Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΠΑΡΤΟΥΖΑΣ???

Τι δήλωνε μόλις προχθές ο υπερ-πατριώτης διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος???


Ότι το συμφέρον του ΙΚΑ είναι ταυτισμένο με τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας. Υποστήριξε ακόμη πως η συμμετοχή του ΙΚΑ στο πρόγραμμα επαναγοράς χρέους δεν θα επηρεάσει τη δυνατότητά του να δίνει συντάξεις, καθώς το «κούρεμα» αφορά ομόλογα με ημερομηνία λήξης άνω της δεκαετίας. 

Πάμε καλά μέχρι εδώ. Άλλος ένας διαχειριστής - εμποράκος του πατριωτισμού έσπευσε να ανταποκριθεί πρώτος στο "πατριωτικό" κάλεσμα του Στουρνάρα. Και πριν προλάβει καλά καλά να κακαρίσει ο κόκορας...


Βγαίνει χθες ο πρωθυπουργός της χώρας - ως συντονιστής της πλέον τραγικής "πατριωτικής" συγχορδίας που παίχτηκε ποτέ στην υφήλιο και δηλώνει τί???

Ότι... «Η συμφωνία είναι βιώσιμη» και προσθέτει ότι «αν η Ελλάδα εφαρμόσει όσα υπέγραψε, και κυρίως της διαρθρωτικές αλλαγές, δεν θα γίνουν άλλες περικοπές».  Ο κ. Σαμαράς δηλώνει ότι «η διαδικασία της επαναγοράς των ομολόγων δεν αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία. Κάποιοι δημιούργησαν θόρυβο εκεί που δεν υπάρχει θέμα». Υποστηρίζει ότι τα χρήματα που θα μπουν στην αγορά το 2013 είναι περισσότερα από τα μέτρα λιτότητας, ότι εξασφαλίζεται η επάνοδος της ρευστότητας και σπάει ο φαύλος κύκλος της ύφεσης. Δηλώνει ότι «δεν θα αφήσουμε τη διαφθορά να κάνει πάρτι εις υγείαν των κορόιδων και αντιδρούν όσοι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε». Λέει ακόμη ότι, αν βγαίναμε από το ευρώ, τα πράγματα θα ήταν τρισχειρότερα, με χειρότερα μνημόνια. 

Και τώρα... Τι θα κάνουμε τώρα???

Τι θα γίνει με τον υπουργό οικονομικών που κάλεσε τη διαφθορά να κάνει πάρτι εις υγείας των κορόϊδων???

Τι πρόκειται να συμβεί με τον πατριδέμπορα των κοινωνικών ασφαλίσεων που έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή στην εν λόγω πατριδοπαρτούζα???

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ???

Πως είπατε??? Σοβαρές αποφάσεις θέλουν και φιλότιμο??? ΚΙ αυτοί δε διαθέτουν ούτε φιλότιμο ούτε το τσαγανό για να πάρουν σοβαρές αποφάσεις??? 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου