Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ

Αν ο βρυκόλακας του νεοναζισμού δεν ξαναμπεί οριστικά στο φέρετρο με το παλούκι καρφωμένο στην καρδιά του, τότε σ αυτό το φέρετρο αργά η γρήγορα θα γονατίσει η δημοκρατία και θα την καταπιεί. Ο καθένας λοιπόν ας αναλάβει τις ευθύνες του…
Η πρόσφατη δολοφονική επίθεση, πρέπει να σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για τον οριστικό αφανισμό του – Η δολοφονική επίθεση στο Πέραμα, μπορεί και πρέπει ν αποτελέσει την ταφόπλακα που θα καταπιεί οριστικά το βρυκόλακα του φασισμού, που σηκώνεται απειλητικά από το φέρετρό του, και βγαίνει σεργιάνι τις νύχτες στις γειτονιές.

Γι αυτό το λόγο και είναι χρήσιμο, την ώρα των αποφάσεων, να μην αφήσουμε ζωτικό χώρο προκειμένου να θριαμβεύσουν στη σκέψη μας οι αυταπάτες.

Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται πολιτικά…
Πολύ δε περισσότερο όταν πλευρές σημαντικές της πολιτικής αντιπαράθεσης, σκαρώνονται στη μήτρα αδιέξοδων ιδεολογημάτων. Αυτή η μέθοδος δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς. Αφήστε λοιπόν τις παπαριές, και...
Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και την κοινωνία. Η επιλογή της πολιτικής αντιμετώπισης απέτυχε οριστικά….

Απέτυχε πρωτίστως, γιατί απέφυγε πεισματικά ν ασχοληθεί με τα νεοταξίτικα ζιζάνια που επιχειρούν πλέον απροκάλυπτα να ευνουχίσουν τον εθνισμό των κοινωνιών, και βεβαίως και της Ελληνικής κοινωνίας. Η ανοχή – κι ακόμα χειρότερα οι επιδόσεις - στη λαθρολαγνεία και τον εθνομηδενισμό, όπως και οι άτολμες – ενίοτε και «ενοχικές» - αναφορές στο μεγαλείο της φιλοπατρίας, δε ριζοσπαστικοποιούν τον προοδευτισμό του λαού, αλλά αποτελούν άριστης ποιότητας λίπασμα για το νεοναζισμό και την πατριδοκαπηλία.

Το αποτέλεσμα αυτών των επιλογών, αφύπνισε απειλητικά τον επικίνδυνο βρυκόλακα, και μόνο αφελείς ή εμμονικά ανεγκέφαλοι καμώνονται πως δεν το αντιλαμβάνονται.

Απέτυχε επίσης, γιατί στα πλαίσια μιας κακώς νοούμενης πολιτικής αντιπαράθεσης, η έννοια του «πολιτικού πολιτισμού» ταυτίστηκε με λογικές πολιτικής ανοχής, πολιτικού συμψηφισμού, και το σημαντικότερο… Ο κακώς νοούμενος πολιτικός πολιτισμός κατέστησε απαγορευμένες στην ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση, έννοιες όπως: «παραδειγματική πολιτική τιμωρία», «εσχάτη προδοσία», «αντεθνικός δωσιλογισμός», «λαϊκή εξέγερση», «λαϊκά δικαστήρια», κλπ… κλπ… κλπ…

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι…
Να μην έχει συλληφθεί κανείς από τους πρωταίτιους των εθνικών τραγωδιών…
Να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να απολαμβάνουν προκλητικών προνομίων οι Σημίτηδες, οι Παπανδρέου, οι Παπαδήμιοι, οι Βενιζέλοι και όλη η αφρόκρεμα των «κυττάρων της δημοκρατίας» - των πολιτικών κομμάτων δηλαδή – που με συμμορίτικες πρακτικές και ασυλία καμόρας, οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή και την κοινωνία στην άβυσσο.
Και φυσικά όλοι αυτοί, συνεχίζουν ανενόχλητοι με στόχο την ολοκλήρωση της ολέθριας αποστολής που τους έχει ανατεθεί.
  • Καρπός αυτών των επιλογών του πολιτικού σαβουάρ βίβρ, δεν είναι μόνο η απόλυτη κατάρρευση του «πολιτικού πολιτισμού» στη συνείδηση της κοινωνίας. Είναι κυρίως η δημιουργία και η ενδυνάμωση ενός πολιτικού εξαμβλώματος, που πλέον αντικαθιστά την πολιτική συνολικά, με δολοφονικές πρακτικές υποκόσμου.
Οι συμμορίες της νύχτας, δεν έχουν καμία σχέση με εθνισμό και πατριωτισμό…
Και ως εκ τούτου, δεν είναι μόνο ακατάλληλες να υπερασπιστούν την πατρίδα, τα δίκια του λαού και τα εθνικά συμφέροντα του τόπου.
Αλλά αποτελούν πρωτίστως έναν ύπουλο εχθρό που επιβουλεύεται απροκάλυπτα και την πατρίδα, και τη δημοκρατία, και τις κορυφαίες εθνικές μας προτεραιότητες.

Ας το καταλάβουν και οι πλέον δύσπιστοι…
Οι μπράβοι της νύχτας, δεν ξέρουν ν αγαπούν την πατρίδα και το λαό της. Το μόνο που ξέρουν είναι να μισούν και να δολοφονούν έτσι απλά και χωρίς αιτία. Γιατί αυτό που έμαθαν, είναι να μπαίνουν στη δούλεψη του αφεντικού με αποστολή να σκοτώσουν. Τίποτε λιγότερο από αυτό δεν έμαθαν και τίποτε διαφορετικό από αυτό δεν πρόκειται να κάνουν στη θλιβερή τους ζωή.
Οι κήρυκες του μίσους, δεν μπορούν να διαπνέονται από αισθήματα πατριωτισμού. Τις αρρωστημένες ψυχές τους και τα διεστραμμένα τους μυαλά, τα διαπερνά μόνο το δηλητήριο και το μίσος για τον άνθρωπο, κι αυτό ουδεμία σχέση έχει με τον εθνισμό του απλού καθημερινού ανθρώπου.
Οι συμμορίες των δολοφόνων, δεν έχουν καμία σχέση με τον πατριωτισμό. Πατριωτισμός σημαίνει πριν απ όλα αγάπη για το λαό σου και όχι μίσος για τον συμπολίτη σου.

Πατριώτης δεν μπορεί να είναι αυτός που επιτίθεται για να δολοφονήσει Έλληνα πολίτη.
Η πεμπτουσία του πατριωτισμού ειδικά για τον Ελληνισμό, δε μπορεί να φωλιάσει στα αρρωστημένα μυαλά δολοφόνων που μισούν την αντίθετη άποψη, γιατί αυτή η πεμπτουσία ενσωματώνεται στο μεγαλείο των μεγάλων της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας που έγραψαν λαμπρές σελίδες αντιπαράθεσης μέσα από το σεβασμό, κι αυτές ακριβώς τις σελίδες διδάσκεται, σε αυτές υποκλίνεται σήμερα ολόκληρος ο πλανήτης.
Ένας πατριώτης που αγαπά αληθινά τον τόπο του και ξέρει να σέβεται το λαό του, γνωρίζει πως ο εμφύλιος σ ένα έθνος, είναι η μεγαλύτερη κατάρα που θα μπορούσε ποτέ να το βρει. Γι αυτό και πασχίζει να μην αναβιώσουν ποτέ στιγμές που παραπέμπουν σ αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
  • Τι σχέση λοιπόν μπορούν να έχουν με τον πατριωτισμό, οι κουκουλοφόροι της νύχτας που απειλούν να αναβιώσουν αυτές τις αιματοβαμμένες σελίδες της ιστορίας μας??? Απολύτως καμιά…
Ας δούμε λοιπόν την αλήθεια κατάματα…
Η στρατηγική της «πολιτικής αντιπαράθεσης» που επελέγη ως κυρίαρχη τα χρόνια που πέρασαν,  και μέσα από την οποία περίσσεψαν οι «περιγραφές» για το φαινόμενο του νεοναζισμού, την ίδια στιγμή που ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά με το λίπασμα που θεριεύει το δέντρο του, όχι μόνο δεν οδήγησαν στην αποδυνάμωση του, αλλά είχαν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Την απειλητική του ενδυνάμωση.

Είναι λοιπόν φανερό πως κάθε επιμονή σ αυτή την πεπατημένη, θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Τι πρέπει να γίνει???
Ας μην κρύβονται οι υποκριτές του πολιτικού συστήματος πίσω από τη γνώμη ενός πολίτη.
Ας απαντήσουν πρακτικά και στοχευμένα στο νεοναζισμό, με τους όρους που ό ίδιος επιλέγει… με τους όρους που μπορεί εκ των πραγμάτων να κατανοήσει… με τους όρους που του αρμόζουν πραγματικά… με τους όρους που του απάντησε η ίδια η ιστορία.

Αν οι νεοναζί θέλουν να αναβιώσουν τον εμφύλιο, είναι καλό να νοιώσουν στο πετσί τους την τύχη που επεφύλαξε ο εμφύλιος στους συνεργάτες των Ναζί…
Ο αντιφασιστικός αγώνας νίκησε, όταν και η τελευταία σημαία των ναζί αποκαθηλώθηκε και από το τελευταίο μπαλκόνι…
Ο αντιφασιστικός αγώνας δεν έπαιξε κρυφτό με την αλήθεια στις πλατείες ανεχόμενος τις συμμορίες των ναζιστών να οργανώνουν στα στρατηγεία τους τις βραδινές δολοφονικές τους εφόδους. Μπήκε μέσα σ αυτά και πέταξε τη σαπίλα στους δρόμους.
  • Αν οι δολοφονικές συμμορίες λοιπόν που πλέον στρέφουν τα φονικά εργαλεία τους σε βάρος Ελλήνων πολιτών, είναι ο φασισμός που διψάει για αίμα Ελλήνων, η αντιμετώπισή τους πρέπει να είναι αντίστοιχη της φυσιογνωμίας τους και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται ωσάν να πρόκειται για τον πολιτικό αντίπαλο της διπλανής πόρτας.
Αν ο νεοναζισμός δεν ηττηθεί αποφασιστικά τώρα, τότε σύντομα θα έχει ηττηθεί η Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Σ αυτόν τον πόλεμο δεν μπορούν να υπάρξουν δυο νικητές.

Αν ο βρυκόλακας δεν ξαναμπεί οριστικά στο φέρετρο με το παλούκι καρφωμένο στην καρδιά του, τότε σ αυτό το φέρετρο αργά η γρήγορα θα γονατίσει η δημοκρατία και θα την καταπιεί. Ο καθένας λοιπόν ας αναλάβει τις ευθύνες του.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικά μας άρθρα...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ... ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΥΘΕΙ

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου