Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΗΜΟ - ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Σκάνδαλο στο υπουργείο του Μανιτάκη - Πλήρωσαν βενζίνη με την εξωφρενική τιμή 2,54 € το λίτρο - Έγγραφα ντοκουμέντα..

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης του Α.Μανιτάκη ξόδεψε για βενζίνη 233.450 € για το έτος 2012 - Αυτό μεταφράζεται σε 91.623 λίτρα καυσίμων, πλήρωσαν δηλαδή 2,5479 € το λίτρο - Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το κόστος ήταν 157.224,22 €.

Η διαφορά ανέρχεται σε 76.225,78€ - Το θέμα αποκάλυψε με ερώτηση του στη Βουλή ο Νίκος Νικολόπουλος Που πήγαν τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων??? Εγγραφα - φωτιά για το σκάνδαλο σχετικά με... 


Το κόστος βενζίνης των κρατικών αυτοκινήτων του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κατά το έτος 2012, αποκαλύπτει σήμερα το Newsit.

Μετά από την ερώτηση με αριθμό 8215/8-3-2013 που κατέθεσε στη Βουλή, ο ανεξάρτητος βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του Χριστινοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, Νίκος Νικολόπουλος με θέμα την απογραφή των οχημάτων του Υπουργείου, διαβιβάστηκε στη Βουλή η εξής απάντηση που φέρει την υπογραφή του Αντώνη Μανιτάκη.







Σύμφωνα λοιπόν με την απάντηση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το κόστος για τη βενζίνη για το έτος 2012 ήταν 233.450 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μεταφράζονται σε 91.623 λίτρα καυσίμων.

Αρκεί μια απλή διαίρεση για να δει κανείς οτι το Υπουργείο πλήρωσε τη βενζίνη προς 2,5479 ευρώ το λίτρο. Τιμή που που ποτέ δεν υπήρξε στην Ελλάδα, ευτυχώς για όλους μας.

Το ακόμη χειρότερο είναι πως σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη λογιστική τακτοποίηση των καυσίμων του έτους 2012, από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητείται το ποσό των 157.224,22 € και όχι το ποσό των 233.450 € που φέρεται να ξόδεψε το Υπουργείο του κυρίου Μανιτάκη.

Υπάρχει δηλαδή μια ΔΙΑΦΟΡΑ των 76.225,78 €.
΄Οπως δήλωσε στο Newsit ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος που αποκάλυψε το θέμα "η ιστορία με τα κρατικά αυτοκίνητα δεν έχει τέλος. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε δύο απαντήσεις από διαφορετικά υπουργεία. Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης φαίνεται οτι ξέχασε τη διαίρεση που του έμαθαν οι δάσκαλοι οταν ήταν μικρός και δε βγαίνει ο λογαριασμός. Με 2,54€ το λίτρο τιμή βενζίνης δεν υπάρχει. Ομως με τόση ευκολία ή με τόση περιφρόνηση προς την Εθνική Αντιπροσωπεία και στον κοινό νου του λαού, απαντά στη Βουλή για το κόστος των καυσίμων των κρατικών αυτοκινήτων.

Ομως το ακόμη πιο εξοργιστικό, τραγελαφικό και εμένα θα μου επιτρέψετε να σας πω και ύποπτο και το λέω γιατί θα επανέλθω τις επόμενες μέρες με καινούργια ερώτηση, άλλα καύσιμα ζητά να πληρωθεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άλλα εγκρίνει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και μη νομίζετε οτι είναι μικρές οι διαφορές, πρόκειται για διαφορές των 70.000 και πλέον χιλιάδων.

Αβλεψία είναι; Προχειρότητα; Επιπολαιότητα; Μπορεί να είναι και κάτι χειρότερο. Τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με το στόλο των κρατικών αυτοκινήτων, χάνει ο σκύλος τον αφέντη. Κάποιοι νομίζουν οτι είναι η περιουσία ή το χωράφι του πατέρα τους. Οτι μπορούν ακόμη και σήμερα σε εποχή κρίσης να κάνουν οτι νομίζουν και λογαριασμό να μη δίνουν. Την ώρα που μπορεί να κόβουν το επίδομα του αναπήρου, την ώρα που δεν έχει φάρμακο να πάρει ο καρκινοπαθής, την ώρα που το Πανεπιστήμιο Αθηνών μιλά για 600.000 μαθητές που υποσιτίζονται δεν ειναι δυνατόν κάποιοι να κάνουν το πάρτι με τα κρατικά αυτοκίνητα και τα καύσιμα".

Σε κάθε περίπτωση το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι έκθετο και πρέπει άμεσα να απαντήσει τι έχει γίνει με τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου