Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ - ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΙΡΙ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ

Μόνο που αυτή την αλήθεια κάποιοι ανίκανοι, ορισμένοι απρόθυμοι αλλά και κάμποσοι εντεταλμένοι στο άρμα της κατευθυνόμενης μυθομανίας – μυθοπλασίας, αρνούνται επίμονα να την αντιληφθούν…


Η γεωπολιτική συμμορία των Πούτιν – Μεντβέντεφ, έχει αποδείξει περίτρανα πως το μοναδικό σπορ στο οποίο ξέρει να επιδίδεται με περισσές τυμπανοκρουσίες, είναι το επικοινωνιακό μασκαραλίκι.

Όλοι εκείνοι που επιμένουν να παραμυθιάζονται με την ιδέα πως σε αυτό το δίδυμο των σαλτιμπάγκων, μπορούν οι λαοί να βρουν έναν αποφασισμένο υπερασπιστή στα δίκαιά τους, και η ανθρωπότητα ένα αποτελεσματικό αντιστάθμισμα στις δολοφονικές επιδρομές των υπερατλαντικών βρυκολάκων, πλανώνται πλάνην οικτράν. 

Πρόκειται για τζιτζιφιόγκους της πολιτικής αρλουμπολογίας που…
Δεν κατάλαβαν -  ή σκόπιμα αποκρύπτουν - πως αυτό το γραφικό δίδυμο του Βορρά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αχυράνθρωποι του ρωσικού νεοπλουτισμού, που προσπαθούν να διαχειριστούν συμφέροντα, με τρόπο θρασύδειλο και πάντα εκ του ασφαλούς.

Ας συνοψίσουμε…
Οι μηχανές του πολέμου ζεσταίνονται. Η Μεσόγειος υπερθερμαίνεται και πάλι. Η δική μας η χώρα γι ακόμη μια φορά ξεβρακώνεται προσφέροντας Γην και ύδωρ στη φονική μηχανή.

Οι παραμυθάδες του αποπροσανατολισμού ωστόσο, επιμένουν να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ανακοπή αυτών των επιδιώξεων, στις υποτιθέμενες μεγαλοστομίες των Πούτιν – Μεντβέντεφ – Λαβρώφ κλπ. Παπάρια λαδορίγανη…

Σε όλους αυτούς τους παραμυθάδες, υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως αν υπάρχει κάτι που εξαναγκάζει σε δεύτερες σκέψεις τη δολοφονική μηχανή των ΗΠΑ, αυτό δεν είναι οι σαχλαμαρίζοντες του Βορρά, αλλά η ανησυχία των ίδιων των επιδρομέων, που δεν ξέρουν τι θα τους βγει την επόμενη μέρα.

Είναι το έργο που ξαναέζησαν στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη και αλλού…

Μόνο που αυτό το έργο δεν ήταν μονόπρακτο. Μέσα απ αυτά τα εγκλήματα, αυτό που προέκυψε δεν ήταν μονάχα απροσδόκητες και ανεξέλεγκτες – από τους εμπνευστές τους – εξελίξεις.

Εκείνο που εξ ίσου περίτρανα καταδείχτηκε ήταν πως η πολυσυζητημένη «Αρκούδα» του Βορρά, περιορίστηκε εκ των πραγμάτων στο θλιβερό ρόλο του …γκρινιάρη συνενόχου.

Ρωτάμε…
Πού πήγε η ρωσική μαγκιά, όταν οι δολοφόνοι κατακρεούργησαν τη Σερβία??? Είδατε κάτι που δεν είδαμε???
Πού πήγε η ρωσική τσαχπινιά, όταν οι χασάπηδες μακέλεψαν τη Λιβύη??? Μάθατε κάτι που δεν ακούσαμε???
Τι απέγινε τελικά με τις ρωσικές μεγαλοστομίες, όταν το Δ’ Ράιχ τους έδειξε το μεσαίο δάκτυλο στην Κύπρο??? Συνέβη κάτι που δεν αντιληφθήκαμε???
Για να μην επεκταθούμε και αλλού…

Έχετε λοιπόν αγωνία για το τι θα κάνει τώρα αυτή η τσαχπίνικη γατούλα του Βορρά, αν οι Αμερικανονατοϊκοί δολοφόνοι ξεπεράσουν τις αναστολές τους και χιμήξουν σαν όρνια πάνω στο Συριακό λαό???

Την απάντηση σας την κερνά ο ίδιος ο Λαβρώφ με πολλή αγάπη….
Παραχώρησε λοιπόν συνέντευξη τύπου ο Λαβρώφ, και κάλεσε τις ΗΠΑ και τις άλλες δυτικές δυνάμεις «να αποφύγουν σφάλματα του παρελθόντος», καθώς, όπως είπε, αντίθετα με όσα πιστεύει η Δύση, μία στρατιωτική επέμβαση «δεν θα τερμάτιζε τον εμφύλιο» πόλεμο στη χώρα.

Τους τσάκισε ε??? Ε για να τους αποτελειώσει προκειμένου να μην τολμήσουν να απογειώσουν ούτε ένα αεροπλάνο, αυτός ο μεγάλος πολιτικός άνδρας, αυτός ο ογκόλιθος της γεωπολιτικής, προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα.

Τι είπε λοιπόν το παληκάρι…
Η Μόσχα λέει, δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί σε στρατιωτική σύρραξη για τη Συρία. Το ξεκαθάρισε απόλυτα και σε όλους τους τόνους «Δεν σχεδιάζουμε να εμπλακούμε σε πόλεμο με κανέναν», απάντησε ερωτηθείς τι θα κάνει η Μόσχα σε περίπτωση που οι δυτικοί επιτεθούν κατά των στρατιωτικών υποδομών της Δαμασκού.

Έχετε λοιπόν ακόμη αμφιβολίες πως η «Αρκούδα» του Βορρά ήταν και παραμένει μια κότα με λειρί που στις δημόσιες εμφανίσεις της αρέσκεται να φορά την προβιά της ναζιάρικης γατούλας???

Ακόμη αναρωτιέστε για το ποιοί είναι τελικά οι πόντιοι Πιλάτοι της Νέας Εποχής???

2 σχόλια:

  1. Nomizw oti opote den exete kati na pite enantia stous skotinous pseytodimokrates tis disis sas ftei h rossia kai o poutin h rwssia 3erei kala na yperaspizete aytous pou ektimoun kai to dixnoun
    pos 8a vohthouse tin kipro otan h kivernisi anastasiadi edilone oti nai men 8eli voitheia oikonomiki apo rossia alla oi prothesi tou htan sta granatsia ton notoikon etsi einai stin ellada prospathoun na vroun apodiopompeous tragous na 3eskasoun.omos o poutin den einai ilithios kiprios na ton ekmetalleyonte oi elladites hte dia ton logon tous ite dia ton praxeon tous.exallou h rwssia den exei vaseis oute stin kipro an kai zite den tis dothike kamia exipiretisi(tin antidrasi tis tha tin doume sintoma sto simvoulio asfalias otan tha psaxnoume simaxous kai den tha vriskoume) giati omos h ellada afou theli na dei tin ellada na trizi ta dontia den kanei simaxia me tin rwssia oste na apoktisi dinami stin perioxi?to ti eipan oi rwssoi htan diplomatiko to ti tha praxoun stin poria mono o theos to xeri kalo einai stin ellada na skeyteste prin vgalete tin glwssa sas sto sergiani.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από τη μυθοπλασία, οι Ρώσσοι κινούνται σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα και δεν είναι προστάτες κανενός, αλλά μην τους περνάς για γατάκια.Σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρεις πήραν ανταλλάγματα (γι'αυτό φωνάζανε).Στη συγκεκριμένη περίπτωση (Συρία) έχουν προμηθεύσει με οπλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας (όχι αιχμής -αυτά τα κρατάνε για τον εαυτό τους) τον Άσαντ και περιμένουν να τα δούν σε λειτουργία στο πεδίο της μάχης.Δυστυχώς οι Σύριοι θα γίνουν (αν τελικά προχωρήσει η ιστορία) πειραματόζωα δοκιμών οπλικών συστημάτων των πολεμικών βιομηχανιών. Οι 'αντάρτες' έψαχναν τόσο καιρό να βρούν τις θέσεις αυτών των συστημάτων στη Συρία, αλλά εκτός από κάτι απαρχαιομένες βάσεις ραντάρ δεν βρήκαν τίποτα.Τη βάση τους πάντως στην Ταρτούς την κρατάνε ακόμα σε πλήρη λειτουργία, δεν τρομάξανε κιόλας.
    Το θέμα είναι ανταγωνισμός πολεμικών βιομηχανιών, σαν διαφήμιση δηλαδή για μελλοντικούς πελάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή