Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΠΟΡΕΙΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Οι Μουσουλμάνοι της Αμερικής έχουν αρχίσει να προωθούν μια πορεία στις 11 Σεπτεμβρίου στην Ουάσιγκτον, με αφορμή την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου 2001...

Η οποία αρχικά είχε το σκοπό της διαμαρτυρίας για την «αντι-ισλαμική μισαλλοδοξία στις ΗΠΑ» και στη συνέχεια μετατράπηκε σε «Πορεία ενάντια στο Φόβο». Όμως  η πορεία των μουσουλμάνων πρόκειται να έχει ανταγωνισμό.

Και μάλιστα ηχηρό ανταγωνισμού. Πολύ ηχηρό.

Έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook στην οποία πολλά άτομα συντονίζουν αυτό που έχει βαπτιστεί “2 Million Bikers to DC”("2 εκατομμύρια μηχανόβιοι στην Ουάσιγκτον, DC").

Το blog ‘Mr. Conservative’ γράφει:...
«Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την κακή ομιλία είναι με την καλή ομιλία. Μερικές φορές η «ομιλία» μπορεί να εκφραστεί απλά με τον αριθμό των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εμφανιστούν για να υποστηρίξουν μια αρχή. Αυτή είναι η άποψη που έχουν εκατοντάδες μηχανόβιοι (μέχρι τώρα) σε όλη την Αμερική καθώς ετοιμάζονται να ενταχθούν στο ‘2 Million Biker Ride to DC 2’ για να αντιμετωπίσουν τη σχεδιαζόμενη ‘Million Muslim March” της 11ης Σεπτεμβρίου.
Στη σελίδα στο Facebook, ο σκοπός της κοινότητας περιγράφεται ως εξής: "Για να τιμήσουμε όσους έχασαν τη ζωή τους στις 11 Σεπτεμβρίου (911) και τις ένοπλες δυνάμεις μας που πολέμησαν εκείνους που επίσπευσαν αυτή την επίθεση!"

Ήδη υπάρχουν πάνω από 30.000 “likes” σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

"Έχουμε δημιουργήσει πλέον στην τελική φάση για τον συντονισμό των πολιτειών! Όλοι οι αναβάτες πρέπει να κοιτάξουν τη λίστα με τις πολιτείες, να επιλέξουν την πολιτεία και το αίτημά τους θα προστεθεί! Πολλές πολιτείες εξακολουθούν να χρειάζονται συντονιστές», λένε οι οδηγίες.

Κάποιος Ronald Curaba είπε: «Όποιος σχολιάζει, λέγοντας θα ήθελα να κάνουμε αυτό ... πρέπει να το βουλώσει και να εμφανιστεί! Είμαι ένας συνταξιούχος υπολοχαγός της Πυροσβεστικής. .... θα είμαι εκεί Θεού θέλοντος! "
Ο Bryan Short λέει: «Ενδείκνυται. Ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι περικυκλωμένοι από 2 εκατομμύρια ‘hogs’! (= γουρούνια, έτσι λένε τους ‘χαρλεάδες’. Το δε banner της σελίδας δείχνει ένα γουρούνι σε μηχανή!)

Οι διοργανωτές της σελίδας πρόσθεσαν: "Παιδιά, απλά ήθελα να πω ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Η εκδήλωση αυτή έχει πολλή δουλειά. Όμως, για τη πατρίδα μας, αξίζει τον κόπο. Όπως και σε κάθε εκδήλωση, όπως αυτή, δέχεται επίθεση από παντού. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε οι περισπασμοί να μας αποτρέψουν από το στόχο μας. "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου