Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα αναλύσεων σε θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας Debka οι βομβιστές της Βοστώνης, οι Ισλαμιστές Τσετσένοι αδελφοί Τσαρνάιεφ... 

του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΝΟΥΤΣΟΥ

Είχαν στρατολογηθεί από τις Σαουδαραβικές και Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες  με στόχο να διεισδύσουν  σε δίκτυα Ουαχαμπιτών-Τζιχαντιστών στη περιοχή του Καυκάσου. 
Οι πυρήνες αυτών των δικτύων αντλούν υποστήριξη από ορισμένες Σαουδαραβικές πηγές με έδρα το Ριάντ με σκοπό την δημιουργία Τζαμιών και σχολείων στη περιοχή του Καυκάσου και τη διάδοση της ακραίας Ισλαμικής σέκτας του Ουαχαμπισμού. Η κυβέρνηση της Σαουδική Αραβίας φοβούμενη... 


Πιθανές αποκαλύψεις για τη συμμετοχή Σαουδαράβων φοιτητών στις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστώνης έστειλε άμεσα τον Σαουδάραβα Υπουργό Εξωτερικών, πρίγκηπα Αλ- Φαϊζάλ, στη Ουάσινγκτον  τη Τετάρτη 17 Απριλίου για μια ιδιωτική συζήτηση με τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Τομ Ντόνιλον με στόχο τον καλύτερο δυνατό επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης. 
Τις τελευταίες μέρες εξάλλου τα Σαουδαραβικά ΜΜΕ ξεκίνησαν μια προπαγανδιστική καμπάνια προκειμένου να πείσουν ότι ο Σαουδαραβικός Ουαχαμπισμός δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε μορφή τρομοκρατίας. Το RIMSE παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε με ένα εκτενέστερο άρθρο όταν θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την τρομοκρατική επίθεση που στοίχησε τη ζωή σε τρείς αθώους ανθρώπους(μεταξύ των οποίων και ένα 8χρονο παιδί) και τραυμάτισε εκατοντάδες άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου