Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ??? ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ???

Μήνυμα Κουβέλη στην κυβέρνηση: «Δεν θα ψηφίσουμε το χαράτσι»... 

Και για όποιον δεν κατάλαβε, επειδη ό εν λόγω τύπος είναι "αριστερό" αρτσίθκι  στη συγκυβέρνηση τησ ντροπής, δε διαδωνεί με την ουσία του μέτρου. Απλώς η "αριστερή" του ψυχη δεν "αντέχει" αυτό το αίσχος να λέγεται "χαράτσι". Βαφτίστε το αλλιώς βρε παιδιά νε μη το φέρνει βαρέως το παλουκάρι...

Κατηγορηματικά αντίθετος προς τη συνέχιση του «χαρατσιού» – δηλαδή του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται από τη ΔΕΗ – εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, στέλνοντας ένα απτό μήνυμα στην κυβέρνηση. Ο κ. Κουβέλης δηλώνει... 


Στην εφημερίδα «Real News της Κυριακής» ότι «δεν θα ψηφίσουμε το χαράτσι», θεωρώντας πως τυχόν συνέχιση του χαρατσιού στα ακίνητα αποτελεί νέο μέτρο και πρέπει να περάσει από τη Βουλή.

Ενιαίος φόρος αντι για ειδικό τέλος ακινήτων
Τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν από την κυβέρνηση, τα οποία θα ελαφρύνουν τους πολίτες και θα συμβάλλουν και στη μεγαλύτερη συγκέντρωση εσόδων, ανακοίνωσε η ΔΗΜΑΡ, ενόψει της άφιξης εκ νέου της Τρόικας στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.
Μεταξύ των μέτρων, η ΔΗΜΑΡ συγκαταλέγει αυτό της αντικατάστασης του Ειδικού Τέλους Ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) από ένα μειωμένο ενιαίο φόρο ακινήτων. Η ΔΗΜΑΡ σημειώνει επιπλέον ότι στα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν είναι επίσης η μείωση της επιβάρυνσης από δάνεια των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, ο διακανονισμός των ληξιπρόθεσμων οφειλών με αυξημένο αριθμό δόσεων και η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

IEFIMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου