Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΟΥΡΑΚΟΥ
Που τα βρήκε ρε κοπρίτη Γιάννο Παπαντωνίου, η Χρυσούλα σου τόσα λεφτά, ενώ εσύ είχες στα χέρια σου και τα δύο οικονομικά υπερυπουργεία??? 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ HSBC...
 
Επιβεβαιώνει ο Γιάννος Παπαντωνίου την ύπαρξη του λογαριασμού της συζύγου του στην τράπεζα HSBC, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, ωστόσο εξηγεί ότι πρόκειται για λογαριασμό που άνοιξε η κυρία Σταυρούλα Κουράκου με τον πρώτο της σύζυγο για την αποκατάσταση των δύο υιών τους. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε γραπτώς... 


Ο πρώην υπουργός στον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, Αθανάσιο Νάκο, ο ίδιος δεν γνώριζε την ύπαρξη του λογαριασμού εφόσον δεν περιείχε δικά του περιουσιακά στοιχεία και γι’ αυτό δεν τον συμπεριέλαβε στις δηλώσεις τού “πόθεν έσχες”. Διευκρινίζει επίσης ότι όλα τα χρήματα τοποθετήθηκαν το 2000, 1,5 χρόνο προτού αναλάβει υπουργός Εθνικής Αμυνας. Το συνολικό ποσό που εμβάστηκε στον αρχικό λογαριασμό είναι 1.311.000 ευρώ!!!

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ:
Όταν ένας ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ και κορυφαίος ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ και παρατρεχάμενος του αμαρτωλού ΛΟΝΤΟΝ ΣΚΟΥΛ ΟΦ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΣ, λέει ψέματα ή μισές αλήθειες, αγριεύομαι. Ο και διαδίδων παλαιώθεν, ότι φιλοδοξεί να ηγηθεί του αμαρτωλού ψευδοΠΑΣΟΚ, ή ότι θα κατασκευάσει νέο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, δεν ξεφύτρωσε ξαφνικά το 2001 υπουργός Άμυνας.
 
Ο τρισάθλιος αρχικοπρίτης ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Οικονομίας από το 1994, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών (ΑΡΧΙΤΣΑΡΟΣ) από το 1996 έως τον Οκτώβριο του 2001, και Υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Οκτώβριο του 2001 έως το Μάρτιο του 2004.   ΔΕΚΑ (10) ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΒΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
 
Με λίγα λόγια, αν είχε τη δυνατότητα να γλύψει τη κουτάλα του υπουργείου άμυνας, εκατό φορές πιο εύκολα, μπορούσε να γλύψει την ΑΡΧΙΚΟΥΤΑΛΑ, του ΥΠΕΡυπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Επί των ημερών του έγιναν οι μεγάλες κομπίνες με τον Σημίτη πρωθυπουργό, επί των ημερών του έγιναν οι κομπίνες για είσοδο στην ΟΝΕ (πρόδρομο του ΕΥΡΩ) και επί των ημερών του έγινε η μεγάλη ΑΠΑΤΗ της συνένωσης των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε ένα υπερυπουργείο και αλώνιζε το δίδυμο Σημίτη – Παπαντωνίου!!!!
  
Οπότε Γιάννο, δεν έχεις άλλοθι, ότι δεν μπορούσες να κλέψεις, με τον δήθεν ισχυρισμό, ότι ακόμα δεν ήσουν στις κομπίνες του υπουργείου άμυνας, όταν ανοίχθηκε ο λογαριασμός της Χρυσούλας σου….. Εκεί που ήσουν πριν, είχες μεγαλύτερες «ευκαιρίες» για…. αδήλωτο  μαύρο χρήμα!!! Είχες δυνατά εργαλεία!!!…– Κατάλαβες επισκέπτη???…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου