Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ"

Ο δολοφόνος παραμένει δολοφόνος είτε είναι στη δούλεψη του τσιφλικά είτε εκτελεί εντολές της Γκεστάπο, είτε είναι λαθροεισβολέας μισάνθρωπος και αδίστακτος - Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό χρώμα στο πετσί, αλλά το αίμα όλων ήταν, είναι και θα παραμείνει κόκκινο.. 


Και για κείνους που φρόντισαν να ξεχάσουν αυτά που έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα η αιματοβαμμένη ιστορία του τόπου μας, να θυμίσουμε πως ούτε ο Αντύπας ήταν λαθρομετανάστης, ούτε οι δολοφόνοι του ήταν πολιτογραφημένοι ρατσιστές. Πληρωμένα ρεμάλια από τον τσιφλικά ήταν. Κι αυτό θα έκαναν χωρίς να ζητάνε ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής.

Διαδηλώσεις για τα πληρωμένα κωλόπαιδα του τσιφλικά στη Μανωλάδα είδαμε. Για τους 4.000 δολοφονημένους συμπολίτες μας, από τη συμμορία με τα κολάρα, που υποτίθεται ότι κυβερνά τον τόπο μας, γιατί δεν είδαμε ποτέ???
Γιατί δεν είδαμε ποτέ διαδηλώσεις για τους δεκάδες ανώνυμους δολοφονημένους καθημερινά, από τις συμμορίες των αδίστακτων και μισάνθρωπων εισβολέων???

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά…
Πίσω από κάθε απόπειρα συμψηφισμού, αυτό που υποκρύπτεται κατά κανόνα είναι η δολιότητα. Ωστόσο, και η επιλεκτική όσο και μονομερής ή ακόμη και η παραφρασμένη ανάδειξη των προβλημάτων που... 


Απασχολούν τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών, στην κόλαση που μεθοδικά έχτισαν για να φυλακίσουν τη ζωή μας, δεν είναι καθόλου μα καθόλου αθώα.

Κάποιοι δολοφόνοι που έταξαν εαυτούς στη δούλεψη των αφεντάδων τους, σήκωσαν τα όπλα και πυροβόλησαν λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα που πήγαν να ζητήσουν το αυτονόητο. Την αμοιβή τους για τη δουλειά που προσέφεραν. Αυτό ήταν… Ένα παρ ολίγον ομαδικό έγκλημα της εργοδοσίας και των πληρωμένων μπράβων της, μετατράπηκε σε πρώτης τάξεως φιέστα, σε μια πρωτοφανή επιχείρηση μαζικού κοινωνικού αποπροσανατολισμού, με τη συμπαιγνία όλων.

Το χορό έσυρε η λαθρολάγνος «αριστερά» που παραδέρνει πεισματικά στις εμμονές και τα ιδεολογήματα, μιλώντας για «ρατσιστική» επίθεση…
Στο χορό μπήκαν σύσσωμα τα ΜΜΕ, μιλώντας – ω του θαύματος – και αυτά για «ρατσιστική» επίθεση…
Το χορό συνόδευσαν με πρωτοφανή συντονισμό, τα διεθνή εμπορικά κυκλώματα που κηρύσσουν μποϋκοτάζ στη φράουλα της Μανωλάδας, μιλώντας – βρε ω ξανα του ξανα θαύματος – και αυτά επίσης για ρατσιστική επίθεση. Και το απίστευτο???
Σ αυτή την περίεργη όσο και τραβεστί χορογραφία συμμετείχαν – ω του απίστευτου θαύματος – και οι δεξιοί πολιτευτές και βουλευτάδες συνηγορώντας και αυτοί πως πρόκειται για τι άλλο??? Μα για «ρατσιστική» επίθεση φυσικά.

Όλος αυτός ο ετερόκλητος συρφετός του υποκριτικού ουμανισμού και της απροσχημάτιστης λαθρολαγνείας, δε συμφώνησε μόνο ως δια μαγείας στην ονοματοδοσία του περιστατικού, αλλά περιέργως συμφώνησε και στο κυρίαρχο ζητούμενο που πάσει θυσία προσπάθησε να αποκρύψει.

Κι αυτό είναι πως η δολοφονική επίθεση στη Μανωλάδα, δεν έχει ρατσιστική ταυτότητα, αλλά την γραμμένη με αίμα ταξική ταυτότητα, ενός στυγνού και αδίστακτου ακόμη και μπρός στο έγκλημα εργοδότη.

Όλος αυτός ο ετερόκλητος συρφετός, αποκρύπτει συστηματικά πως:
Τα όπλα των μπράβων του εργοδότη στη Μανωλάδα δε βγήκαν γιατί απέναντι τους είχαν έναν «δυστυχισμένο» λαθρομετανάστη που πήγε να πληρωθεί, αλλά γιατί βρέθηκαν αντιμέτωποι με 200 απλήρωτους εργαζόμενους που έσπευσαν να απαιτήσουν τον κόπο της δουλειάς τους.
Τα όπλα των μπράβων στη Μανωλάδα, δε βγήκαν γιατί απέναντι τους είχαν 200 λαθροεισβολείς, αλλά γιατί απέναντι τους είχαν 200 απλήρωτους εργαζόμενους.
Αυτοί οι μπράβοι, αυτού του εργοδότη, το ίδιο ακριβώς θα έκαναν, αν είχαν απέναντι τους και 200 απλήρωτους Έλληνες εργαζόμενους που θα έσπευδαν να απαιτήσουν τον κόπο της δουλειάς τους. Και θα το έκαναν ανεξάρτητα από την πολιτική τους ταυτότητα.

Γιατί???
Γιατί πληρώνονται για να είναι στη δούλεψη του αφεντικού…
Γιατί πληρώνονται ακόμη και για να σκοτώσουν, αν αυτό απαιτεί το συμφέρον του καλοπληρωτή αφέντη…
Γιατί τέτοια ρεμάλια δολοφόνησαν και τον Μαρίνο Αντύπα για να τσακίσουν το αγροτικό κίνημα στη Θεσσαλία στις αρχές του περασμένου αιώνα.

Όμως ούτε ο Αντύπας ελεεινοί ήταν λαθρομετανάστης, ούτε οι δολοφόνοι του ήταν πολιτογραφημένοι ρατσιστές. Πληρωμένα ρεμάλια από τον τσιφλικά ήταν. Κι αυτό θα έκαναν χωρίς να ζητάνε ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής.

Δείτε περισσότερα για το επικοινωνιακό τσίρκο που στήθηκε σήμερα, στη σχετική μας ανάρτηση με τίτλο:

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...

Πάμε τώρα και στη συνέχεια…
Παρελάσεις «αγανάκτησης» στήθηκαν παντού…
Παρελάσεις πολιτικών σε όλα τα κανάλια που καταδίκασαν τη «ρατσιστική βία» ξαναστήθηκαν παντού.
Μίλησαν όλοι, για όλους και για όλα.

Υπάρχουν όμως και τα αυτονόητα, για τα οποία έβγαλαν όλοι μαζί τον απόλυτο σκασμό. Ας τα απαριθμήσουμε…

  • Το χέρι των φονιάδων το όπλισε ο τσιφλικάς και όχι ο Έλληνας πολίτης, επειδή απλά ήταν Έλληνας πολίτης.
  • Οι λαθρομετανάστες εργαζόμενοι δέχτηκαν επίθεση δολοφονική όχι γιατί ήταν λαθρομετανάστες, αλλά γιατί απαίτησαν να πληρωθούν για τον κόπο τους.
  • Την ίδια επίθεση θα δέχονταν και 200 Έλληνες εργάτες από τους πληρωμένους δολοφόνους του τσιφλικά.
  • Ο δολοφόνος παραμένει δολοφόνος είτε το όνομα του είναι Μήτσος είτε λέγεται Χασάν. Διαδηλώσεις για το αποπειραθέντα δολοφόνο Μήτσο είδαμε σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Διαδηλώσεις για τις δολοφονίες που κάνουν καθημερινά οι Χασάνηδες, γιατί δεν είδαμε ποτέ???
  • Ο δολοφόνος παραμένει δολοφόνος είτε είναι στη δούλεψη του τσιφλικά είτε εκτελεί εντολές της Γκεστάπο. Διαδηλώσεις για τα πληρωμένα κωλόπαιδα του τσιφλικά είδαμε. Για τους 4.000 δολοφονημένους συμπολίτες μας, από τη συμμορία με τα κολάρα γιατί δεν είδαμε ποτέ???
Ας δούμε τώρα και το παρασκήνιο…
Την ίδια στιγμή που η «δημοκρατία» διαδηλώνει κατά των «ρατσιστών» δολοφόνων της Μανωλάδας, ο λαθροδήμαρχος Καμίνης, αποδέχεται προσφορά του «ανθρωπιστή» Σόρος, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία χώρων εκπαίδευσης ισλαμοφασιστών φονταμενταλιστών που θα απειλήσουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, πράγμα που αποτελεί και ομολογημένο όνειρο του ανθρωπιστή.

  • Που είναι οι διαδηλώσεις σας ελεεινοί???
Την ίδια στιγμή που η «δημοκρατία» υποκρίνεται κάνοντας παρελάσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας καταγγέλλοντας τους  «ρατσιστές» δολοφόνους της Μανωλάδας, κάποιοι άλλοι δολοφόνοι, επικίνδυνοι ουτσεκάδες ανοίγουν πυρ σε κατά μέτωπον επίθεση απέναντι στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. Οι δολοφόνοι με τα καλάσνικωφ λέγονται Χασάνηδες αλλά οι Έλληνες αστυνομικοί λέγονται Βαγγέλης και Μήτσος.

  • Που είναι οι διαδηλώσεις σας γι αυτό ρε καραγκιόζηδες???
Στο «ποτ πουρί» των δολοφονημένων που ακολουθεί στη συνέχεια. τα θύματα λέγονται Ελένη, Κώστας, Περικλής, Παναγιώτης. Οι δολοφόνοι και οι βιαστές τους λέγονται Χασάνηδες.

  • Που είναι οι διαδηλώσεις σας και που η ευαισθησία σας για όλους αυτούς βρε τενεκέδες ξεγάνωτοι???

Ο Δήμος Αθηναίων αποδέχθηκε τη δωρεά του Σόρος...

Ανακοίνωση ότι θα αποδεχθεί ο Δήμος Αθηναίων την προσφορά-δωρεά, ύψους 700.000 ευρώ, του ιδρύματος Σόρος, έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για την κοινωνική προστασία και τη διατήρηση του κοινωνικού κράτους.

Με την προσφορά αυτή θα ανακαινιστεί και θα αναδιαμορφωθεί το κτίριο του παλαιού Φρουραρχείου στο σταθμό Λαρίσης, ώστε να λειτουργήσει περισσότερο αποτελεσματικά ο κόμβος αλληλοβοήθειας του Δήμου.

Πρόκειται για τις κοινωνικές υπηρεσίες προς τους αναξιοπαθούντες λόγω κρίσης κατοίκους της πόλης. Εκεί, όπως υπογράμμισε ο κ. Καμίνης, πρόκειται να εγκατασταθούν και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ώστε να συντονιστούν οι δραστηριότητες τους.

Ο κ. Καμίνης παραδέχθηκε πως υπάρχουν αντιδράσεις και κριτικές γι’ αυτή την απόφαση, αλλά αναρωτήθηκε «πού βάζουμε τον ηθικό πήχη». «Εκεί που υπάρχει διαφάνεια και εξυπηρετούνται οι σκοποί του Δημοσίου με αναξιοκρατικούς πόρους» κατέληξε.

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στην Μάνδρα...

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής να εντοπιστούν οι οπλοφόροι, οι οποίοι, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο ένα λευκό όχημα με κλεμμένες πινακίδες. Οι επιβάτες του άνοιξαν πυρ, πιθανότητα με καλάσνικοφ, κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει τραυματιστεί κανείς αστυνομικός ενώ αυτή την ώρα γίνονται αναζητήσεις για τη σύλληψη των δραστών. Πιθανότατα να κινητοποιηθούν και τα ΕΚΑΜ για τον εντοπισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάνδρα είχε απασχολήσει τις Αρχές και πριν από μερικές ημέρες, καθώς στην περιοχή είχε βρεθεί το λευκό βαν στο οποίο είχε εντοπιστεί γενετικό υλικό δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Οι Αρχές λοιπόν εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μήπως πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ - Συνεχίζεται η σφαγή των Ελλήνων από αλλοδαπούς – Οι δολοφονίες μέχρι τον Απρίλιο του 2013...

Συνεχίζεται χωρίς την παραμικρή τάση μείωσης το κύμα δολοφονιών εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» χωρίς κανένας από το ανύπαρκτο κράτος αλλά και το λοιπό συνένοχο πολιτικό φάσμα  «συνταγματικό τόξο» όπως αρέσκονται κάποιοι να αποκαλούν- να νιώθει την ανάγκη ζητήσει μια συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ένα από τα τελευταία εγκλήματα που εξιχνίασε η Αστυνομία η δολοφονία 67χρονης Ελληνίδας η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά της στις 3 Απριλίου στην οδό Λέσβου στην Κυψέλη την ίδια μέρα που έκανε ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα για τη σύνταξη της.
Δράστες της δολοφονίας δεν ήταν αλβανοί αυτή τη φορά, αλλά η άλλη εθνικότητα που διακρίνεται για τα άγρια εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων αυτή των γεωργιανών.

Οι δύο γεωργιανοί, ηλικίας 30 και 36 ετών, συνελήφθησαν τη Δευτέρα στην Ομόνοια και στην Κυψέλη αντίστοιχα, ενώ κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία.
Η 67χρονη αποτελεί ένα ακόμη από τα εκατοντάδες άγνωστα θύματα θυσία στο βωμό μιας φασίζουσας «πολυπολιτισμικότητας» που ντόπιοι και ξένοι πράκτορες προπαγανδίζουν αλλά και εφαρμοζουν τόσο ξεδιάντροπα.

Στις 10 Ιανουαρίου στα Κομνηνά της Ξάνθης δύο ηλικιωμένες γυναίκες βρίσκονται άγρια δολοφονημένες  Οι δολοφόνοι μπήκαν από το παράθυρο της διώροφης μονοκατοικίας των δύο γυναικών. Η μια εκ των ηλικιωμένων βρέθηκε δεμένη στο κρεβάτι της ενώ η άλλη κάτω στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Για το έγκλημα συνελήφθηκαν τρεις γεωργιανοί, - της γνωστής συνομοταξίας των καυκάσιων δολοφόνων- 24, 27 και 30 ετών.
Στις 18 Ιανουαρίου 56χρονος βρίσκεται δολοφονημένος  μέσα στο διαμέρισμα του, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Μιχαήλ Βόδα 26, στην Αθήνα. Η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και ο άνδρας δεμένος. Για τον λόγο αυτόν από την αστυνομία θεωρείται πιθανότερο κίνητρο του εγκλήματος η ληστεία.
Στις 30 Ιανουαρίου ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη δεμένη και με περασμένη θηλιά στο λαιμό της στην Κάρυστο. Κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.
Στις 13 Φεβρουαρίου δολοφονείται ηλικιωμένη γυναίκα στην κατοικία της στην Ιστιαία. Η άτυχη γριούλα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δύο ημέρες αργότερα η Αστυνομία θα συλλάβει ένα 23χρονο αλβανό υπεύθυνο για τη δολοφονία.
Στις 24 Φεβρουαρίου  75χρονη γυναίκα στην Τραγάνα της Λαμίας ληστεύθηκε καιν αφέθηκε από τους κακοποιούς να πεθάνει από πείνα και δίψα, δεμένη χειροπόδαρα. Συγγενείς της την βρήκαν νεκρή, δεμένη χειροπόδαρα με καλώδια, πεσμένη στο πάτωμα, και σκεπασμένη με  στρώμα. Το σπίτι της ήταν άνω κάτω κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια με στόχο τη ληστεία, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.
Στις 26 Φεβρουαρίου ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Φανερωμένη Θεσσαλονίκης δολοφονείται από «άγνωστους» δράστες. Τη βρίσκει ο γιός της ενώ ήταν φιμωμένη με πετσέτα στο πρόσωπο.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές αυτοί που σκεπάζουν τα θύματά τους με πετσέτες ή ότι άλλο βρουν είναι οι αλβανοί καθώς θεωρούν κακοτυχία να κοιτούν τα πρόσωπα των νεκρών θυμάτων τους. Κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.

Την 1η Μαρτίου ηλικιωμένη γυναίκα 78 ετών βρίσκεται δολοφονημένη  στην κατοικία της στο Μώλο Φθιώτιδας.  Η γυναίκα βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, φιμωμένη και σκεπασμένη σε ένα κρεβάτι του σπιτιού της.
Στις 30 Μαρτίου δολοφονείται από σφαίρες αλβανών η 25χρονη Κατερίνα στα Ίσμθια. Οι δολοφόνοι –δραπέτες των φυλακών Τρικάλων- εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Στις 6 Απριλίου 85χρονος Έλληνας, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην Καλλιθέα στην οδό Αριστείδου 77. Ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι και ως κίνητρο της δολοφονίας η Αστυνομία αποδίδει τη ληστεία.
Στις 13 Απριλίου βρίσκεται δολοφονημένος 30χρονος, μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Φαίδωνος στη Δάφνη. Ο 30χρονος ήταν δεμένος και φιμωμένος, δεν έφερε χτυπήματα, ενώ ένα χρηματοκιβώτιο που είχε στο διαμέρισμα ήταν παραβιασμένο.
Στις 15 Απριλίου 82χρονη βρίσκεται νεκρή στην κατοικία της στα Βίλλια Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία η ηλικιωμένη γυναίκα έφερε τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από μαχαίρι. Οι αστυνομικοί αποδίδουν το έγκλημα σε ληστεία.
Υπενθυμίζεται η εξιχνίαση της δολοφονίας του 45χρονου πρατηριούχου που διαπράχθηκε στον Δομοκό Φθιώτιδας στις 30 Δεκεμβρίου 2012.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, τριών 28χρονων και ενός 24χρονου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράνομη οπλοχρησία.

Τέλος υπενθυμίζεται πως το 2012 τουλάχιστον 41 Έλληνες δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς.
Οι παραπάνω δολοφονίες έχουν προκύψει από συλλογή στοιχείων από τον καθημερινό Τύπο, καθώς η ΕΛΑΣ δεν παρέχει συγκεντρωτικά στοιχεία δολοφονημένων Ελλήνων από αλλοδαπούς.


Τα παρακάτω βίντεο τα αφιερώνουμε σ όλους εσάς, γιατί όσο μπορούμε να αποτυπώμουμε τη σκέψη μας σε λόγο συγκροτημένο, δε θα επιτρέψουμε ούτε στην "αριστερά" της ιδεοληψίας να αυνανίζεται αμπελοφιλοσοφώντας, ούτε στους νεοναζί να καπηλεύονται τη δική μας αγάπη για τη δική μας Ελλάδα, που δεν έχει άναγκη από φονιάδες και μπράβους για να πορευτεί στη ζωή και την ιστορία...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου