν τον κώλο τους, εκείνοι που δεν ήσαν στο πάνελ, αλλά (για άγνωστο λόγο) έπρεπε να τους πιάνει το πλάνο της κάμερας με φόντο τον αρχισωτήρα…. Να έχουν και τα σκαρπίνια, παρέα με τα τσόκαρα, να σκουπίζονται και να γυαλίζουν τα βήματά τους, για το επόμενο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ καταθετικό προϊόν της END των κατά φαντασία τους σωτήρων μας. Πατριδοκάπηλοι…. Η σημαία!!!… Της άλλαξαν τον αδόξαστο στο ποδοπάτημα…. Οι σωτήρες!!!… Θεός φυλάξει…


Ενώ περίμενα τον Γεωργαντζά, βλέπω για πρώτη φορά τον  Σώρρα σωτήρα.

Τον ασυνάρτητο Emmanuel Lambrakis τον είχα ξαναδεί σε φωτογραφίες και βίντεο. Ο τρισεκατομμυριούχος χωρίς τρισεκατομμύρια Artemis Sorras δεν κάνει συχνά εμφανίσεις, μη τον μαυρίσει ο ήλιος των Πατρέων. Επί τέλους, το είδα κι΄ αυτό!!! Κάτι θυμίζει…. Μου θυμίζει τον μπράβο γκεστ-σταρ ταινίας Τζέϊμς Μποντ, που βγάζει το καπέλο και το εκσφενδονίζει για να κόψει τον λαιμό αγάλματος!!! Ξεροκαταπίνω και καλού-κακού και ασυναίσθητα, πιάνω προφυλακτικά το καρύδι στο λαρύγγι μου…. Μου θυμίζει, τον τελευταίο επιζώντα μισθοφόρο από ταινία, για τον πόλεμο των Αμερικάνων στο Κουβέϊτ!!!… Μου θυμίζει σωματοφύλακα του Κένεντι, έτοιμο να νίψει τας χείρας του, μετά την αποτρόπαια δολοφονία…. Όταν του ξεφεύγει και χαμογελά, πράγμα σπάνιο για τόσο σκυθρωπό άνθρωπο, λες, «ρε γαμώτο, αυτός είναι ένας από το τρίο-στούντζες!!!» Τι δεν μου θυμίζει….. Τα πάντα όλα, εκτός από τρισεκατομμυριούχο!!!
Ακόμα ψάχνω να καταλάβω, το λαϊκό έρεισμα τι σκατά το ζητούν…. Γιατί θάβουν με τόση ευκολία μια καθαρά οικονομική πρόταση, σε έναν στείρο και βλακώδη πολιτικό λόγο, στολισμένο με άχυρα πατριδοκαπηλίας….

Τι ρόλο παίζεις τελικά ρε Μάκη Τριανταφυλλόπουλε και στηρίζεις και προμοτάρεις αυτούς τους αλήτες, που μοναδικός στόχος (ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ) είναι να κρατήσουν τις τιμές των Ελληνικών Κρατικών Ομολόγων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τιμή (άρα μεγιστοποίηση του Δημόσιου χρέους) και με όλο το περίσσευμα ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ λένε και ξαναλένε, ότι προσφέρονται να εξαγοράσουν ένα χρέος από τώρα στη ….ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ??? Δεν έχουμε φτάσει ακόμα ρε Μάκη Τριανταφυλλόπουλε, τα 680 δις € σε Δημόσιο χρέος!!!… Για εκεί μας πάνε, αλλά οι «σωτήρες» ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΕΚΕΙ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ 355 δις??? Αν ο φίλος σου ο Σώρρας, εξοφλούσε με τόση κουβαρντοσύνη, τις προσωπικές του υποχρεώσεις και αγορές, ΠΟΤΕ ΜΑΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ.
 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΟΥ, ΡΕ ΜΑΚΗ??? Έξυσε κι΄ αυτός καμμένα μολύβια (βιοτεχνίας που έγινε μπουρλότο) και τα πούλησε ως καινουργή και μυτερά????

Τη αποκλειστικότητα ίδρυσης του νέου κόμματος των άφραγκων τρισεκατομμυριούχων, είμαι βέβαιος ότι την έχεις εξασφαλισμένη, ΜΑΚΗ μου, αλλά ο Μπαρμπανίκος σε συμβουλεύει (άσκοπα) να τους βάλεις πραγματικό END!!!
 



Το μαρτύριο της σημαίας μόλις άρχισε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου