Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΩΣΤΕ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Υιοθετημένα παιδιά ζευγαριού ομοφυλόφιλων κατηγορούν τους δύο «πατέρες» τους για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό...

Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των υιοθετημένων παιδιών τους και είναι αντιμέτωποι με καταγγελίες για κακοποίηση.

Ο George Harasz και ο Douglas Wirth, από το Glastonbury, ήταν να καταδικαστούν την Παρασκευή στο Δικαστήριο του Χάρτφορντ για μια παλαιότερη υπόθεση, με πιθανή αναστολή των ποινών φυλάκισης.
Αλλά στο «παντρεμένο» ζευγάρι αποδόθηκαν νέες κατηγορίες.
Ο Harasz και ο Wirth υιοθέτησαν εννέα παιδιά ξεκινώντας το 2000 και συνελήφθησαν το Νοέμβριο του 2011. Η αστυνομία ανέφερε ότι δύο αγόρια, ηλικίας 5 και 15 ετών...


Κατηγόρησαν τον Harasz για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους.
Ο Harasz κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού και ο Wirth με τρίτου βαθμού σεξουαλική επίθεση του 15χρονου αγοριού.
Άλλα υιοθετημένα παιδιά στο σπίτι είπαν στις αρχές ότι δεν είχαν κακοποιηθεί.
Την Παρασκευή θα περνούσαν από δίκη ο Harasz και ο Wirth, που ομολόγησαν την ενοχή τους τον Ιανουάριο για κίνδυνο τραυματισμού σε ανήλικο.
Όμως, την τελευταία στιγμή οι κατηγορούμενοι έμαθαν για μια νέα κατηγορία για κακοποίηση κατά του Harasz από ένα από τα θύματα.

Η υπόθεση επιβαρύνθηκε με πρόσθετες καταγγελίες για κακοποίηση που αφορούν άλλα τρία από τα εννέα παιδιά που υιοθετήθηκαν από τους άνδρες Κονέκτικατ.
Ο Εισαγγελέας David Zagaja είπε στο δικαστήριο ότι υπό το φως των νέων αποκαλύψεων, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πρόσθετες ποινικές διώξεις, δεν υπήρχε νόημα να προχωρήσει σε καταδικαστική απόφαση. Αντ 'αυτού, θα έπρεπε η υπόθεση να προχωρήσει σε νέα δίκη.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων συμφώνησαν και ζήτησαν από το δικαστήριο να επιτρέψει στους πελάτες τους να πάρουν ημερομηνία δικασίμου για να ‘καθαρίσει’ το όνομά τους.

Ο δικαστής είπε ότι οι νέες καταγγελίες για κακοποίηση είναι «δραματικά διαφορετικές και πιο ακραίες» από τις πρώτες.
Σύμφωνα με την έκθεση που επικαλούνται οι εισαγγελείς, ο υιοθετημένος γιος του ζευγαριού είπε ότι έχει ουλές που έγιναν επειδή κρατήθηκε με τη βία κάτω και βιάστηκε και ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από ένα όπλο.
Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ένα από τα φερόμενα θύματα απευθύνθηκε στο δικαστήριο, ζητώντας από το δικαστήριο να κλείσει τους «πατέρες» του στη φυλακή. Ο έφηβος είπε ότι η σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική κακοποίηση άρχισε όταν ήταν έξι ετών.
Σύμφωνα με τη δήλωσή του, ο Harasz και ο Wirth τον άγγιζαν και ασκούσαν βία πάνω του και τον ανάγκαζαν να κάνει σεξουαλικές πράξεις και με τους δύο.
«Με βίαζαν διαδοχικά ξανά και ξανά», είπε το παιδί. «Όποιος το κάνει αυτό σε ένα παιδί είναι άρρωστος και παράφρων».
Αρκετά μέλη της οικογένειας των δύο ανδρών μίλησαν υπέρ τους, μεταξύ των οποίων ένας από τους υιοθετημένους γιους τους, ο Carlos Harasz, ο οποίος επέμεινε για άλλη μια φορά ότι τα αδέλφια του που κατηγορούν τους «γονείς» τους είναι ψεύτες και ψυχικά ασθενείς.

Ο Carlos Harasz ισχυρίστηκε ότι η κακοποίηση που ο αδελφός του περιγράφει διαπράχθηκε από τους προηγούμενους θετούς γονείς του, και όχι από τους δύο «πατέρες» που πρόσφεραν μια «κανονική, ανώδυνη ζωή».
Είπε επίσης ότι για 10 χρόνια που ζούσε με τους Harasz και Wirth, ποτέ δεν είδε ή βίωσε κάποια κακοποίηση.
Ο Harasz κατηγόρησε, επίσης, τις υπηρεσίες παιδιού και την αστυνομία που πήραν σοβαρά τα λόγια ενός θυμωμένου, κατεστραμμένου, διαταραγμένου αγοριού και οδήγησαν να καταστραφεί μια «οικογένεια».
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, το ζευγάρι έχει μια επιχείρηση εκτροφής σκύλων, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν να αγαπούν και να φροντίζουν κάτι.
Το Νοέμβριο του 2011, ο Harasz συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επίθεση εναντίον δύο παιδιών και ο Wirth εναντίον ενός παιδιού, αναφέρει η αστυνομία.
Ο Harasz καταδικάστηκε δύο φορές για σεξουαλική επίθεση, κίνδυνο τραυματισμού ανήλικου και σκληρότητα.
Ο Wirth κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση και κίνδυνο τραυματισμού ανηλίκου.
Η αστυνομία άρχισε να ερευνά τις κατηγορίες τον Φεβρουαρίου και τα αγόρια, τρεις ομάδες αδελφών, αφαιρέθηκαν από το σπίτι, τον Φεβρουάριο του 2012. Μια δεύτερη έρευνα ξεκίνησε τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου