Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΑΝΑ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...

Είναι ευλογημένος απ΄ τους αρχαίους θεούς αυτός ο τόπος, από όλα έχει, ήλιο, θάλασσα και ότι έσπερνες φύτρωνε... 

Και κυρίως Ανθρώπους που σέβονται τους γερόντους και νοιάζονται για τους νέους και για τους συνανθρώπους τους. Προσπαθούσαν να μοιάσουν στους προγόνους τους που παλιότερα είχαν αναπτύξει τα γράμματα τις τέχνες, τον πολιτισμό και προπάντων πίστευαν στην ελευθερία και τη Δημοκρατία.
 
Ήταν ανυπάκουοι και ανυπότακτοι και για αυτό μπήκε  σε εφαρμογή το μεγάλο σχέδιο της €υρωναζιστικής Αυτοκρατορίας.
Έβαλαν τον γερμανοτραφή Ταπερμαν να τους εντάξει στην €υρωαυτοκρατορία.  Τα μαγείρεψαν καλά και μόλις έκανε τη δουλειά τον απέσυραν.  Προώθησαν τον Καραμάν Αλή Αγά να τα κάνει όλα μαντάρα και μόλις τα κατάφερε τον έστειλαν για να ξεκουραστεί και μας πλάσαραν το αμερικανάκι τον Τζέφρυ για να ξεκινήσει η εφαρμογή του σχεδίου.
Αυτός συμφώνησε σε όλα και τότε ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας οι Γκαουλάιτερ.  Για να υποτάξουν αυτόν τον περήφανο λαό έπρεπε πρώτα... 
 
Να τον εξαθλιώσουν. Πετσόκοψαν τα πάντα, στην παιδεία, στην υγεία, γύρισαν την χώρα στο μεσαίωνα, επέβαλαν χαράτσια, καθιέρωσαν για αμοιβές φιλοδωρήματα, παράτησαν τους γέρους στο έλεος του θεού  και έκαναν ένα ολόκληρο λαό δούλους τους.
 
Όλα  πλέον τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά σ΄ αυτό τον τόπο. Αγανάκτησε ο λαός και βγήκε στους δρόμους και τις πλατείες. Έβαλαν τους γενίτσαρους να τους διαλύσουν βίαια, επειδή φοβόντουσαν να μην εξαπλωθεί το κίνημά τους σε ολόκληρη την €υρωναζιστική Αυτοκρατορία και ήθελαν τους δώσουν ένα καλό μάθημα προς παραδειγματισμό και άλλων χωρών.  Όταν κατάκατσε ο κουρνιαχτός και διαλύθηκαν τα χημικά δεν είχε κανένας το κουράγιο να αντισταθεί.
Είδε και απόειδε το αμερικανάκι και όταν τον πίεσαν στο διευθυντήριο, ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα, τότε τον απέλυσαν σε μια νύχτα και τον έστειλαν να διδάξει στην άλλη άκρη του ατλαντικού το πως διαλύεις μια χώρα.
 
 
Μετά διόρισαν κυβερνήτη  έναν δικό τους μισθοφόρο, τον Παπαδήμιο, να συνεχίσει το έργο του και μόλις έφτασε το λαό στο τελικό στάδιο εξαθλίωσης τον  οδήγησαν σε δημοψήφισμα. Επειδή πλέον ο λαός δεν πίστευε κανέναν και τους έφτυσε όλους, δημιουργήθηκε μια τρόικα  πασάδων για να κυβερνήσει.
 
Ανέλαβαν να κυβερνήσουν οι πασάδες Σαμάρογλου, Δεήμπεννυ και Νταμάρ οι οποίοι και εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές του διευθυντηρίου της €υρωναζιστικής Αυτοκρατορίας. Οι αδίστακτοι αυτοί πασάδες επιβάλουν τέτοια μέτρα που να μην μπορεί κανένας πλέον να ζήσει με αξιοπρέπεια και να ξανασηκώσει κεφάλι.
Τα παραπάνω είναι σενάριο της νέας τηλεοπτικής σειράς που θα προβάλλεται σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια καθημερινά στις οκτώ το βράδυ, αποσπάσματα θα μεταδίνονται σε έκτακτες μεταδόσεις και θα αναλύονται σε πρωινές εκπομπές.
Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα επεισόδια  έρχονται…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου