Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΙΑΣ ΡΗΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Και που η μοναδική πραγματική της διάσταση, ήταν η κατευθυνόμενη επικοινωνιακή της προβολή...ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα με στόχο τη συνείδηση του λαού μας...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κάποιοι, χαμένοι στ όνειρο βιάστηκαν να πιστέψουν πως ακόμη και αυτή η επικοινωνιακή προβολή είχε ως τελικό αποδέκτη την τρόϊκα. Τους διέφυγε ωστόσο μια απλή λεπτομέρεια: Οι δυνάμεις κατοχής δεν εκβιάζονται.

Σ αυτές ή υποκύπτεις και τις προσκυνάς ή τις ανατρέπεις περήφανα και ασυμβίβαστα. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.

Κάποιοι άλλοι – διαχρονικά αφελείς που τους αρέσει να παραμυθιάζονται με τη μιζέρια των επιλογών τους – πίστεψαν ότι ο αποδέκτης της πολυδιαφημισμένης «ρήξης» ήταν προσωπικά ο πρωθυπουργός και η «διαπραγματευτική του ομάδα.

Αέρας κοπανιστός… Μεταξύ δηλωσιών, εκβιασμοί και πιέσεις δεν μπορούν να ασκούνται. Βαστάζοι και οι τρείς στα συμβόλαια ντροπής που προσυπέγραψε τόσο η κυβέρνηση του εθνικού όνειδους, όσο και η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, την επιλογή της περηφάνιας δεν είχαν τα κότσια να την κάνουν όταν έπρεπε να σταθούν ορθοί. Τώρα πια είναι καταδικασμένοι να παραμείνουν γονατιστοί... 


Και σ αυτή τη στάση επιχειρούν να παρασύρουν με εκβιασμούς και καραγκιοζλίκια ολόκληρη την κοινωνία.

Συνεκτικός κρίκος στο γαϊτανάκι των προσκυνημένων…
Είναι η παροχή της αλληλοσυγκάλυψης των εγκληματικών τους ευθυνών. Με θλιβερή φιγούρα σ αυτή την αθλιότητα ένα πρωθυπουργό μαριονέτα που ο καημός του να συνεχίσει – αν και καταφανώς ανίκανος – να κυβερνά, εξασφάλισε απόλυτη ασυλία στις πρακτικές των πολιτικών του προκατόχων.

Γι αυτό και δεν οδηγεί τον Παπανδρέου στο σκαμνί για τις εγκληματικές επιλογές του…
Γι αυτό και εξασφαλίζει το κέλυφος της πολιτικής κάλυψης στον Βενιζέλο για τις ολέθριες δικές του επιλογές…
Γι αυτό φυσικά και δεν ασκείται κανενός είδους κριτική στην πολιτική μαζορέτα που ακούει στο όνομα «Κουβέλης»…

Στο βωμό του πάθους για εξουσία θάφτηκαν οι ευθύνες των δολοφόνων μιας κοινωνίας που οδηγείται αλυσοδεμένη στα γκεσταπίτικα κολαστήρια.

Τώρα υποκρίνονται πως διαθέτουν περίσσευμα μαγκιάς που έκαμψε τις αντιστάσεις του Τόμσεν…
Και τότε γιατί δε τη διευρύνατε βρε άθλιοι αυτή τη μαγκιά, αφού διαπιστώσατε πως περνά η μπογιά σας???
Γιατί παραμείνατε άτολμοι παρατηρητές της ανεξέλεγκτης πορείας αυτής της κοινωνίας προς την καταστροφή και της καθολικής αποδόμησης κάθε λογής κεκτημένου???

Γιατί απλούστατα αυτό που εσείς αποκαλείται μαγκιά, δεν είναι παρά μέρος μιας βρώμικης χορογραφίας που αποσκοπεί στη μαζική κοινωνική εξαπάτηση.

Το πουλάκι που λέγεται Τόμσεν θα λαλήσει...
Όμως κι εδώ σας διαφεύγει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Οι δυνάμεις κατοχής, μπορεί να χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν, αλλά ποτέ δεν εκτίμησαν τους πρόθυμους να τις εξυπηρετήσουν.
Έτσι και τώρα, μόλις θα πάρουν όλα όσα θέλουν και πλέον θα έχετε χρεοκοπήσει ολοκληρωτικά, τότε το πουλάκι που λέγεται Τόμσεν θα λαλήσει.

Κι όταν λαλήσει αυτό το πουλάκι, τότε θα σας ξεβρακώσει ολοκληρωτικά…
Τότε η ψευδολογία της υποτιθέμενης «ρήξης» θα αποκαλυφθεί…
Και μαζί της θα αποκαλυφθεί πως οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» μας, δεν ήταν παρά κότες με λυρί, που το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά, είναι να ζητιανεύουν σαν ναρκομανείς τη δόση τους, για να την παραδώσουν απείραχτη στο μεγάλο νταβατζή που τους εξουσιάζει…

Κι αυτή τη μέρα της ντροπής που δε θα αργήσει να έρθει…
Εσάς ούτε ο τόπος θα σας χωρά ούτε η πατρίδα που ξεπουλήσατε. Θα είναι ίσως η μέρα που η Ελληνική κοινωνία θα έχει πλέον συνειδητοποιήσει δυο πολύ σημαντικές αλήθειες.
  • Ότι το εφιαλτικό έργο που θα έχετε αφήσει πίσω σας, μονάχα με εξέγερση θα μπορεί πλέον να ανατραπεί.
  • Και ότι μέρος και πρωτεύων στόχος αυτής της εξέγερσης, δεν μπορεί παρά να είναι η παραδειγματική σας τιμωρία.
Ποντάρατε στη σιωπή και στην απογοήτευση… Σας διέφυγε ωστόσο η πιθανότητα πως μπορεί οι νύχτες να είναι γκαστρωμένες.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου