Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ???

ΕΝΑΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ... 

EUROBANK 02Η ΕΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗ EUROBANK - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ...

Αποδεδειγμένα απατεώνες και θα βάλουν μυαλό??? Θέατρο παραλόγου στο χρηματιστήριο απάτης των Αθηνών. Αλλάζουν με τον ποιο ύπουλο τρόπο και ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ BIAIA τις ισοτιμίες μεταξή των δύο τραπεζικών μετοχών (ΕΤΕ και EUROBANK), γι΄ αυτό ο ΜΠΑΝιζέλος μιλά και λέει ότι το θέμα δεν έχει κλείσει!!! Χειραγώγηση μετοχών χωρίς προηγούμενο!!!

Χθες γύρισαν βίαια τη μετοχή της EUROBANK, από το -30% στο +30% και κάποιοι αλήτες θησαύρισαν, ενώ βούλιαξαν με – 10,38% τη μετοχή της ΕΤΕ!!!

Σήμερα, αυτή τη στιγμή σπρώχνουν τη μετοχή της μη δυνάμενης να ανακεφαλαιοποιηθεί EUROBANK με ακόμα +15% και σπρώχνουν στον πάτο τη μετοχή της ΕΤΕ, με νέες απώλειες -7%, ενώ το υπόλοιπο χρηματιστήριο είναι παντελώς αδιάφορο!!!!

Μιλώ απερίφραστα για τεχνητή, πλήρη αντιστροφή των συσχετισμών ισοτιμίας μεταξύ των δύο μετοχών των εν λόγω τραπεζών, σε σημείο που... 


Αν επιμείνουν στη δήθεν συγχώνευση, οι μέτοχοι της EUROBANK θα διπλασιάσουν τα μερίδιά τους από τη σχέση ανταλλαγής των παλαιών μετοχών με νέες, ενώ οι μέτοχοι της ΕΤΕ, θα σπάσουν τα μούτρα τους με τρελές απώλειες που μόλις χθες και σήμερα κατασκεύασαν οι απατεώνες!!!

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??? ΥΠΑΡΧΕΙ??? ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου