Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ (ΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΥ) ΔΙΚΑΙΟΥ

http://papailiasyfantis.files.wordpress.com/2013/05/cebfceb9-cf80cebfcebbcf8dcf84ceb5cebacebdcebfceb9-ceb1ceb3cf81ceb9cebdceafcebfcf85-ceb5cf80ceb1cebdceb1cf83cf84ceb1cf84cebfcf8dcebd1.jpgΜιλούν οι εκπρόσωποι της μνημονιακής συμμορίας, για κράτος δικαίου. Αλλά ποιού δικαίου; Αφού έχουν υπερακοντίσει ακόμη και το «δίκαιο» των κανιβάλων και της ζούγκλας!…  

του ΠΑΠΑ-ΗΛΙΑ ΥΦΑΝΤΗ

Δεδομένου ότι τα άγρια θηρία και οι κανίβαλοι δεν σκοτώνουν, παρά μόνο, όταν πεινάνε.
Σε αντίθεση με τους ναζί και τους τοκογλύφους, οι οποίοι  δεν έχουν κανένα μέτρο και κανένα όριο στην απληστία και την κακουργία τους.
  
Όπως βέβαια και οι εφιάλτες στην προδοσία τους.
Αφού είναι σε θέση να πουλήσουν, όχι μόνο την πατρίδα και την πίστη τους, αλλά και την ίδια τους τη μάνα, για να εισπράξουν τα αργύρια της προδοσίας.
Ο χρυσός κανόνας του δικαίου, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο, είναι να αντιμετωπίζουμε τους συνανθρώπους μας με τα ίδια μέτρα, που θα θέλαμε να αντιμετωπίζουν και εμάς οι άλλοι.
Και ασφαλώς η σημερινή πολιτική πραγματικότητα δεν έχει και την παραμικρή, έστω, σχέση με τον κανόνα αυτόν! Και, για του λόγου το αληθές, ανασύρουμε, μέσα απ’ αναρίθμητα περιστατικά, ένα χαρακτηριστικό: Βουλευτής, όπως γράφτηκε, επισκέφτηκε αστυνομικό τμήμα...

Και κάποιος αστυνομικός τον εξύβρισε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Πάραυτα ο αστυνομικός, στο όνομα, όχι του δικαίου, αλλά της κρατικής βίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Και παράλληλα δέχτηκε από τα εξωνημένα ΜΜΕ(=εξαχρειώσεως και εξαπατήσεως) καταιγισμό αποδοκιμασιών.
Δεν γνωρίζουμε τον αστυνομικό ούτε τους επικριτές του.
Ούτε, εκτός φυσικά του νεοδημοκράτη βουλευτή, την κομματική τους ταυτότητα. Αλλά αξίζει, νομίζω, να δούμε, με λίγη περισσότερη προσοχή, το περιεχόμενο των δηλώσεων κάποιων υπερασπιστών του βουλευτή, αλλά και του ίδιου. Και βέβαια όχι κάτω από το πρίσμα της μεροληπτικής κομματικής σκοπιάς, αλλά της πολιτικής και, ιδιαίτερα, της ηθικής δεοντολογίας:

Η συμπεριφορά του αστυνομικού χαρακτηρίστηκε «όνειδος», «χυδαία και υβριστική».
Και, φυσικά, οι υπερασπιστές του βουλευτή, αντιμετωπίζουν τη συμπεριφορά αυτή με «αποτροπιασμό και αγανάκτηση».
Παρότι, όπως είναι ευνόητο, ο αστυνομικός δεν κινήθηκε εναντίον του βουλευτή για λόγους προσωπικούς.
Αλλά επειδή, μαζί με  τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού, βιώνει τη βάρβαρη και βάναυση επίθεση εκ μέρους της μνημονιακής συμμορίας. Και, ενώ στην περίπτωση του βουλευτή, ο αστυνομικός αναχαιτίστηκε, όπως ειπώθηκε, από τους συναδέλφους του, δεν βρίσκεται κανένας να αναχαιτίσει τη δολοφονική επίθεση εναντίον του ανυπεράσπιστου λαού.

Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο των ύβρεων του αστυνομικού εναντίον του βουλευτή.
Ζούμε όμως όλοι μας στο πετσί μας την υπερβάλλουσα ύβρη, σε βάρος μας, όχι μόνον «λόγω» αλλά και «έργω» του δολοφονικού σχεδίου των αρχιτεκτόνων της καταστροφής για την πατρίδα μας και της γενοκτονίας για το λαού μας.
Και είναι πλέον κοινή συνείδηση ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνειδος, στη μακραίωνη ελληνική ιστορία, απ’ το βίο και την πολιτεία αυτών, που έφεραν την πατρίδα μας στο σημερινό της κατάντημα.
Πολύ περισσότερο, αφού η πραγματικότητα φωνάζει ότι στο κατάντημα αυτό δεν την έφεραν εξαιτίας κάποιων λαθών, αλά κατόπιν προδιαγεγραμμένου σχεδίου.

http://papailiasyfantis.files.wordpress.com/2013/05/cf80cebfceb9cebf-cebacf81ceaccf84cebfcf82-ceb4ceb9cebaceb1ceafcebfcf852.jpegΚι ακόμη επισημαίνουμε ότι οι ίδιοι αυτοί κύριοι, που τιμωρούν τον αστυνομικό για τη συμπεριφορά του, «αποφασίζουν και διατάσσουν» τους αστυνομικούς να επιδεικνύουν τη γνωστή βαρβαρότητα απέναντι στο λαό.
Και αναγκάζουν τα παιδιά του λαού, ένστολους και απλούς πολίτες να συγκρούονται μεταξύ τους για τα ανίερα και ληστρικά συμφέροντα των διαφόρων ξένων και ντόπιων αρπακτικών της πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας. Για να επαληθεύονται, έτσι, τα λόγια του Βάρναλη, σύμφωνα με τα οποία «σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαΐ». Ή μήπως δεν είδατε τι γίνεται εκεί επάνω στη Χαλκιδική, για τα καναδικά και τα μπομπολικά συμφέροντα!…
Απ’ τη μεριά του ο Βουλευτής παρατηρεί ότι:
«Το θλιβερό επεισόδιο καταδεικνύει πού οδηγεί η άρνηση και η υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας». Γεγονός, που ασφαλώς «πρέπει να αφυπνίσει όλους»!…

Αλλά τι σημαίνει δημοκρατία;
Δεν σημαίνει το κράτος του λαού, στο οποίο δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης άνεργος, άστεγος και  πεινασμένος;   Κανένας ικανός, χωρίς εργασία και κανένας ανήμπορος, χωρίς κοινωνική πρόνοια! Και όχι ασφαλώς το κράτος, στο οποίο οι αρχιμαφιόζοι «αποφασίζουν και διατάσσουν» να υπάρχουν αστρονομικές διαφορές, ανάμεσα στη δική τους χλιδή και στα εκατομμύρια των ανέργων, άστεγων και χαμηλόμισθων, που λιμοκτονούν και αυτοκτονούν! Και το οποίο συνιστά κραυγαλέα φασιστοναζιστική τυραννία, που βρίσκεται σε διαμετρική αντίθεση με τη δημοκρατία!…
Αλλά, ας υποθέσουμε ότι-πράγμα που δεν ισχύει- ο αστυνομικός έκαμε λάθος.
Μήπως έκαμε λάθος και η κ. Χαρά Νικοπούλου, η φωτισμένη δασκάλα της Θράκης, που αρνήθηκε να πάρει από τα χέρια του νεοδημοκράτη βουλευτή την τιμητική πλακέτα; Κάθε άλλο! Μια χαρά ενήργησε η κ. Χαρά. Και μια χαρά ενήργησε και ο αστυνομικός. Και μια χαρά θα ήταν, αν όλοι οι Έλληνες αφυπνίζονταν, για να κάμουν κάτι παρόμοιο. Στο όνομα του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος!…

Έτσι, ώστε οι εκπρόσωποι της φασιστοναζιστικής  συμμορίας να ξεκουμπιστούν. Και όχι να έχουν το απύθμενο θράσος να μας μιλούν, από πάνω, και για δημοκρατία και κράτος δικαίου!….

παπα-Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου