Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΚΡΑΤΟΣ ή ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ??? ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΕΛΟΣ 1Πλήρωσε για να σώσει το παιδί από τη λευχαιμία και τον κυνηγά η ΔΟΥ!!!...

(ΓΙ’  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΔΕΚΑΡΑ Η…. ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ???… ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…)

«Θυσιάστηκε» για να σώσει έναν μαθητή που πάσχει από λευχαιμία και τώρα η εφορία καραδοκεί…
Ένας μαθητής έχει λευχαιμία και ήδη νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο των Αθηνών έχοντας κάνει μεταμόσχευση. Στο πλευρό του η μητέρα του αλλά και οι συμμαθητές του. Η ιστορία ξεκινά από την ημέρα που συμμαθητής του παιδιού επέστρεψε σπίτι του με δάκρυα στα μάτια.
Τον είδε ο πατέρας του, ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης, τον ρώτησε τι συμβαίνει και τότε ο μικρός του εξιστόρησε τι απασχολούσε όχι μόνο τον ίδιον αλλά όλους τους συμμαθητές του. Ο πατέρας συγκινήθηκε και αποφάσισε να βοηθήσει. Ήρθε σε συνεννόηση με τον συνέταιρό του στις επιχειρήσεις και... 


Αμέσως έδωσαν 28.000 ευρώ από το ταμείο της εταιρείας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του συμμαθητή του γιου του.

Η μητέρα του μικρού ασθενή ένιωσε πως είχε μία σημαντική βοήθεια στον Γολγοθά που ανέβαινε μαζί με το παιδί της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή το κράτος αδυνατούσε να την βοηθήσει, και ήρθε ένας επιχειρηματίας να της προσφέρει αυτό που περίμενε.

Όπως ήταν φυσικό ο λογιστής της εταιρείας απευθύνθηκε τις επόμενες ημέρες στην αρμόδια ΔΟΥ προκειμένου να δηλώσει τη δωρεά και να δικαιολογήσει το έλλειμμα στο ταμείο.
Και τότε… έπεσε από τα σύννεφα! Σύμφωνα με δημοσίευμα πατρινής εφημερίδας, ο εφοριακός τον ενημέρωσε πως για τις 28.000 ευρώ της δωρεάς θα έπρεπε να πληρώσει και φόρο πάνω από 30% δηλαδή 10.500 ευρώ!

Δηλαδή στην Ελλάδα κάποιος που υποκαθιστά το κράτος σε αυτά που δεν μπορεί να παρέχει θα πρέπει να το «χρυσώνει» επειδή έκανε το αυτονόητο;
Βοήθησε ένα παιδί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κύριοι… Έκανε αυτό που θεώρησε καθήκον του!

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται….ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΦΑΡΙΣΑΙΕ ΥΠΟΚΡΙΤΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου