Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΤΣΑΛΙΜΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Ρεσιτάλ υποκρισίας και απίστευτοι θεατρινισμοί αυτήν ώρα από τους τρεις συγκυβερνώντες που υποτίθεται πως παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για τη «σωτηρία» της χώρας.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σ αυτό το άθλιο σκηνικό τον πλέον βρώμικο ρόλο τον παίζουν τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ, που δίχως την «πολύτιμη» συμβολή τους ή φαρσοκωμωδία θα είχε ήδη καταρρεύσει. Φροντίζουν όμως να τη διατηρήσουν ζωντανή, γιατί αυτό που θέλουν να οδηγήσουν σε οριστική και αμετάκλητη κατάρρευση είναι την ίδια την Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της.

Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τρία πράγματα που όταν η αυλαία θα πέσει και πρωταγωνιστές και κομπάρσοι θα έχουν βγάλει το μεροκάματο της ντροπής, οφείλεις να θυμάσαι πως κάποιοι γι αυτά σε προειδοποίησαν.
  • Το κύρος της χώρας απεκατεστάθη… Λένε.
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί??? Ή μήπως πίστεψες ότι η εκβιασμένη παρουσία ενός δηλωσία πολιτικού στην πρωθυπουργία, αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη που μπορεί να τονώσει το κύρος μιας χώρας??? Τίποτε δε συνέβη απ αυτά...


Το «αποκατασταθέν κύρος» δεν είναι τίποτε περισσότερο από την εδραίωση της βεβαιότητας στους κόλπους των συμμοριών, πως ο άνθρωπός τους στην Αθήνα απέδειξε στην πράξη πως είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει στο ακέραιο τις κατοχικές αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί και να «τιμήσει» την υπογραφή του ντροπιάζοντας το λαό και την εθνική του ιδιότητα.

Οι δηλωσίες είναι απλώς χρήσιμοι, αλλά με κύρος δεν περιβάλλονται  ποτέ…
  • Το κλίμα τροποποιείται και οι μέχρι πρότινος αυστηροί εταίροι μας, βλέπουν τώρα με άλλο μάτι την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας… Λένε.
Και το λένε γιατί έχουν ανάγκη από ένα πλασματικό σκηνικό, στο νεφέλωμα του οποίου θα πνίγεται και θα εκτονώνεται όσο μπορεί να εκτονωθεί η λαϊκή αγανάκτηση και οργή για όσα συμβαίνουν. Και αυτό συνιστά μια κατά παραγγελίαν εικονική πραγματικότητα γιατί…

Γιατί η αντικειμενική αλήθεια είναι πως οι «πολύτιμοι» εταίροι μας, έχουν επίγνωση του τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα. Σταθμίζουν την πορεία του δικού τους σχεδιασμού, και διαπιστώνουν πως τα βήματα που αυτοί έχουν ιεραρχήσει ολοκληρώνονται.
Σε θεσμικό επίπεδο ότι απαίτησαν τους έχει ήδη παραδοθεί. Οι ελληνόφωνοι άνθρωποί τους επιτελούν πειθήνια και χωρίς αντιρρήσεις ουσίας την αποστολή που τους ανατέθηκε.
Το φιλέτο που λέγεται Ελλάδα τους παραδίδεται με πακέτο και την κοινωνία στο σύνολό της, αφοπλισμένο από προστατευτικούς θεσμούς, κυριαρχία και δικαιώματα, και έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν ικανοποιημένοι από αυτή τη μαύρη τρύπα της ντροπής στην σύγχρονη ιστορία του πλανήτη.
Το πειραματόζωο επέζησε… Ναρκώθηκε… και τους παραδίδεται μαζί με τη Γη του ως φυλακή για τους εξαπατημένους πολίτες του.

Για ποιο λόγο λοιπόν να μη θριαμβολογούν???
  • Τώρα το παιχνίδι παίζεται με τις απολύσεις, και «δίνουν μάχη» για να σώσουν τις θέσεις εργασίας στο δημόσιο… Λένε.
Η βρωμιά και η πολιτική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Δεκάρα τσακιστή δε δίνουν οι τροϊκανοί γι αυτές τις απολύσεις. Ούτε αυτοί ούτε οι χορογράφοι τους ενδιαφέρονται για τα όποια βραχυπρόθεσμα οικονομικά ωφελήματα από την πολιτική που προωθούν. Η φιλολογία των απολύσεων είναι η μεγάλη απάτη. Και μέσα από την έκβασή της θα επιχειρεί θα εμφανιστούν ως θριαμβευτές οι Φιλιππινέζες και οι Κοτζαμπάσηδες.

Τόσο οι τροϊκανοί, όσο και οι χορογράφοι, αυτό στο οποίο στοχεύουν, είναι στη θεσμική κατοχύρωση των κατοχικών ρυθμίσεων που θα καθηλώσουν την κοινωνία διαχρονικά.

Σε κανένα μέτρο δεν υπάρχει η έννοια του προσωρινού. Γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η μόνιμη ανατροπή στη ζωή μας. Γιατί το πείραμα θέλουν να τροποποιήσει το DNA των ανθρώπων, της κοινωνίας, του κράτους, των θεσμών, της ζωής και της καθημερινότητας μας, και να τα τροποποιήσει οριστικά και αμετάκλητα.

Στην καθολική θεσμική ανασύνταξη της χώρας στοχεύουν και στη μετατροπή της σε προτεκτοράτο – υπόδειγμα θεσμών, δομών και με μια κοινωνία μεταλλαγμένη. Σ αυτά αποσκοπούν... Αυτά τους ενδιαφέρουν… Και ο «αγώνας» των «περήφανων» δεν είναι τίποτε περισσότερο, από το τσαλίμι της πουτάνας, λίγο πριν δώσει τα πάντα στην πιάτσα της ντροπής.

Δείτε πως τους διαφεύγει η αλήθεια μέσα από τον ποταμό της ψευδολογίας που εξαπέλυσαν: «Το σημαντικότερο όμως είναι ότι απαιτεί να ψηφιστεί και το εργασιακό πακέτο με κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, των τριετιών, του πενθήμερου 40ωρου, κατάργηση των αποζημιώσεων στις απολύσεις κλπ που ουσιαστικά θέτουν την χώρα εκτός ευρωπαϊκού κεκτημένου, ενώ ειδικά ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πόλ Τόμσεν υποστηρίζει ότι όσα ζητάει στην πραγματικότητα προβλέπονται στο 2ο Μνημόνιο που ήδη έχει ψηφιστεί από τη Βουλή, για να λάβει απάντηση ότι στο ελληνικό κείμενο δεν γράφονται ακριβώς τα ίδια και ότι στην πραγματικότητα αυτά που ζητάει είναι εκτός των ορίων του 2ου Μνημονίου. Παράλληλα, η Τρόικα δεν αρκείται στις απολύσεις των επίορκων  δημοσίων υπαλλήλων που ανέβηκαν στις 10.000 αλλά ζητά την συμβολική κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο με 15.000 απολύσεις μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ απαιτεί και ονομαστική λίστα εκείνων που θα απολυθούν.»

Κατάλαβες τώρα τι παίζεται ή ετοιμάζεσαι και πάλι να χειροκροτήσεις την «παληκαριά» των "σωτήρων σου" ηλίθιε συμπολίτη μου…

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου