Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ

Ο Νεοναζισμός δεν αντιμετωπίζεται με Ρεπούσηδες, με Κουβέληδες και με πλεόνασμα πολιτικής υποκρισίας...

Αν θέλετε να σκοτώσετε το φίδι, μη του χαϊδεύετε το κεφάλι. Κόψτε το και μαζί του βάλτε φωτιά να κάψετε και τη φωλιά με τα επικίνδυνα αυγά του. Όλα τα άλλα είναι ηλίθια επαναστατική γυμναστική και άθλια επικοινωνιακή μπουρδολογία.
Κοινωνία και πολιτεία (πιεσμένη από τα αιτήματα και τη δυναμική των καιρών) οφείλουν να απαιτήσουν, να επιβάλουν και τελικά να δρομολογήσουν άμεσα τέσσερα εντελώς πρακτικά πράγματα - προτεραιότητες, αν δε θέλουν να έχουν το ρόλο του κομπάρσου σ αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι: Ποιά είναι αυτά???...
  1. Ο νεοναζιστικός λόγος όπως και ο εθνομηδενισμός που τον θρέφει, να καταστούν άμεσα ιδιώνυμα αδικήματα.
  2. Οι πρωταγωνιστές και των δυό αλλά και τα επικοινωνιακά φερέφωνα που τους στηρίζουν και αναπαράγουν τις απόψεις και τις λογικές τους καθώς και εκείνοι που πρωταγωνιστούν σε κηρύγματα και «γιορτές» εθνικού μίσους, να στερούνται  άμεσα τα πολιτικά τους δικαιώματα δια παντός, και να εκπίπτουν από κάθε πολιτικό ή άλλο θεσμικό αξίωμα, και να στερούνται όλων των κοινωνικών παροχών από την πολιτεία.
  3. Τα νεοναζιστικά σύμβολα να αποκαθηλωθούν άμεσα από κάθε μπαλκόνι, από κάθε δημόσιο χώρο.
  4. Ακίνητα που θα χρησιμοποιούνται από νεοναζιστικές οργανώσεις είτε ως γραφεία, είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, να δημεύονται άμεσα και με συνοπτικότατες διαδικασίες.
Κι αυτά είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που μπορούν να παρθούν για αρχή, χωρίς συμβιβασμούς και την παραμικρή ολιγωρία…
Γιατί??? Γιατί έτσι γουστάρει η Δημοκρατία... Γιατί αυτό απαιτούν τα κόκκαλα των παππούδων μας που τρίζουν με το αίσχος του πολιτικούσας πολιτισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου