Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ

ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...


"Είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και θα σε σκοτώσουμε μου είπαν", καταγγέλλει ο Δημήτρης Στρατούλης - Έδωσε περιγραφή των τριών ανδρών που του επιτέθηκαν στην αστυνομία - "Καταδικάζουμε απερίφραστα", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - "Διαψεύδουμε Στρατούλη", ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή...

Πρωταγωνιστές στο μελλόδραμα...
Ένας "αριστερός" βουλευτής της εναλλακτικής εκδοχής στην κρισιακή χορογραφία...
Μια παρέα ακροδεξιών του "αντισυστημικού" φερετζέ, αλλά εντός και επί τα αυτά στην ίδια χορογραφία. Και φυσικά...
Η αφέλεια που διαθέτει σε περίσσευμα το πόπολο.

Το πολιτικό σύστημα ανασυντάσσεται... 
Και σ αυτή τη διαδικασία που και επίπονη θα είναι για κάποιους, αλλά και εξιλαστήρια θύματα θα ρίξει για να ταϊσει την κρεατομηχανή της συστημικής αναμόρφωσης, χρειάζονται και οι τρεις. Χρειάζεται να υπάρχουν...

Και ο καλός... Και ο κακός... Και ο άσχημος.

Μονάχα ένα πράγμα πρέπει να μείνει πάσει θυσία αλώβητο. Η πεμπτουσία της εφαρμοζόμενης πολιτικής και η προοπτική ολοκλήρωσης των σχεδίων των ισχυρών και των οικονομικών συμμοριών στο πειραματόζωο που λέγεται Ελλάδα.

Οι διεργασίες στο χώρο της κεντροδεξιάς βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, και οι απόλυτα χορογραφημένες διεργασίες αποσύνθεσης στο κόμμα των λαγών, προϊδεάζουν και τον πλέον αφελή για το τι πρόκειται ν ακολουθήσει στο μέλλον. Ο στόχος αυτών των διεργασιών είναι προφανής.

Προσβλέπουν στον επαναπατρισμό των κουταβιών που αποσκίρτησαν, και στη χρησιμοποίησή τους ως πρώτη ύλη στο αναμορφούμενο πολιτικό σκηνικό.

Ο δικομματισμός με την μορφή που τον ξέραμε έχει καταρρεύσει οριστικά, και η κεντροδεξιά συνιστώσα του με πρωταγωνιστές (Σαμαρά, Καραμανλή) και κομπάρσους (Νικολόπουλος κλπ), βρίσκεται σε πρωτοφανή διερευνητική κινητικότητα για να προσδιορίσει τη φυσιογνωμία του την επόμενη μέρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας πλέον εν πολλοίς ολοκληρώσει την εναπόθεσή του στη νεοταξίτικη καλύμπρα, επιχειρεί τη δική του πολιτική αναμόρφωση ( και πρώτο βήμα σ αυτή την κατεύθυνση υπήρξαν οι οργανωτικές διεργασίες που δρομολογήθηκαν πρόσφατα), με στόχο να αποτελέσει σημαντικό ανάχωμα για την επανασύσταση της σοσιαλδημοκρατίας που κατέρρευσε στο πρόσωπο του πράσινου θλιβερού της μεταπολιτευτικού πρωταγωνιστή.

Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" επιχειρείται σ αυτή τη διαδικασία της πολιτικής ανασύνθεσης, να χρησιμοποιηθεί ως απόλυτα συστημικός "αντισυστημικός" καταλύτης. Χρειάζεται... Βολεύει... Λειτουργεί... Υποβοηθά... γι αυτό και ενισχύεται η δράση της με έναν απόλυτα ιδιότυπο τρόπο.

Γι αυτό και γεγονότα σαν το σημερινό, θα ενταθούν την επόμενη περίοδο. Πίσω από την καταφανώς θλιβερή και κατακριτέα ανθρώπινή τους διάσταση, αυτό που υποκρύπτεται είναι η χορογραφία των αδίστακτων που υπηρετούν συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο εντελώς συγκεκριμένο ( με πρόδηλη τη ρευστότητά του) πολιτικό σκηνικό.

Δολοφόνοι επιδρομείς θα αφήνουν πίσω τους ή θα δηλώνουν ευθέως την "ταυτότητά" τους γιατί η χορογραφία απαιτεί να "μασήσουν" οι αφελείς...

"Αποστάτες" που αποσυνθέτουν τα πολιτικά μορφώματα που υπηρέτησαν, θα κρύβουν την πραγματική τους ταυτότητα πίσω από μεγαλοστομίες κάθε λογής γιατί πρέπει και πάλι να μασήσουν οι αφελείς...

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι πρόθυμοι των ΜΜΕ και της επικοινωνίας.

Και οσονούπω θα έρθει εκείνο το "ωραίο" πρωί, που θα ξυπνήσουμε όλοι σαν μια χαρούμενη παρέα.
Η "κρίση" θα έχει παραχωρήσει τη θέση της στην "ανάκαμψη"...
Τα παλιά κόμματα θα έχουν κλωνοποιηθεί στον αναγεννημένο τους εαυτό...

Και το μόνο που θα έχει μείνει πίσω, θα είναι... 
Τα "μέτρα της σωτηρίας" που όλοι μαζί θεσμοθέτησαν...
Η τσαλακωμένη αξιοπρέπεια αυτού του λαού...
Η προδομένη πατρίδα μας...
Και οι μνήμες για κάμποσες χιλιάδες συμπολίτες μας που θα έχουν δολοφονηθεί, τα μαύρα χρόνια που ο δωσιλογισμός αναζητούσε την περπατησιά του.

Ο Καλός... ο Κακός... και ο Άσχημος δίνουν τη δική τους παράσταση... με θεατή το διαχρονικό Μαλάκα...

Αν έχεις αντίρρηση όφειλες να εξεγερθείς... Διαφορετικά σκάσε και σκάβε...


1 σχόλιο:

  1. Από τα καλύτερα άρθρα σου. Με σταράτες κουβέντες, περιγράφει την ουσία του πολιτικού προβλήματος με τις πρακτικές του διεφθαρμένου καθεστώτος, να μουδιάζει και να ρίχνει στη λούμπα τις μάζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή