Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΑΠΗΤΟ FOCUS... ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΣ

Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ...


Αγαπητό FOCUS...
Η Μέρκελ σας αξίζει το μίσος μας, γιατί τόλμησε να πατήσει το ματωμένο πόδι της στον τόπο στον οποίο δολοφονεί αδίστακτα τους πολίτες του, την περηφάνεια του και την προοπτική του.

Στον τόπο μας την έφεραν οι ανάγκες των δοσίλογων τοποτηρητών και η δίψα της για αίμα. Δε την έφερε η αγάπη του λαού μας. Δεν έχει κανένα λόγο να την αγαπά μια κοινωνία που ματώνει από τις επιλογές της Μέρκελ σας, του συστήματος που εκπροσωπεί, και από τις πρακτικές των ανδρεικέλων που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο και υπηρετούν πρόθυμα και υποτακτικά τους δυνάστες του λαού μας.

Η Μέρκελ σας αγαπητό FOCUS, δεν αξίζει μονάχα το μίσος μας. Αυτό που πάνω απ΄όλα αξίζει είναι την ταπεινωτική τιμωρία που είχε ο εγκληματίας πρόγονός σας, αυτό το εξάμβλωμα της ιστορίας που τόλμησε να πατήσει λίγες δεκαετίες πριν το βρωμισμένο πόδι του στην περήφανη Γη μας.

Και αργά η γρήγορα, αυτός ο λαός, επιφυλάσσει το ίδιο ταπεινωτικό τέλος και για τη Μέρκελ σας, και για τις επιλογές σας, και για το θρασύδειλο θράσος σας που επιχειρείτε να αναβιώσετε στην Ευρώπη.

Αγαπητό FOCUS...
Το σκίτσο που φιλοτεχνήσατε ήρθε η ώρα να πιάσει τόπο...
Βάλτε τη Μέρκελ σας να καθήσει εκεί που πραγματικά αρμόζει τόσο σ αυτήν... 


Όσο και σε κάθε επίδοξο δικτατορίσκο των λαών της Ευρώπης. Βάλτε την να καθήσει εκεί που κάθησε και ο πρόγονός σας ο αδίστακτος δολοφόνος των λαών.

Εδώ αγαπητό FOCUS είναι Ελλάδα. Και στην Ελλάδα που υποτιμήσατε και απαξιώσατε, ο Χίτλερ σας, η Μέρκελ σας και το κάθε αδίστακτο καθήκι, θα κάθεται πάντα εκεί που του αξίζει.

Αλλοίμονο σε σας που καμώνεστε πως δε θυμάστε ποιό είναι το τέλος που περιμένει τα καθήκια του πλανήτη που τολμούν να προσβάλουν την τιμή αυτής της χώρας και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού.

Στη συνέχεια παραθέτουμε την επιστολή του FOCUS...

Focus: Επιστολή προς τους Έλληνες...
Μια επιστολή με αποδέκτη τον ελληνικό λαό δημοσιεύει σήμερα το ευρείας κυκλοφορίας γερμανικό περιοδικό Focus με τον τίτλο: «Αγαπητοί Έλληνες, η Angela Merkel δεν αξίζει το μίσος σας».

Διαβάστε την επιστολή:

"Οι έντονες αντιδράσεις στην επίσκεψη της Καγκελαρίου στην Αθήνα είναι λανθασμένη αντίδραση. Οι Έλληνες πρέπει να επαναδιοργανώσουν το κράτος τους – ταχύτατα μάλιστα.
Αγαπητοί Έλληνες, πολλοί από εμάς τους Γερμανούς αγαπούν την χώρα σας, τα αρχαία μνημεία, τα νησιά, την θάλασσα, το κλίμα, τη κουζίνα σας και το κρασί σας. Ταξιδεύουμε συχνά και με μεγάλη χαρά στη χώρα σας, ένας λόγος είναι ότι είσαστε τόσο διαφορετικοί από εμάς, πιο άνετοι και με πιο μεγάλη χαρά ζωής. Ως τώρα υπήρχε η εντύπωση ότι και ομογενείς σας που μένουν στη Γερμανία αισθάνονται καλά. Δεν εμφανίζονται ως ξένοι αλλά ως μέρος της κοινωνίας στην οποία προσμετρούνται εδώ και χρόνια οι νότιοι Ευρωπαίοι. Όλα αυτά δε θα έπρεπε να τα ξεχάσετε καθώς το τελευταίο καιρό ακούγονται από εσάς υβριστικά σχόλια για την Γερμανία. Με τον ίδιο τρόπο οφείλουν οι Γερμανοί να αντιληφθούν ότι και για εμάς τους Γερμανούς η Ευρώπη σημαίνει πολλά παραπάνω από ένα σταθερό Ευρώ. Μέσα στη κρίση δε πρέπει να χαθούν αυτά που μας ενώνουν.

Για αυτό απαιτείται και οι δυο πλευρές να διατηρούν μια ρεαλιστική ματιά στα δρώμενα. Ακόμη και αν πρόκειται για μερικές δεκάδες χιλιάδες που διαδηλώνουν στην Αθήνα και εκφωνούν προσβλητικά συνθήματα: είσαστε ένα έθνος έντεκα εκατομμυρίων. Δε μπορώ να φανταστώ, ότι στη πλειοψηφία σας πιστεύεται ότι για την τωρινή κατάντια της χώρας σας ευθύνεται η γερμανίδα ομοσπονδιακή Καγκελάριος. Δεν έχει κανένα νόημα να ξεσπάτε στην πρόεδρο κυβέρνησης της χώρας η οποία σαν καμιά άλλη μπορεί (και πρέπει) να φέρει προσπάθειες για βοήθεια στην Ελλάδα και μ’ αυτό να συγκρατήσει την Ενωμένη Ευρώπη.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου