Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΤο ΣΔΟΕ καλεί για εξηγήσεις 100 άτομα της λίστας Λαγκάρντ - Οι καταθέσεις τους στην HSBC δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει στην Εφορία...

Η νομιμότητα της απόφασης του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου για την παράταση ισχύος της ευνοϊκής ρύθμισης για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων θα ελεγχθεί από την Προκαταρκτική Επιτροπή.

Εκατό περίπου άτομα που εμφανίζονται ως πελάτες που συνδέονται με τις καταθέσεις στα 2.062 αρχεία της λίστας φοροφυγάδων της Κριστίν Λαγκάρντ, έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στην περιφερειακή διεύθυνση του ΣΔΟΕ, διότι... 


Όπως έχει δείξει μια κατ” αρχάς έρευνα δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει στις φορολογικές τους δηλώσεις….
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΚΑΚΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Γιατί??? Οι υπόλοιποι 1.962, επειδή μπορούν να τα δικαιολογήσουν τα έβγαλαν έξω??? Γιατί??? Μόνο όσοι συμπεριελήφθησαν στη λίστα φοροφυγάδων της Κριστίν Λαγκάρντ φοροδιέφυγααααανννννννν??? Για ΔΙΑΣΠΟΡΑ των κλοπιμαίων σε πολλές τραπεζικές κρύπτες, δεν έχει ακούσει κανείς τους???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου