Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΒΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ 4 ΤΡΙΜΗΝΟΥ 1Ο πίνακας της Eurostat, δια του οποίου ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές ανικανότητας Στουρνάρας και Βενιζέλος ως υπ. οικονομικών... 

Τα στουρνάρια και τα τούβλα ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!!! Μη συγκρίνετε απόλυτους αριθμούς, αλλά τα ποσοστά επί του ΑΕΠ. Εκεί είναι ο καθρέπτης.

Είμαστε και επίσημα σε επιδείνωση και οι κλέφτες και προδότες αναζητούν διέξοδο να δραπετεύσουν. Πρώτος ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟΥΡΝΟΣ και πολιτικά πανηλίθιος Στουρνάρας, βγήκε σήμερα πανικόβλητος, αφενός για να μαγειρέψει κάποιες άλλες δυσμενέστατες συνολικά μεταβολές και αφετέρου για να μεταθέσει ο αχαΐρευτος την ανάπτυξη στο 2014, αντί για το «προγραμματισμένο» 2013!!! Ο ίδιος πίνακας οικονομολογικά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ... 


Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, και ότι η χούντα έχει ως την πλέον πιθανή εκδοχή, να καταφύγει βρόμικα σε μια νέα ΔΡΑΧΜΗ, που θα της αλλάξει τα φώτα στις υποτιμήσεις και θα εμφανίζει την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της, σαν ικανοποίηση του…. λαϊκού αιτήματος, για τη συντήρηση του οποίου δούλεψαν και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να δουλεύουν οι πάσης φύσεως Καζάκηδες.

ΕΞΟΔΟΣ από το ΕΥΡΩ με παραμονή στην ΕΕ με παρατεταμένη οικονομική κρίση, είναι ΑΠΑΤΗ.

Τον πίνακα αυτόν, τον αφιερώνω στους αφελείς και άσχετους, που στην απελπισία τους χτίζουν ελπίδες σε φουσκοποιούς σαν τον Καζάκη και επαναλαμβάνω, ότι σε περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που προκαλείται από ΛΗΣΤΕΣ, η μόνη λύση είναι ανατροπή της χούντας των εγκάθετων ληστών, και η άμεση και καθολική ΕΞΟΔΟΣ από την ΕΕ, με μια κυβέρνηση που δεν θα έχει καμιά σχέση με τους ληστές του ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ της νόθας βουλής.

Με απάτες μας έβαλαν σε ένα λούκι υποδούλωσης που μόνο βίαια μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Δεν πρόκειται για συνομωσιολογία, αλλά γενική παραδοχή, ότι οι σιωνιστές κατέχουν την εξουσία στις χώρες μέλη της ΕΕ και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πως θα διαμορφώσουν συνθήκες πλήρους σκλαβιάς. Το προετοίμαζαν μεθοδικά από χρόνια, με διάφορα νομοθετήματα ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του διεθνούς σιωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου