Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάζουμε στο σημερινό ΒΗΜΑ ότι οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν τη Δευτέρα το βράδυ στις Βρυξέλλες, την άρση του εμπάργκο όπλων προς τους αντάρτες της Συρίας, που μάχονται κατά του προέδρου Μπασάρ αλ- Άσαντ, διατηρώντας παράλληλα όλες τις κυρώσεις εναντίον του καθεστώτος του οποίου ηγείται ο Σύρος πρόεδρος...



Αυτή η απόφαση βρήκε σύμφωνες, κυρίως τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, που είναι και οι μοναδικές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που απαιτούσαν επί σειρά μηνών να υπάρξει η δυνατότητα παροχής όπλων προς τις δυνάμεις της μετριοπαθούς συριακής αντιπολίτευσης.

Δείτε στη συνέχεια μόνο εάν αντέχετε ποια ανθρωπόμορφα τέρατα οπλίζει η δημοκρατική και αντιρατσιστική Ευρωπαϊκή Ένωση...



«Απόψε, η ΕΕ αποφάσισε να τερματίσει το εμπάργκο όπλων προς τη συριακή αντιπολίτευση και να διατηρήσει όλες τις άλλες κυρώσεις κατά του συριακού καθεστώτος», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίλιαμ Χέιγκ μετά το τέλος της συνεδρίασης η οποία ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη. «Αυτό είναι το αποτέλεσμα που ήθελε η Βρετανία. Είναι το σωστό, επειδή στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα από την Ευρώπη προς το καθεστώς Άσαντ» είπε ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών.

Ωστόσο, ο κ. Χέιγκ έσπευσε  να δηλώσει ότι η χώρα του δεν σκοπεύει να στείλει «αμέσως» όπλα προς τους αντάρτες. Η άρση του εμπάργκο «μας δίνει την ευκαιρία να το πράξουμε εάν η κατάσταση επιδεινωθεί», είπε. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, η οποία διήρκεσε πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο, λόγω των «δύσκολων συζητήσεων» μεταξύ των υπουργών, δήλωσαν διπλωματικές πηγές από τη βελγική πρωτεύουσα διπλωματών. Και αυτό διότι αρκετές χώρες, όπως η Αυστρία και η Δημοκρατία της Τσεχίας, ήταν κατηγορηματικά αντίθετες με την άρση του εμπάργκο.

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον είπε ότι η παροχή όπλων «που προορίζονται για την προστασία των αμάχων» υπόκειται σε ορισμένες αυστηρές προϋποθέσεις, ιδίως όσον αφορά τους ελέγχους, έτσι ώστε να «μην μπορούν να πέσουν στα χέρια των ριζοσπαστικών ομάδων».

Συνεχίστε αν αντέχετε...

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ - ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

ΣΚΛΗΡΑ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

ΘΑ "ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου