Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Το τέρας της ανεργίας δολοφονεί. Και η απειλή της απόλυσης είναι πλέον ένας  εφιάλτης που σκεπάζει με το αποκρουστικό πέπλο του ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για έναν δίδυμο εφιάλτη που η διαχείριση του βρίσκεται στα χέρια αποφασισμένων και αδίστακτων. Η επικράτεια ολόκληρη έχει μετατραπεί σ ένα σύγχρονο κρεματόριο ψυχών, αξιοπρέπειας και οικογενειών που καταδικάζονται -  μερίμνη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου - στον πλέον αργό και βασανιστικό θάνατο που τις οδυνηρές προεκτάσεις του, ακόμη δε τις έχουμε διαισθανθεί στο πραγματικό τους μέγεθος.

Σ αυτή τη δολοφονική κρεατομηχανή που στήθηκε για να θερίζει, για ν αποδεκατίσει ένα έθνος ολόκληρο και να τσακίσει και το τελευταίο ίχνος της προσωπικής αξιοπρέπειας των πολιτών, ο αντίλογος δεν μπορεί πια να εξαντλείται σε φλυαρίες που θα ερμηνεύουν το φαινόμενο. Αυτό που χρειάζεται είναι δράση άμεση, δράση στοχευμένη, δράση καθολικής ανατροπής, δράση ικανή να καταστρέψει αυτό το δολοφονικό δημιούργημα και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους αιμοσταγείς διαχειριστές του.

Ένα τσούρμο γερμανοπροσκυνημένοι πολιτικοί, μια επικίνδυνη και αδίστακτη πολιτική συμμορία...


Δεν ανέχεται και δε συντηρεί απλά αυτό το δίδυμο εφιάλτη ως στοιχείο συνυφασμένο με την ίδια την ουσία του κοινωνικοπολιτικού συστήματος που υπηρετεί. Τον χρησιμοποιεί αδίστακτα και δουλικά ως μέσον καθολικής και γενικευμένης γενοκτονίας.

Δεν κομπάζει… Δε συζητά… Δεν παζαρεύει… Δε χάνει το χρόνο της σε κουβεντολόι που δεν οδηγεί πουθενά. Οπλίζει και εκτελεί. δολοφονεί χωρίς έλεος. Επιστρατεύει το φερετζέ της υποκρισίας για να βαφτίσει το φονικό ως μέτρο που αποσκοπεί στη «σωτηρία» της πατρίδας…. Αξιοποιεί κάθε ατολμία, επενδύει στην αναποφασιστικότητα του οργανωμένου κινήματος, κι όσο δεν αισθάνεται στο σβέρκο της την καυτή του ανάσα να την απειλεί, κλειδώνει τον επόμενο στόχο της, τσουβαλιάζει τμήματα του πληθυσμού, και ένας ακόμη ομαδικός τάφος γεμίζει από τα σαστισμένα θύματά της.

Αυτός ο δίδυμος εφιάλτης, έχει μετατραπεί πλέον σε όπλο μαζικής εξόντωσης του πληθυσμού και κανείς πλέον δε δικαιούται να τον αντιμετωπίζει ως ζήτημα πολιτικής διάλεξης ή ως πεδίο προσφιλές για ν αναδείξει μέσα από αυτό την ουσία και το περιεχόμενο της πολιτικής διαφορετικότητάς του.

Πορείες, παρελάσεις, συλλαλητήρια, διήμερα και λοιπές εκδηλώσεις , που υποβαθμίζουν αυτό τον δολοφονικό εφιάλτη σε αντικείμενο διάλεξης, σε τελευταία ανάλυση ισοδυναμούν με συνενοχή στο έγκλημα. Τίποτε απ όλα αυτά δεν αναγκάζει να ιδρώσει το αυτί των ορκισμένων δολοφόνων του λαού μας.

Το κατοχικό πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, όχι μόνο δεν πρέπει ν αποτελέσει την κατακλείδα για το τσάκισμα του τελευταίου οχυρού μέσα από το οποίο εξασφαλίζεται η δουλειά μιας μερίδας εργαζομένων συμπολιτών μας, αλλά οφείλει να χρησιμοποιηθεί ως η φωτιά που θα ανάψει το φυτίλι του ξεσηκωμού και θα οδηγήσει στην ανατροπή, τη σύλληψη,  και την παραδειγματική τιμωρία των γερμανοπροσκυνημένων.

Φτάνουν πια οι εκκλήσεις, οι καταγγελίες, οι ατέρμονες αναλύσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Φτάνει πια η φλυαρία που περιγράφει το πρόβλημα και την πολιτική του ταυτότητα τη στιγμή που οι αδίστακτοι το χρησιμοποιούν ως φονικό όπλο που στρέφεται σε βάρος του έθνους ολόκληρου. Είναι καιρός για δράση. Για δράση μέχρι το τέλος. Για δράση πολιτικής ανατροπής. Για δράση που ακόμη και τα θύματά της θα έχουν παλέψει με αξιοπρέπεια για την ίδια την αξιοπρέπειά τους.

Από αυτή εδώ τη στήλη, καλούμε το ΚΚΕ ως τη μοναδική οργανωμένη δύναμη που διαθέτει και την πείρα, και το μηχανισμό, και δυνάμεις συμπολιτών μας πρόθυμες να δώσουν τη μάχη της πολιτικής ανατροπής, να διατάξει αυτές τις δυνάμεις σε τροχιά σύγκρουσης με το δωσιλογισμό, και να καλέσει ευθέως το λαό να στηρίξει αυτό τον αγώνα σε μια μάχη μέχρις εσχάτων.

Καλούμε το ΚΚΕ να υπερβεί αποφασιστικά και στοχευμένα τη νιρβάνα της φλυαρίας και της νουθεσίας του πληθυσμού, και ν αναλάβει δράση πολιτικής ανατροπής τώρα.

Το καλούμε να κινηθεί άμεσα στη βάση ενός καλά οργανωμένου επιχειρησιακού σχεδίου, που θα δώσει διέξοδο στην οργή και το θυμό αυτού του λαού, που θα τον φανατίσει ενάντια στους δυνάστες του, που θα τον κατευθύνει ως χείμαρρο ανατροπής, για να δώσει την κορυφαία του εθνική και πολιτική μάχη.

Καλούμε το ΚΚΕ να εγκαταλείψει άμεσα τα φοβικά του σύνδρομα, και να αναβαθμίσει άμεσα τους πολιτικούς αγώνες με τρόπο που να εμπνεύσει το λαό και να συμβάλει στη ριζοσπαστικοποίηση της δράσης του.

Η κοινωνία μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια επίθεση γενικευμένη που τη δολοφονεί και την αφανίζει. Σ αυτές τις συνθήκες, οι βαθυστόχαστες αναλύσεις για το τι και γιατί το κάνουν οι άλλοι, το μόνο που υπηρετούν είναι την εγωπάθεια στελεχών που είναι κυριευμένα από τη μανία να μεταπείσουν.

Χέστηκε ο λαός για το γιατί κάνει αυτό η ΣΥΡΙΖΑ ή γιατί δεν κάνει εκείνο ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ο ένας και ο άλλος πολιτικός σχηματισμός. Κάνε εσύ αυτό που πρέπει. Μπες μπροστά και δώσε περιεχόμενο και ορατό στόχο στον αγώνα του, πολιτική διέξοδο στην οργή του.

Καλούμε από αυτήν εδώ τη στήλη το ΚΚΕ, να εγκαταλείψει τα φοβικά σύνδρομα και τα αδιέξοδα ιδεολογήματά του. Η πατρίδα ξεπουλιέται, καντονοποιείται, υποθηκεύεται. Ο λαός της δολοφονείται. Ελπίδα δεν υπάρχει από πουθενά, παρά μόνο μέσα από τη στοχευμένη πολιτική του αντίσταση. Μια αντίσταση που θα πιστώσει στην αποταμίευσή του, το συναίσθημα της κερδοφορίας μέσα από την άμεση ανατροπή και παραδειγματική τιμωρία των δωσιλόγων που ξεπούλησαν αυτή την πατρίδα. Μέσα από την εξέγερσή του αυτός ο λαός θα ριζοσπαστικοποιηθεί. Μέσα από τις πραγματικές μάχες που θα δώσει.

Μέσα από τις πρώτες νίκες του θα συνειδητοποιεί ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα. Οι διαρκείς ήττες το μόνο που τροφοδοτούν είναι την απελπισία, τα αδιέξοδα και των ταπεινωτικό δρόμο της αυτοκτονίας.

  • Δώστε σ αυτό το λαό ένα πραγματικό κίνητρο για ν αγωνιστεί. Δώστε του έμπνευση ικανή να δρομολογήσει την εξέγερσή του. Μετατρέψτε τη ζωή σε κόλαση για τους προσκυνημένους στις πολιτικές και οικονομικές συμμορίες της Ευρώπης.
Οργανώστε άμεσα και στην πράξη τον καθολικό ξεσηκωμό. Τα συνθήματα δεν αρκούν από μόνα τους. Κανείς δε θα τα ακούσει αν δεν τα ακούσετε πρώτοι εσείς που τα απευθύνετε.

Η ώρα του μεγάλου πατριωτικού ξεσηκωμού έφτασε. Τολμήστε να τη δείτε κατάματα και πάρτε επάνω σας αυτή την ευθύνη.

Τολμήστε αυτό που κανείς δεν τολμά και που κανένας δεν πρόκειται να τολμήσει απ όλους αυτούς που συμβιβάστηκαν με το σύστημα και τα πολιτικά του τερτίπια.

Η ιστορία δε θα περιμένει κανέναν – ούτε και σας – να αποφασίσετε αν η κοινωνία είναι έτοιμη να εξεγερθεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το ντόμινο, όταν πλέον ανάψει για τα καλά το φυτίλι του δυναμίτη.

Τολμήστε να δείτε τη διάθεσή της μέσα στη βουβή της οργή. Μια οργή που παραμένει βουβή γιατί κανείς δεν της είπε με τρόπο πειστικό τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να εκδικηθεί τους 4.000 δολοφονημένους της. Παραμένει βουβή γιατί κανείς δεν την ενέπνευσε να δώσει τη δική της πολιτική μάχη.

Η πρόκληση λοιπόν είναι μεγάλη και είναι ιστορική. Ανταποκριθείτε σ αυτήν γιατί ο αφανισμός έρχεται, κι αν δεν έρθει ταχιά ο πολιτικός αφανισμός, θα έρθει με μαθηματική ακρίβεια η συστημική αλλοτρίωση.

Αυτό θέλετε??? Συνεχίστε τον κατήφορο της πολιτικής φλυαρίας και το τέλος δεν είναι μακριά. Οι καιροί πάντως δεν περιμένουν κανέναν να ξυπνήσει από το λήθαργο. Ούτε και οι δολοφόνοι του λαού μας περιμένουν…
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου