Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

17 ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ???

Ξέρεις κυρία Ακρίτα τι σημαίνει να είσαι 17 χρονών και να σου λένε ότι για να φας ψωμί πρέπει να σε γαμήσει κάποιος κύριος Σαρρής;... 

20130328-082857.jpg

Προφανώς δεν το ξέρεις κυρία Ακρίτα. Όπως προφανώς δεν ξέρεις ότι στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένα 14χρονο παιδί, το οποίο ανά πάσα στιγμή αλλάζει την κατάθεση του και στέλνει το κάθαρμα που εσύ βαπτίζεις “γκει” στην φυλακή.  Αυτό σημαίνει κυρία Ακρίτα ότι... 


Αυτός ο αληταράς, είναι έρμαιο του ψευδοκράτους μέχρι να λιώσουν τα κόκκαλα του. Δηλαδή κυρία Ακρίτα μου, υπουργός οικονομικών της Κύπρου είναι ένας εκβιαζόμενος αχυράνθρωπος. Ένα ελεεινό κάθαρμα. 

Και ξέρεις ποιούς βολεύουν οι εκβιαζόμενοι αχυράνθρωποι, τα ελεεινά καθάρματα σε θέσεις εξουσίας; (πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ); Καλά το καταλάβατε. Κάτι κύριους Βγενοπουλους αγαπητή κυρία Ακρίτα. 

1 σχόλιο:

  1. Και πού το ξέρετε εσείς πως είναι όντως γκέι; Πήγατε μαζί του και σας χώρισε και τώρα ως γκέι που είστε κι εσείς, κάνετε τις τρελές; Αποδεικτικά στοιχεία έχετε για όσα λέτε στο ρεπορτάζ ή λόγια του αέρα κι εσείς όπως ο Βγενόπουλος; Αν έχει αποδεικτικό υλικό ο Βγενόπουλος ή ο κάθε ένας, ας το βγάλει στη δημοσιότητα.Και το θέμα είναι μετά: πώς αποκτήθηκε αυτό το υλικό;; Γιατί ο Βγενόπουλος για να τον λέει γκέη, μάλλον ή πήγε μαζί του ή απλώς πετάει λάσπη.Για μένα δεν λέει κάτι "το λένε οι πάντες".Το ότι λένε κάποιον γκέη, δεν σημαίνει και πως είναι.Αν δεν έχετε πειστήρια, μπορεί να φάτε και μερικά χρονάκια φυλακή.Α ναι! Και η παραγραφή ξεκινά για όσους συκοφαντούν, αφού αρθεί η κρίσιμη περίοδος ε, δηλαδή αφού αποκατασταθεί η δημοκρατία.Αυτά να τα έχετε υπόψη, γιατί όσα γράφετε,καταγράφονται και οι φυλακές μην ανησυχείτε και αν χρειαστεί σε ύστερο χρόνο θα γεμίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή