Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΙΑΝΗ ΑΜΜΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1Το ότι έχει απαξιωθεί πλήρως ο Ελληνικός στρατός και το ότι έχουν πήξει στις αγγαρίες τα φανταράκια, λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε... 

Αυτό που δεν είχαμε δει ακόμα, ήταν ο εξευτελισμός των Ελλήνων φαντάρων, με μετατροπή τους σε σκουπιδιάρηδες, χάριν του συμφέροντος των ιδιωτών επιχειρηματιών, κάτω από τον φερετζέ της κοινωνικής προσφοράς!!!

Να δω τους φαντάρους να βοηθούν το κοινωνικό σύνολο σε φυσικές καταστροφές, το καταλαβαίνω. Να τους δώ να φροντίζουν με αγάπη τη καθαριότητα των στρατοπέδων τους, στα πλαίσια της αυτοδιαχείρισης της συντήρησης των στρατιωτικών εγκαταστάσεων, επίσης θα με βρουν σύμφωνο. Να τους δω... 


Να κάνουν αποψίλωση χορταριών σε μια δενδρόφυτη πλαγιά, όπου τα ξερά αγριόχορτα έφτασαν επικίνδυνα τα 2 μέτρα, να τους χειροκροτήσω.

ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΕΚΘΕΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΡΤΑΚΗΣ, Εεεεε!!!! ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ.

Γιατί ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, να μη προσλάβει για 4-5 μέρες, ο κάθε κοπρίτης μαγαζάτορας, από έναν(1) εργάτη, για να καθαρίσει τον χώρο της αμμουδιάς μπροστά από το μαγαζί του???
Ποια η κοινωνική προσφορά αυτών των επιχειρηματειών???
Ποιοι επωφελούνται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, από τη προσέλευση κόσμου στη Λιανή Άμμο Χαλκίδας???
 
ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΙΑΝΗ ΑΜΜΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2Και ακόμα αν υποθέσουμε, ότι θα μπορούσε να ανατεθεί στους φαντάρους αυτός ο εξευτελισμός, γιατί δεν τον χρησιμοποιούν σε απόμερες παραλίες, όπου δεν μπορούν να καθαριστούν, λόγω έλλειψης τοπικής κοινωνίας, αλλά τον χρησιμοποιούν σε χώρους φιλέτα που εκμεταλλεύονται ιδιώτες επιχειρηματίες????
 
Μέσα στον γενικό σκοταδισμό που επικρατεί πλέον παντού, ποιος μας λέει ότι δεν έγιναν μαύρα αντικοινωνικά μαγειρέματα κάτω από το τραπέζι της ψευδεπίγραφης κοινωνικής προσφοράς???
Ποια θα ήταν η τύχη των φαντάρων εκείνων που δεν θα δεχόντουσαν να εξευτελιστούν στο βωμό του έμμεσου κέρδους των επιχειρηματιών της παραλιακής Χαλκίδας – Αρτάκης?????
Γιατί να μη γίνουν σκουπιδιάρηδες της περιοχής, οι κόρες και οι γιοι των επιχειρηματιών της παραλιακής, και πηγαίνουν αντί αυτών τα φανταράκια????
Τποκριτές…..

Αφορμή για το ξέσπασμά μου στάθηκε η παρακάτω ανάρτηση της ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ:
Με στρατιωτική… συνδρομή ο καθαρισμός της Λιανής Άμμου Συνεργείο 8 στρατιωτών της Σχολής Πεζικού συνέδραμε το συνεργείο του Δήμου.
Συνεργείο του ΔήμουΧαλκιδέων, αποτελούμενο από εργάτες καθαριότητας με φορτωτή, φορτηγά και χλοοκοπτικό, πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Μαΐου καθαρισμό τμήματος της παραλίας στη Λιανή Άμμο.
Στον καθαρισμό συμμετείχε και ομάδα 8 στρατιωτών της Σχολής Πεζικού, καθοδηγούμενη απόαξιωματικό, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του Στρατού Ξηράς, περίκοινωνικής προσφοράς και προστασίας του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τηνΤοπική Αυτοδιοίκηση.
Από την Δευτέρα 27 Μαΐου ξεκινάει και επίσημα το πρόγραμμα καθαρισμού των ακτών του Δήμου Χαλκιδέων, ενώ η συμμετοχή στρατιωτών της Σχολής Πεζικού στον καθαρισμό των ακτών, θα επαναληφθεί και σε δράση μέσα στον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου