Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ...ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ - Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ

Λίγες ώρες μετά την εκτέλεση 15χρονου στη Συρία, μια ακόμη αποτρόπαια δολοφονία έρχεται να σοκάρει... 


Θύματα αυτή τη φορά δυο αγόρια, 10 και 16 ετών, στο Αφγανιστάν που θεωρήθηκαν από τους Ταλιμπάν, κατάσκοποι! Σύμφωνα με τις αφγανικές αρχές, οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν τα δυο αγόρια. Οι ηγέτες τους όμως αρνούνται πως έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τα δύο παιδιά εκτελέσθηκαν τη Δευτέρα στην επαρχία Κανταχάρ, στα νότια, αφού... 


Είχαν μαζέψει τα υπολείμματα από τα φαγητά ενός αστυνομικού τμήματος στην ίδια επαρχία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του σώματος. «Τα παιδιά συνήθιζαν να έρχονται έως το οδόφραγμα του ελέγχου για να μαζέψουν τροφή και άλλα αντικείμενα που πετούσαν οι αστυνομικοί. Οι Ταλιμπάν θεώρησαν πως ήταν κατάσκοποι, τα έπιασαν και τα αποκεφάλισαν», πρόσθεσε. 

«Ήταν φτωχά παιδιά, που επιβίωναν μαζεύοντας σκουπίδια και υπολείμματα τροφών», υπογράμμισε η ίδια πηγή, επισημαίνοντας πως οι χωρικοί ενημέρωσαν την αστυνομία έπειτα από την ανακάλυψη των σορών των δύο παιδιών σε απομακρυσμένο σημείο της κοινότητας Ζάρι. 

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της επαρχίας, όμως οι Ταλιμπάν διαβεβαίωσαν πως δεν έχουν την παραμικρή ανάμειξη στην εκτέλεση των δύο παιδιών, επιχειρηματολογώντας πως με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση επιχειρεί να στρέψει αλλού την προσοχή της κοινής γνώμης και όχι στις επιθέσεις που πραγματοποίησαν νωρίτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου