Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ

Αν σιωπήσουμε εμείς σήμερα απέναντι σε αθλιότητες όπως αυτές που θα διαβάσετε στη συνέχεια, τότε το βέβαιο είναι πως η ριζοσπαστικότητα του πολιτικού λόγου του κόμματος θα σιωπήσει για πάντα, και η επαναστατική του φυσιογνωμία θα εξαλλαγεί και θα το μεταλλάξει σε ένα γραφικό πολιτικό μόρφωμα που θα παραδέρνει στο σεχταρισμό, στο περιθώριο της ζωής και στα απόνερα των πολιτικών εξελίξεων.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Το πόσο τετραπέρατο είναι το κομματικό μέλος που συνέταξε την επιστολή που παραθέτουμε, είναι υπόθεση ειδικού επιστήμονα να αποφανθεί. Το πόσο αθώα όμως είναι η συντακτική επιτροπή του Ριζοσπάστη – κατ επέκταση και η ηγεσία του ΚΚΕ – που επέτρεψε την αναδημοσίευση αυτής της αθλιότητας, είναι υπόθεση όλων μας να το κρίνουμε…

Είχαμε προειδοποιήσει πρόσφατα πως: 
«Όλα δείχνουν πως στην πορεία για το 19ο Συνέδριο, η κυρίαρχη επιλογή της ηγετικής ομάδας είναι εφιαλτική.  Επιδιώκει άρον – άρον να αποσπάσει τη δικαίωση των τακτικών επιλογών της, διαφορετικά φαίνεται πως δε θα διστάσει να οδηγήσει το κόμμα ακόμη και σε διάσπαση…»

Και τονίζαμε ότι: 
«Απέναντι σ αυτή την ολέθρια τακτική, τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος οφείλουν να αντιτάξουν μια και μόνη επιλογήΤη διασφάλιση της οργανωτικής ενότητας του κόμματος και την αποπομπή της χρεοκοπημένης ηγετικής του ομάδας, μέσα από τη μαχητική κατάκτηση της πολιτικής του ενότητας, που... 


Θα το καταστήσει πραγματικό καταλύτη στις πολιτικές εξελίξεις. Πραγματικό πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο των εξελίξεων…»

Δείτε περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ

Δυστυχώς δικαιωνόμαστε ακόμη μία φορά. Το σημερινό δημοσίευμα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ είναι χαρακτηριστικό. Δείτε το ΕΔΩ



Συμπεραίνουμε:
  • Έτσι αντιλαμβάνεται αυτό το τετραπέρατο κομματικό μέλος το περιεχόμενο της αρθρογραφίας του Ν. Μπογιόπουλου. Προφανώς το αντιλαμβάνεται εντελώς «αυθόρμητα και αυθεντικά»…
  • Έτσι αντιλαμβάνεται και το σχετικό άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου το οποίο ήταν μια απάντηση – μάθημα ήθους σε κείνους που τον έκριναν αλλά και σ εκείνους που αποπειράθηκαν να τον «χρησιμοποιήσουν», και το οποίο παραθέτουμε ΕΔΩ
  • Έτσι αντιλαμβάνεται η ηγεσία του ΚΚΕ την εσωκομματική δημοκρατία και την ιδεολογικοπολιτική ενότητα του κόμματος…
Και γιατί τα λέμε όλα αυτά???
Γιατί απλούστατα, το μέλλον του ΚΚΕ δεν είναι μια υπόθεση που αφορά μόνο τα μέλη του η πολύ περισσότερο τις κοντόφθαλμες επιλογές της ηγετικής του ομάδας, αλλά αφορά την Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, και το δικαίωμα να έχουμε άποψη για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του, κανείς μας κανείς δε μπορεί να μας το στερήσει.

Το λέμε λοιπόν ξεκάθαρα και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι, στο όνομα καμίας τακτικίστικης σκοπιμότητας δε θα σιωπήσουμε κουκουλώνοντας η προσπερνώντας απαρατήρητα τα φαινόμενα αυτής της αθλιότητας. 

Την πραγματική ζημιά στο κόμμα δε την κάνουν εκείνοι που τα αποσιωπούν, αλλά όλοι εκείνοι που τα ανέχονται και τα αναπαράγουν, όχι βεβαίως για να περιφρουρήσουν την εσωκομματική δημοκρατία, αλλά για να εμφανίσουν δικαιωμένες τις ολέθριες και καταστροφικές τους πολιτικές επιλογές.
  • Αν σιωπήσουμε λοιπόν εμείς σήμερα απέναντι σε αυτές τις αθλιότητες, τότε το βέβαιο είναι πως η ριζοσπαστικότητα του πολιτικού λόγου του κόμματος θα σιωπήσει για πάντα, και η επαναστατική του φυσιογνωμία θα εξαλλαγεί και θα το μεταλλάξει σε ένα γραφικό πολιτικό μόρφωμα που θα παραδέρνει στο σεχταρισμό, στο περιθώριο της ζωής και στα απόνερα των πολιτικών εξελίξεων.
Πολύ δε περισσότερο τη μεγάλη ζημιά. την κάνει αυτή η ηγεσία, με την ανοχή η την προτροπή της οποίας δημοσιεύονται στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ τέτοιες αθλιότητες, αλλά για απολύτως καμία από τις δικές μας κριτικές τοποθετήσεις δε βρέθηκε χώρος προκειμένου να δημοσιευτεί.
  • Σιωπή λοιπόν σημαίνει απόλυτη αυνενοχή, και αυτού του είδους τη συνενοχή κανένα μέλος του κόμματος, δεν πρέπει να την επιτρέψει στον εαυτό του.
Ενδεικτικά λοιπόν παραθέτουμε στη συνέχεια ορισμένες από αυτές και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΙ ΑΣ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ - ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΚΙ ΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ

ΚΚΕ - ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ Η XΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑ

ΚΚΕ - ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

ΚΚΕ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Η ΑΛΕΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΤΟ ΠΑΠΟΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΕΛΟΣ

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΕΚΑ??? ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ...

ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ή ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ???

Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου