Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ REAL

Αφορμή οι φωνές που αμφισβητούν τη σκοπιμότητα της αθλιότητας που βαφτίστηκε «σχέδιο Αριάδνη».


Να γίνουμε σαφείς, απέναντι σ όλους εκείνους που μοιράζουν εύκολα συγχωροχάρτια στους πολιτικούς χαραμοφάηδες, αλλά και σ όλους αυτούς που επιχειρούν να ερμηνεύσουν την κατάντια στο δημόσιο ασφαλιστικό, εναποθέτοντας την ευθύνη στις γιαγιάδες που έφαγαν τη σύνταξη του πεθαμένου παππού, αποσιωπώντας τις πολιτικές χρηματοοικονομικής διαχείρισης, τις θαλασσοεισφορές που ουδέποτε εισπράχτηκαν, το δολοφονικό PSI κλπ.

Ας δούμε λοιπόν πόσο απλά είναι τα πράγματα…

Μόλις συμβεί θάνατος, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να δηλωθεί ο θάνατος στο ληξιαρχείο. Χωρίς αυτή τη δήλωση που συνοδεύεται από έκδοση ληξιαρχικής πράξης θανάτου, ΔΕΝ εκδίδεται άδεια ταφής και επομένως …σου μένει ο νεκρός στο χέρι.

Μια απλή εγκύκλιος λοιπόν που θα υποχρεώνει τον αρμόδιο ληξίαρχο... 


Να στείλει ένα απλό mail ή ένα Φαξ στο εκάστοτε ασφαλιστικό ταμείο με τα στοιχεία του θανόντα συμπεριλαμβανομένου και του ΑΜΚΑ του, κάθε μεσημέρι, γνωστοποιώντας έτσι το θάνατο, αρά διασφαλίζοντας και την άμεση διακοπή της συνταξιοδότησης, είναι το μοναδικό που θα έπρεπε και που αρκούσε, να κάνουν και δεν έκαναν χρόνια ολόκληρα οι αρμόδιοι υπουργοί εσωτερικών.
Οι άνθρωποι δηλαδή που ακριβοπληρώνονταν για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Ας δημευθούν λοιπόν πρώτα οι περιουσίες όλων εκείνων που ολιγώρησαν και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους…
Ας δεσμευθούν λοιπόν πρώτα οι περιουσίες τους υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων που καταληστεύθηκαν εξ αιτίας και αυτής της ολιγωρίας ή ανεπάρκειας – και που ειρήσθω εν παρόδω δεν είναι η μοναδική…
Ας γίνει το ίδιο με τις προσωπικές περιουσίες των καραμπινάτων οφειλετών...
Και μετά ας εξαπολύσουμε μύδρους ενάντια στη "μεγαλοαπατεώνισσα" γερόντισσα που έφαγε τη σύνταξη του πεθαμένου της συζύγου.

Τόσο απλή λοιπόν είναι η λύση. Και απόλυτα εγγυημένη αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ταφεί αν δε βγει άδεια ταφής η οποία εκδίδεται αποκλειστικά και μόνο από το ληξιαρχείο δηλαδή από μια κορυφαία δημόσια υπηρεσία της χώρας. Τόσο απλή…

Και αντί να εφαρμοστεί στην πράξη, αυτή η απλούστατη διαδικασία, οι σούπερ εγκέφαλοι καταφεύγουν στο μεγαλεπίβολο «σχέδιο Αριάδνη» που θα εξασφαλίσει μεροκαματάκι επιδοτούμενο στη συμπαθή κατά τα λοιπά συνομοταξία των συμβολαιογράφων, χωρίς φυσικά αυτό από μόνο του να εγγυάται την πολυπόθητη αποτελεσματικότητα του μέτρου.

Καλή και επικοινωνιακή και πιασάρικη αν θέλεις η αγανάκτηση σου κ. Χατζηνικολάου, αλλά τα όρια της δικαιολογημένης αγανάκτησης, με εκείνα της ιδιότυπης πολιτικής αβανταδορίας, που μοιράζει εύκολα συγχωροχάρτια στους ακριβοπληρωμένους μας υπεύθυνους, είναι ασαφή.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου