Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ

Δυο χρόνια πρωθυπουργός υπήρξε ο ΓΑΠ. Του έχουν καταλογίσει πολλά…Τον είπαν προδότη, τον είπαν βλάκα, τον είπαν ότι δεν συμμαζεύεται... 

της ΜΙΧΑΛΟΥΣ

Κανείς όμως δεν μπορούσε να ξέρει την θλιβερή αλήθεια που βίωνε. Βρίσκονταν σε κλιμακτήριο κατάσταση! Ο ίδιος δεν το κατάλαβε ποτέ. Και για να σοβαρευτούμε ο ΓΑΠ εκβίαζε και απειλούσε για να εξυπηρετήσει τους προστάτες του, τα αφεντικά του και ημέτερα συμφέροντα. Κάποιοι θησαύριζαν. Και έπειτα έφυγε σαν μουτζούρης. Σήμερα δε, έχει πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια και δίνει διαλέξεις. 

Τώρα ο συμφοιτητής του και φίλος του παλεύει με τα ίδια μέσα. Τα καλύτερα ελληνικά του δεν τον σώζουν. Το αποτέλεσμα όμως για την ελληνική κοινωνία... 


Ίδιο και χειρότερο. Απόγνωση, φόβος, θυμός και θλίψη. Η εσωτερική τρόικα έμαθε το μάθημά της καλά. Χειρίζεται άψογα το δόγμα του σοκ. Η δασκάλα Μέρκελ όπου βρεθεί και όπου σταθεί τους βάζει άριστα. Αύριο όμως δεν ξέρω τι θα τους βάλει ο λαός. 

Πάντως θα πρέπει και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί να γνωρίζουν ότι το «Π» παρακολουθεί και προσπαθεί να εξηγήσει τις όποιες, τουλάχιστον, ομιχλώδεις συμπεριφορές , των «αρχηγών» ως εκ τουτου και των τριών καμπαλέρος της συγκυβέρνησης… Οφείλει να τους ενημερώσει ότι: παιδιά κάτι δεν πάει καλά. Για να μάθετε και εσείς καλέστε στον ΕΟΠΠΥ. Είναι το ραντεβού, για τις εγκεφαλικές βλάβες, που έχουν γίνει επιδημικές. 

Εγώ πάλι ψάχνω κάποιον να μου δείξει το δρόμο για το Γουδί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου