Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ... ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ... ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

Το διεφθαρμένο και ληστρικό καθεστώς, με σιγοντάρισμα ΣΥΡΙΖΑ και Καζάκηδων, ξαναζεσταίνει και καλλιεργεί το… «Λαϊκό Αίτημα» επιστροφής στη δραχμή... 

Αφού τελειώσαμε με τις Αμερικάνικες εκλογές και πηγαίνουμε προς τις Γερμανικές, όπου και εκεί θα ψηφίσουν αρκετοί Έλληνες μετανάστες, η τρόϊκα (ΔΝΤ – ΕΚΤ – ΕΕ και όχι Τόμσεν), μελετούν και ξαναμελετούν τρόπους, αφενός για να διαιωνίσουν την υποδούλωση της χώρας μας και αφετέρου να διασφαλίσουν, ότι θα συνεχίσουν να μπορούν να μας τα παίρνουν χοντρά, επί μακρόν και με το αζημίωτο, πάντα αποκλειστικά, σε συνεργασία με τους εδώ εγκάθετους πολιτικούς προδότες. Το αν θα συνεχίσουμε να έχουμε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ τους ή αν θα επαναφέρουμε κάποια δραχμή (ή θα καθιερώσουμε το μπουρμπούτσαλο) τους αφήνει ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ και αυτό το γνωρίζει κάθε σοβαρός και ακηδεμόνευτος οικονομολόγος.
 
Τα λεφτά είναι πολλά. Τα περιθώρια μαύρου κέρδους (από συναλλαγματικές διαφορές) είναι τεράστια και οι κλέφτες επίσης πλεονάζουν και ο πόνος που προκαλούν στη μάζα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Έχει τεράστια σημασία ο υπολογισμός των αντιδράσεων της μάζας, γιατί γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς, ότι... 


Μια ανεξέλεγκτη ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ενέχει τους κινδύνους, να υποστούν τη ζημιά να υποστούν ζημία. Ο κίνδυνος μιας τέτοιας ζημίας, δεν είναι μόνο η διακοπή πληρωμών, αλλά και το διαρκές ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ που εν δυνάμει θα επιβάλει ένα νέο καθεστώς που θα προέκυπτε στην ΕΛΛΑΔΑ, μετά από μια εκτεταμένη ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. Σε αυτά ΠΑΝΤΑ επικεντρώνονται συσκεπτόμενοι ώστε, αφενός να προπαγανδίσουν την πλέον κατάλληλη ΠΑΡΑΜΥΘΑ που θα μουδιάζει τις αντιδράσεις της μάζας και αφετέρου, για να έχουν έτοιμες και καλά προετοιμασμένες εναλλακτικές λύσεις για τη διασφάλιση των χρηματοφάγων συμφερόντων τους.
 
Μια ανεξέλεγκτη γι΄ αυτούς εκτεταμένη λαϊκή εξέγερση, με πιθανή συμμετοχή μεγάλου μέρους των ενόπλων δυνάμεων που δεν θα τις ελέγχουν, θα έχει σαν πιθανότατο αποτέλεσμα, την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!!! Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, εύκολα θα διαπιστώσουμε κυρίως, δύο τινά:
 
1.— Με την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αργότερα στην Ευρωζώνη του κοινού νομίσματος, και στις δύο περιπτώσεις υποστήκαμε τόσο σαν κράτος, όσο και σαν άτομα, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ. Ιδιαίτερα η καθιέρωση του Ευρώ σε αντικατάσταση της δραχμής, ήταν ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ σκέτο οικονομικό σφαγείο. Αυτά που λένε οι ΟΨΙΜΟΙ ΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ να τα έβλεπαν και να τα έλεγαν τότε, ΔΙΟΤΙ τότε πριν μπούμε στο ΕΥΡΩ γνώριζαν τις ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ που μας επέβαλαν, και μας «δέχθηκαν» ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ, επιβάλλοντάς μας εξ αρχής νομισματική ζημία… -80%. Τολμούν τώρα, οι πρώην εραστές του ΕΥΡΩ, να δείχνουν σε μένα, τις τότε ισοτιμίες 1 μάρκο = 178 δραχμές, 1 μάρκο = 1 ΕΥΡΩ και 1 ΕΥΡΩ = 340 δραχμές??? Τώρα «ανακάλυψαν» οι ΝΕΟΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ, το πόσες δραχμές κόστιζε η τυρόπιτα και πόσες τώρα??? Τώρα θα μου κάνουν μετατροπή τα αρχίδια??? Τα πάντα ήσαν γνωστά εξ αρχής και ο Μπαρμπανίκος ήταν εκεί. Πολέμησε και έχασε, γιατί αυτοί οι τώρα ΝΕΟΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ έπαιξαν το παιχνίδι προπαγάνδας του διεφθαρμένου συστήματος.
 
2.— Για την είσοδο σε κάθε πανευρωπαϊκή ΑΠΑΤΗ, ξοδεύτηκαν τεράστιες ποσότητες χρήματος για προπαγάνδα, ώστε να καλλιεργηθεί η ανάλογη παραμύθα, που θα έκαμπτε ειρηνικά, τις αντιστάσεις της μάζας. «Θα μπούμε στην ΕΟΚ και με τη καπατσοσύνη μας, θα κατακτήσουμε μια τεράστια αγορά 500 εκατομμυρίων κατοίκων» και «Η ΕΟΚ αποτελεί εγγύηση της ανεξαρτησία μας» και «τα σύνορά μας είναι σύνορα της ΕΟΚ» και «με την είσοδο μας στην ΕΟΚ θα ξεκινήσει η εισοδηματική σύγκλιση» και άλλες παρόμοιες μαλακίες, που σήμερα όλοι βλέπουμε ότι ήσαν χονδροειδέστατα ψέματα!!!! Για την είσοδο στο ΕΥΡΩ, για την οποία μας κατάκλεψαν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ με την ισοτιμία που επέβαλαν, πάλι το διεφθαρμένα καθεστώτα Αθηνών και Βρυξελλών, ξόδεψαν εκατοντάδες εκατομμύρια, για να πείσουν κάθε άπιστο, για το πόσο οικονομικά ευτυχισμένος θα είναι, με ένα σταθερό και σκληρό παγκοσμίως νόμισμα, σαν το ΕΥΡΩ!!! Τα πάντα ήσαν γνωστά εξ αρχής και ο Μπαρμπανίκος ήταν εκεί, πολέμησε την καθιέρωση κάτω από ληστρικούς όρους του ΕΥΡΩ στην Ελλάδα με υποτίμηση της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων και έχασε, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία της μάζας, κατάπιε τη παραμύθα και αποδέχθηκε μια ολοφάνερη απάτη. Ο Μπαρμπανίκος έχασε, γιατί οι σημερινοί καιροσκόποι ΝΕΟΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ, ήσαν εργαλεία προπαγάνδας στα χέρια του διεφθαρμένου καθεστώτος.
 
Αναγκαστικά προσαρμοστήκαμε και αγωνιζόμαστε πλέον με άλλους τρόπους, ώστε να επιβιώσουμε σε ένα οικονομικό καθεστώς, που πράγματι μας επέβαλαν οι ξένοι!!!! ΟΜΩΣ οι ίδιοι ξένοι με τα ντόπια τσιράκια και πρακτόρια τους, έχουν κατασκευάσει ένα ενδοευρωπαϊκό πλαίσιο τέτοιο, με το οποίο μας έχουν αλυσοδέσει χειροπόδαρα, που με οποιοδήποτε νομισματικό σύστημα και αν επιλέξουμε πλέον, εμείς ως ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε μονίμως οι χαμένοι και αυτοί (οι ΞΕΝΟΙ) θα είναι μονίμως κερδισμένοι. Μας έχουν επιβάλει ένα νομικό καθεστώς νομισματικής υποταγής και εξάρτησης, που τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, χωρίς τη ….συγκατάθεση των ΞΕΝΩΝ. Αυτό το γνωρίζουν οι όψιμοι ΝΕΟΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ, για τους οποίους ευκόλως μπορείτε να διακρίνεται στη μπουρδολογία τους, ότι είναι ακραιφνείς…. φιλοευρωπαϊστές!!! Το ζητούμενο είναι, να επιδιώξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να ανακτήσουμε τη χαμένη μας ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
 
Όλοι γνωρίζουμε, ότι όλα τα γνωστά κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ και οι αντίστοιχες ιστοσελίδες είναι κρατικοδίαιτα και ευρωδίαιτα και αισχρά όργανα των απάνθρωπων, ληστρικών και διεφθαρμένων καθεστώτων Αθηνών και Βρυξελλών. Ανάλογα με τις εξάρσεις των δανειακών διαπραγματεύσεων και τις πραγματικές ανάγκες των ληστών σε προπαγανδιστικό υλικό, έχουμε και το μονίμως συντηρούμενο εναλλακτικό σενάριο «επιστροφής στη δραχμή με… παραμονή στην ΕΕ.»
 
Ενώ κάθε φορά, μεταξύ των εικονικών εισπράξεων δόσεων υπέρ των τραπεζιτών με καταχρέωση του Ελληνικού κράτους, έχουμε περίεργα χρονικά διαλείμματα, τις τελευταίες 8-10 μέρες, τα καθεστωτικά, κρατικά και ιδιωτικά φιλοευρωπαϊκά-φιλοτραπεζικά ΜΜΕ, ξεθάβουν κατευθυνόμενους οικονομολόγους, για να παίξουν την ηλίθια εκδοχή, της φιλοευρωπαϊκής εξόδου μας από το ΕΥΡΩ, με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΨΕΜΑ, της δήθεν απόκτησης νομισματικής ανεξαρτησίας. Το κύριο και πλέον συνηθισμένο μοτίβο της ΝΕΟΔΡΑΧΜΙΚΗΣ προπαγάνδας των ψευδο-ΝΕΟΔΡΑΧΜΙΣΤΩΝ, είναι η «ανάγκη» να μπορούμε σαν κράτος, να υποτιμούμε το νόμισμα, για να διασφαλίζουμε ανταγωνιστικότητα στα προϊόντα μας και δι΄αυτής θα επιτύχουμε ανάπτυξη και η ανάπτυξη θα μας φέρει τη πολυπόθητη… ευημερία!!!!
 
Ρε οικονομολογικές ψωνάρες και έμμισθοι κοντυλοφόροι, μέσα σε σχεδόν 3 χρόνια, οι ληστές έχουν επιβάλει εσωτερική υποτίμηση πλέον του -40%. Αν η κάθε υποτίμηση είναι το φάρμακο για ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη, δώστε μια αληθοφανή εξήγηση, για ποιο λόγο δεν έχουν τοποθετήσει ούτε ένα ΕΥΡΩ νέας παραγωγικής επένδυσης τα ντόπια και ξένα ιδιωτικά κεφάλαια, αλλά συνεχίζουν να φεύγουν και τα υπάρχοντα εκτός Ελλάδας??? Σε αυτούς ρε οικονομολογικοί κοπρίτες, υπόσχεστε νέα υποτίμηση, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κατά -50% ΚΑΙ επί της ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ. Αυτό σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ του Ελληνικού λαού, αφού η κατά συγχώνευση (με την μέχρι τώρα εσωτερική) υποτίμηση, θα είναι συνολικά της τάξης ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ του -70%, και μάλιστα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ, ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ.
 
Το επίσημο διεφθαρμένο καθεστώς της συγκυβέρνησης των πολιτικών αλητών Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, εικονικά εμμένει στη «παραμονή στο ΕΥΡΩ» αλλά παραδόξως και συγχρόνως, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ σε κυβερνητικές φωνές, να είναι πιο χαλαρές, «αν τύχουν» να παρευρεθούν ως γλάστρες σε ΣΤΗΜΕΝΗ τηλεοπτική εκπομπή καθεστωτικού καναλιού!!!!
 
Το ανεπίσημο καθεστώς, καθιερώθηκε πλέον να εκφράζεται, από τους ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ Καζάκη και… ΣΥΡΙΖΑ, αμφότεροι για ανάγκη ευχερούς υποτίμησης, όποτε τους καυλώνει, χωρίς να λένε οι πολιτικά αλητήριοι, το ποια εισοδοματικά στρώματα θα πλήττει οικονομικά η κάθε υποτίμηση, με την ακρίβεια που κάθε φορά θα φέρνει!!! Το αξιοπερίεργο είναι, ότι ενώ ο Καζάκης πολιτικά είναι ανύπαρκτος, στις προηγούμενες εκλογές, ερωτοτρόπησαν μαζί του, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου, αλλά κάθε τόσο και τα καθεστωτικά, κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ, δείχνουν μια ιδιαίτερη (αλλά αποδεδειγμένη) αδυναμία, να προβάλουν με ευχαρίστηση και ευκολία, τις οικονομικές αρλούμπες του κατευθυνόμενου οικονομολόγου-όψιμου νεοδραχμιστή, θιασώτη επιστροφής στη δραχμή με…. διαπραγμάτευση και με παραμονή στην ΕΕ!!!!
 
Η Καζάκεια οικονομολογική μπουρδολογία είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ (ομοίως και του ΣΥΡΙΖΑ), διότι ακόμα και ένας δευτεροετής φοιτητής οικονομικής ή και νομικής ή και διεθνούς δημοσίου δικαίου σχολής, γνωρίζει τις δεσμεύσεις που έχει μια χώρα μέλος της ΕΕ. Γι΄ αυτό τον αποδοκιμάζω δημόσια και τον αποκαλώ πολιτικό απατεώνα.
 
Αυτήν την συνολικά ληστρική Ευρωπαϊκή Ένωση, τόσο εκτός, όσο και εντός του ΕΥΡΩ τη ζήσαμε και κανένας κερατάς «οικονομολόγος» -ακόμα και αν δεν έχει σπουδάσει το θέμα- δεν δικαιούτε ούτε δικαιολογείται να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει την ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΑΤΗ που προτείνει, με διαρκώς υποτιμούμενο νόμισμα-μπουρμπούτσαλο, ενώ θα παραμένουμε ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, με εντολοδόχους ληστές-διαχειριστές στην Αθήνα. Ο κάθε Καζάκης, ξέρει απόλυτα τι ισχύει εντός της ΕΕ, είτε είσαι στο ΕΥΡΩ είτε χρησιμοποιείς άλλο νόμισμα.
 
Τίποτα απολύτως από όσα βλακωδώς και μαλακωδώς λένε οι όψιμοι ΝΕΟΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ, δεν μπορούμε να…. «επιβάλλουμε» εντός της ΕΕ βγαίνοντας από το ΕΥΡΩ. Καμία από τις Ευρωπαϊκές χώρες, από αυτές που είναι εκτός ΕΥΡΩ, δεν διαθέτει εθνική και νομισματική ανεξαρτησία. Στα πάντα υπερισχύει το δίκαιο της ΕΕ και των τραπεζιτών!!!
 
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ αποκατάσταση της Εθνικής ανεξαρτησίας μας, δηλαδή η με τσαμπουκά έξοδός μας από την ΕΕ των ληστών τραπεζιτών ΣΥΝΟΛΙΚΑ, είναι βασική προϋπόθεση για να έχεις δικό σου ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Είτε με εσωτερική είτε με κλασική υποτίμηση, μόνο οι κερδοσκόποι και οι τραπεζίτες κερδίζουν.–
ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΡΙΣΕΩΣ: Δηλαδή, αν ξαφνικά η ΕΕ αποφάσιζε να μετονομάσει το ΕΥΡΩ ΣΕ…. ΔΡΑΧΜΗ, θα κατορθώναμε να κερδίζαμε το πανευρωπαϊκό στην οικονομία και θα λύνονταν όλα τα οικονομικά μας προβλήματα?????????? και οι ΞΕΝΟΙ θα προσκυνούσαν τους ληστές κυβερνήτες μας και εμάς ως οικονομολογικούς θεούς????
 
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.
ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ή ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΒΛΑΚΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ «ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΙΑ» ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
 
Σε κάποιον «φίλο» του ξηγιέμαι κι΄ εγώ, ότι έχω δυο γιους άνεργους, και αν το βουλώσω, τότε συνειδητά γίνομαι συνυπεύθυνος στη καταδίκη τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου