Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

Οι φυλακές έχουν μετατραπεί εδώ και χρόνια σε μια τεράστια αγορά κάθε είδους ναρκωτικών με κύριους διακινητές τους Ανθρωποφύλακες, που θησαυρίζουν σε βάρος κρατουμένων και συγγενών τους εκμεταλλευόμενοι το λούκι που έχουν βρεθεί κάποιοι φυλακισμένοι...


Ελάχιστα πράγματα, από όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές, έρχονται στην επιφάνεια –κι αυτό αν τα χαλάσουν στο μοίρασμα και αλληλοκαρφωθούν οι ανθρωποφύλακες- για όλο αυτό το αλισβερίσι, που οδηγεί κρατούμενους στον θάνατο –αργό ή ακαριαίο δεν έχει και τόση σημασία- και τους δεσμοφύλακες να θησαυρίζουν.

Γι’ αυτό έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» που αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σε αυτοδίκαιη πειθαρχική αργία, λόγω της διάπραξης διάφορων παραπτωμάτων, τέθηκαν 39 σωφρονιστικοί υπάλληλοι το τελευταίο 7μηνο, σύμφωνα με πληροφορίες. Από τους 39 οι οκτώ είναι ήδη... 


Προσωρινά κρατούμενοι και εκ των οκτώ αυτών, οι έξι κρατούνται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Για σαφέστερη εικόνα της σημερινής πραγματικής κατάστασης στο χώρο των φυλακών, αναγκαίο είναι να επισημανθεί ότι την τελευταία επταετία (2005-2012) τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μόνο 22 σωφρονιστικοί υπάλληλοι».

Τα αλληλοκαρφώματα συμβαίνουν και … στις καλύτερες συμμορίες και μόνο έτσι μπορούμε να αποδώσουμε  όλα αυτά που βγαίνουν στον αφρό.  Εύκολα λοιπόν, μετά απ’ αυτό το δημοσίευμα μπορεί κάποιος να συμπεράνει ποιος είναι ο κύριος ρόλος των Ανθρωποφυλάκων  στα κατ’ ευφημισμό αποκαλούμενα «σωφρονιστικά ιδρύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου