Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ - ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - 2.500 ΝΕΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 2,2 ΔΙΣ

Δεν πρόκειται για εθνική κυβέρνηση αλλά για πολιτική συμμορία ορκισμένων δολοφόνων του λαού μας - Τελευταίο τους θύμα 2.500 εργαζόμενοι στη φύλαξη των σχολειών - Πετούνται στο δρόμο... Μια νέα ομαδική δολοφονία βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη...

Τα προσκυνημένα ανδρείκελα έδωσαν τα πάντα. Με υποθήκη τις ζωές 2.500 οικογενειών παίρνουν καινούρια δανεικά 2,2 δις για να αποπληρώσουν ομόλογα βαμμένα με αίμα που βρίσκονται στα χέρια των δανειστών. Κι αυτό το αίσχος το λένε ανάπτυξη... Το Γολγοθά 2.500 οικογενειών το αποκαλούν εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης... Κάθε καινούρια μέρα που...


Ξημερώνει, είναι μια νέα ακόμη πιο οδυνηρή Μεγάλη Παρασκευή γι αυτό το λαό που πληρώνει ακριβά το τίμημα της ανοχής και της υπομονής του. 
Είναι τα νέα μέτρα που "δεν θα έπαιρναν"...
Είναι η "επικαιροποιημένη πολιτική συμφωνία" της εταιρείας δολοφόνων που μας κυβερνά...
Είναι το συμβόλαιο θανάτου που προσυπέγραψαν με τις συμμορίες της Γκεστάπο, με τίμημα την παραμονή τους στην κυβέρνηση και τη νομή μιας εξουσίας βουτηγμένης στο αίμα και στο θάνατο...

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε να εμπορεύονται ψευδαίσθηση "σωτηρίας" δολοφονώντας μαζικά συνανθρώπους μας??? Ως πότε???
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Η κυβέρνηση έδωσε γη και ύδωρ προκειμένου να επιτύχει μία συμφωνία με την τρόικα για την αποδέσμευση της δόσης των 8,1 δις ευρώ, αλλά το Eurogroup θα δώσει το «πράσινο φως» μόνο για την καταβολή ενός ποσού της τάξεως των 2,2 δις ευρώ. Κι αυτό είναι για να πληρωθούν ομόλογα που λήγουν προς τους δανειστές μας.

Το υπόλοιπο ποσό θα εκταμιευθεί σταδιακά, αφού πρώτα η κυβέρνηση θέσει σε διαθεσιμότητα -που μεταφράζεται σε απολύσεις- 12.500 Δημοσίους Υπαλλήλους και δρομολογήσει τις διαδικασίες για τη διαθεσιμότητα άλλων τόσων μέχρι το τέλος του χρόνου. Και όχι μόνο αυτό. Η τρόικα έχει ζητήσει μία σειρά οικονομικών μέτρων προκειμένου να μειωθεί η «μαύρη τρύπα» των εσόδων.
Με λίγα λόγια η κυβέρνηση βρέθηκε με τα… παντελόνια κάτω (δανειζόμαστε τον τίτλο γνωστού σίριαλ) και τελικώς δεν θα πετύχει παρά μόνο να λάβει την πολιτική δέσμευση από το Eurogroup για την απόδοση της δόσης των 8,1 δις ευρώ.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει η διαθεσιμότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων άμεσα και να έχει ολοκληρωθεί για 12.500 έως το Σεπτέμβριο. Θα εφαρμοσθεί ένα χρόνο νωρίτερα, από φέτος κιόλας, ο φόρος πολυτελείας, ασχέτως αν μειωθεί ή όχι ο ΦΠΑ, προκειμένου να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» στον προϋπολογισμό του 2013.

Από το 2014 καταργούνται οι εξαιρέσεις ασφάλισης στον ΟΑΕΕ. Εκατοντάδες χιλιάδες αυταπασχολούμενοι σε χωριά ή επιστήμονες με δικό τους «ειδικό Ταμείο» θα μπουν σωρηδόν στο πρώην ΤΕΒΕ, για να καλύψουν αυτοί τη «χασούρα» του ποσού των 600 εκατομμυρίων ευρώ από την εισφορά 0,2% στις επιχειρήσεις που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα επιβληθεί τελικά ποτέ παρότι έχει ψηφιστεί και είναι νόμος το κράτους.
Θα περικοπούν κατά 100 εκατ. ευρώ επιπλέον τα εξοπλιστικά αμυντικά προγράμματα του Εθνικής Αμύνης, ενώ κόβονται παροχές του ΕΟΠΥΥ και μπαίνει αυτόματο «φρένο» στις υπερβάσης πληρωμών σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές.
Την ίδια στιγμή, μία σειρά φόρων, όπως αυτός που θα αντικαταστήσει το χαράτσι της ΔΕΗ, έρχονται να πέσουν στα… κεφάλια των πολιτών.

Η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη να κόβει από τους ευαίσθητους τομείς της υγείας και της άμυνας, ενώ συνεχίζει την πολιτική της εξόντωσης της κοινωνίας. Κι όλα αυτά ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Σαμαράς τα θεωρούν επίτευγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου