Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΔΩΣΑΜΕ ΚΩΛΟ κ. ΜΑΛΟΥΧΟ - ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ???

Μας καλεί λοιπόν ο κυρ δημοσιογράφος χωρίς «φόβους και πάθη» να μπούμε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων (δηλαδή να στηρίξουμε με τα μπούνια τους φονιάδες επιδρομείς) για να βγούμε – όπως ισχυρίζεται – πολλαπλά ωφελημένοι και κερδισμένοι...

 
Ελάτε να θυμηθούμε λοιπόν μερικά από τα πιο πρόσφατα ωφελήματα…
Σερβία: Δώσαμε κώλο στους συμμάχους… Τι κερδίσαμε???
Λιβύη: Δώσαμε κώλο στους συμμάχους… Τι κερδίσαμε???
Ιμια: Δώσαμε κώλο στους συμμάχους… Διαπιστευτήρια υποταγής… Δουλοπρέπεια απόλυτη… Όλα τα δώσαμε… Τι κερδίσαμε???

Ελάτε τώρα να δούμε τα γεγονότα...
Οι δήμιοι φόρεσαν τα καλά τους κι αφού πρώτα ενθάρρυναν τα τσιράκια τους – ισλαμοφασίστες και μισθοφόρους – στη δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσαν με χημικά που οι ίδιοι τους προμήθευσαν, ζεσταίνουν τώρα τις μηχανές του θανάτου για να σκορπίσουν και πάλι τον όλεθρο με πρόσχημα των ανθρωπισμό…

Ξαναπαιγμένη αθλιότητα. Αλλά όσο υπάρχουν αφελείς, η αθλιότητα πουλά και ξαναζεσταμένη, ως εκ τούτου κοστίζει ελάχιστα. Ελάτε λοιπόν να ξεβρακώσουμε τους δολοφόνους και τα τσιράκια τους, γιατί η πατρίδα μας έχει εγκλωβιστεί επικίνδυνα στο μάτι του κυκλώνα. Τη συμμορία των «συνετών», που σπέρνουν νουθεσίες στον πλανήτη με βόμβες και δολοφονικές επιδρομές, δε την αποτελούν μονάχα....
Οι υπερατλαντικοί πολιτογραφημένοι εγκληματίες. Η Αμερική χρειάζεται αυτό τον πόλεμο, όχι για ν αποκαταστήσει τη νομιμότητα εκεί που φρόντισε πρώτη να σπείρει ανέμους.  Τον χρειάζεται γιατί αυτοί οι άνεμοι εξελίχθηκαν στη γνωστή Αραβική ανεξέλεγκτη θύελλα, και επείγονται να χαλιναγωγήσουν κατά το δοκούν τη γεωπολιτική της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Η Αμερική της Χιροσίμα… η Αμερική του απεμπλουτισμένου Ουρανίου της Σερβίας… η Αμερική που κατασκεύασε Αλ Κάϊντες και λοιπές συμμορίες ορκισμένων φονιάδων…  αυτός ο πλανητικός εγκληματίας, μόνο για αποκατάσταση νομιμότητας δε δικαιούται δια να ομιλεί.

Συνένοχος στο έγκλημα είναι πρωτίστως ο φαυλοκρατούμενος ΟΗΕ. Η υποτιθέμενη «απροθυμία» του, να θέσει υπό την αιγίδα του τις πολεμικές επιχειρήσεις, είναι πρόστυχη και υποκριτική. Αν αυτό το συνονθύλευμα με τις κατευθυνόμενες μαριονέτες, νοιαζόταν για τη νομιμότητα και για τον θεσμικό του ρόλο, δε θα αρκούνταν απλά στην «απροθυμία» να «στεγάσει» το θράσος του φονιά, αλλά θα αναλάμβανε επιχειρησιακή δράση για να το εμποδίσει. Ναι καλά διαβάσατε. «Επιχειρησιακή δράση» για να την εμποδίσει, αφού αρνούμενος να της προσδώσει νομιμότητα, δε δικαιούται να εξαντλεί το ρόλο του σε ρόλο παρατηρητή της ανομίας.

Απόλυτη συνενοχή στο έγκλημα, έχει βεβαίως και ο θρασύδειλος «αρκουδιάρης του Βορρά», που έσπευσε πρώτος μετά από κάμποσες τσαχπινιές να διαβεβαιώσει τους Αμερικάνους πως ότι κι αν γίνει στη Μέση Ανατολή, αυτός θα παραμείνει υπάκουη και πειθαρχημένη Φιλιππινέζα, να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Τα λέγαμε και χθες σε σχετικό μας άρθρο με τίτλο:

Τη βρώμικη δουλειά θα την φέρουν σε πέρας και πάλι τα Εγγλεζάκια. Ο εκτελεστικός βραχίονας δηλαδή των Αμερικανών, που έδρασε φονικά και για λογαριασμό τους σε κάθε επέμβαση που εξαπέλυσαν μέχρι τώρα οι Αμερικανοί σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μιλάμε για τις Αρσακειάδες της νομιμότητας. Για τους φονιάδες των νήσων Φώλκλαντ, στο όχι και τόσο μακρινό ιστορικά παρελθόν.

Από κοντά κι ο «άλλος αέρας της Ευρώπης» ο Ολάντ. Το παρτσακλό της σοσιαλδημοκρατίας που θα έφερνε άλλα ήθη στο ευρωενωσιακό τερατούργημα. Ο αγαπητικός του ΣΥΡΙΖΑ που σύντομα εξελίχθηκε σε κατάπτυστο Ολανδρέου…

Κι ας έρθουμε τώρα στη δική μας πολιτική σαβούρα…
Η συγκυβέρνηση της ντροπής, συναποτελούμενη από ανδρείκελα γαλουχημένα στη λογική του σκυμμένου κεφαλιού, και προσδοκώντας σε κάποια ψίχουλα που θα πέσουν από το μεγάλο φαγοπότι, προσφέρει Γην και ύδωρ στους δολοφόνους των λαών, και μια χώρα – οικόπεδο για να τη χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν. Αξιοπρέπεια δηλαδή που δεν ξεφεύγει δράμι από την αξιοπρέπεια μπουρδέλου, και είναι βέβαιο ότι ο αναγνώστης έχει απόλυτη επίγνωση αυτής της δυσάρεστης πραγματικότητας.

Από κοντά και το πολιτικό έκτρωμα της ΔΗΜΑΡ, κατασκευάζοντας το άλλοθι του κάθε Ναινέκου, που ευελπιστεί σε «αυξημένο μεταπολεμικό ρόλο» της Ελλάδας, όταν πια θα έχει ολοκληρωθεί ο δολοφονικός εφιάλτης. Οι ανθρωπιστές του κώλου δηλαδή, που ταύτισαν στην εσωτερική πολιτική σκηνή την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους, με την ακατάσχετη λαθρολαγνεία, μετατράπηκαν αίφνης σε κολαούζοι των δολοφόνων για… την πατρίδα ρε γαμώτο.

Το καλύτερο όμως σας το φιλάμε για το τέλος…
Πρόκειται για τις πένες της ντροπής. Για τους ανθρώπους των εκδοτικών συγκροτημάτων, που έχουν αναλάβει ένα άλλο μέρος της βρώμικης δουλειάς, επιδιώκοντας να ρετουσάρουν τη συνενοχή της υποταγής, με την ψευτοπαληκαριά της αντιγερμανικής μεγαλοστομίας.

Στο πλευρό των συμμάχων λοιπόν μας καλεί να βρεθούμε ο αρθρογράφος του ΒΗΜΑΤΟΣ, επιχειρώντας να απαριθμήσει τα «ωφελήματα» που θα χει ο τόπος μας από τη δολοφονική του συνενοχή.

Και τι δεν ανακάλυψε αυτός ο απίστευτος τύπος για να πείσει το πόπολο, ότι η θέση του είναι στο πλευρό των αμερικανονατοϊκών δολοφόνων.
Αναντικατάστατο «διάδρομο» σταθερότητας και ασφάλειας ανακάλυψε που τον συγκροτούν η Ελλάδα, η Κύπρος και το Ισραήλ όπως ισχυρίζεται.

Δηλαδή…
Η Ελλάδα της ανύπαρκτης εθνικής κυριαρχίας…
Η Κύπρος η κατεχόμενη από τον Αττίλα με την αβάντα των «συμμάχων» μας…
Και ο δολοφόνος της Μέσης Ανατολής…
Συνιστούν κατ αυτόν «διάδρομο σταθερότητας»… Θεεικό???

Αλλά επειδή οι επικοινωνιακές μπαρούφες είναι καταδικασμένες να λειτουργούν ως μπανανόφλουσα από τους ίδιους τους τους εμπνευστές, συμπληρώνει (και ταυτόχρονα αποκαλύπτεται) πως πρόκειται για έναν «διάδρομο ασφάλειας και παρουσίας της Δύσης στο επίκεντρο της πιο πολύπλοκης και επικίνδυνης περιοχής του κόσμου, η οποία ήδη κοχλάζει.»

Να γίνουμε χαλί (διάδρομος) να μας πατήσουν δηλαδή… Εύγε Ελληναρά μου!!!

«Κοινό συμφέρον» έχουμε λέει μ όλους αυτούς (τους συμμάχους μας) «και πρέπει να το αντιληφθούμε το ταχύτερο δυνατό.»

Για στάκα ρε παληκάρι…
Εμείς… και η Κύπρος… Έχουμε κοινό συμφέρον με τον Ερντογάν που αντιμάχεται τον Ασαντ τροφοδοτώντας με χημικά τους μισθοφόρους ισλαμοφασίστες της περιοχής???
Εμείς και η Κύπρος… Έχουμε κοινό συμφέρον με τον αμερικανονατοϊκό άξονα και δεν το έχουμε αντιληφθεί???
Την εισβολή και την κατοχή στην Κύπρο ποιος την αβαντάρισε και τη συντηρεί???
Το καθεστώς της κατοχής στην Ελλάδα και την Κύπρο δυνάμεις εκτός των συμμάχων μας το έχουν χορογραφήσει???

Πες βρε αγόρι μου πως εννοείς ότι από τα πετρέλαια που θα γεμίσουν τις δικές τους δεξαμενές θα γεμίσουμε κι εμείς τους δικούς μας αναπτήρες…

Μας καλεί λοιπόν ο κυρ δημοσιογράφος χωρίς «φόβους και πάθη» να μπούμε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων (δηλαδή να στηρίξουμε με τα μπούνια τους φονιάδες επιδρομείς) για να βγούμε – όπως ισχυρίζεται – πολλαπλά ωφελημένοι και κερδισμένοι.

Ελάτε να θυμηθούμε λοιπόν μερικά από τα πιο πρόσφατα ωφελήματα…

Σερβία: Δώσαμε κώλο στους συμμάχους… Τι κερδίσαμε???
Λιβύη: Δώσαμε κώλο στους συμμάχους… Τι κερδίσαμε???
Ιμια: Δώσαμε κώλο στους συμμάχους… Διαπιστευτήρια υποταγής… Δουλοπρέπεια απόλυτη… Όλα τα δώσαμε… Τι κερδίσαμε???

Να απαντήσουμε εμείς κύριε Μαλούχο ή θα μπείτε στον κόπο να μας απαντήσετε εσείς???

Και για του λόγου το αληθές, δείτε το άρθρο του κ. Μαλούχου ΕΔΩ…

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου