Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

Δυστυχώς ανάμεσά μας υπάρχουν και αφελείς. Αφελείς που ακόμη και μετά το φονικό αναζήτησαν στα πειραγμένα τους μυαλά, δικαιολογίες και ελαφρυντικά για έναν αδίστακτο και στυγερό δολοφόνο…

Φωτογραφίαγράφει η ΜΑΛΒΙΝΑ ΚΑΡΡΑ 

Αν δεν ήταν αρκετό το αίμα ενός Έλληνα συμπολίτη μας που χύθηκε άδικα, για να καταλάβει επιτέλους και ο τελευταίος κάτοικος αυτής της χώρας - που άγεται και φέρεται από τους κάθε λογής μπαρουφολόγους - ότι το μέλλον της δε μπορεί να το εναποθέσει σε μια συμμορία δολοφόνων, τότε θα πρέπει να πούμε καθαρά πως τα ψέμματα τελείωσαν πια, και δυστυχώς τελείωσαν για όλους με τον πλέον οδυνηρό τρόπο.

Και δεν τελείωσαν μονάχα για όλους εμάς που αγαπήσαμε πραγματικά τον τόπο μας αρνούμενοι να φυλακίσουμε την αλήθεια της ψυχής μας σε κοντόφθαλμες σκοπιμότητες και κάθε λογής νεολογισμούς.

Τελείωσαν – θέλουν δε θέλουν - και για όλους εκείνους όσους δήλωσαν «σαγηνευμένοι» από τα πατριδοκάπηλα συνθήματα των ταγματαλητών, και πλέον...
Δεν υπάρχει – δεν πρέπει να υπάρχει – κανενός είδους ανοχή σε όποιους δήλωσαν απλώς παρασυρμένοι.
  • Δεν υπάρχουν πλέον παρασυρμένοι. Υπάρχουν μόνο συνένοχοι, υπάρχουν εντεταλμένοι, υπάρχουν ίσως και ελάχιστοι ηλίθιοι. Όχι όμως παρασυρμένοι…
Τα ψέματα τελείωσαν – είτε με το καλό είτε με το άγριο - και για τα παράπλευρα φερέφωνά των δολοφόνων – όλον εκείνο το διπρόσωπο συρφετό δηλαδή – που εμφανίζεται να τους ανταγωνίζεται στα πλαίσια μιας ενδοχίτικης φραστικής αντιπαράθεσης,  ενώ στην ουσία πλειοδοτεί σε κορώνες ψευτοεθνικισμού με βασικό του χαρακτηριστικό τα κηρύγματα του μίσους.
  • Όλοι ετούτοι φύτρωσαν εκεί που έχεσε η πατρίδα. Πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο, εκεί που μάτωσε η πατρίδα. Κι αυτή η πατρίδα έχει μία και μόνο ιερή υποχρέωση: Να τους φερθεί με τον τρόπο που πραγματικά τους αξίζει, γιατί η ταγματαλητεία έχει παρελθόν, και όλοι εμείς οφείλουμε να έχουμε και μνήμη και κρίση…
Τελείωσαν τα ψέματα και για τους αιθεροβάμονες του «πολιτικού πολιτισμού» που παραμυθιάζουν και αυτοπαραμυθιάζονται, πως θα στριμώξουν αντιπαρατιθέμενοι πολιτικά, τα τάγματα των δολοφόνων.

Το λέγαμε και πριν το φονικό και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε: «Η στρατηγική της «πολιτικής αντιπαράθεσης» που επελέγη ως κυρίαρχη τα χρόνια που πέρασαν,  και μέσα από την οποία περίσσεψαν οι «περιγραφές» για το φαινόμενο του νεοναζισμού, την ίδια στιγμή που ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά με το λίπασμα που θεριεύει το δέντρο του, όχι μόνο δεν οδήγησαν στην αποδυνάμωση του, αλλά είχαν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Την απειλητική του ενδυνάμωση.» Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...
  • Από εδώ και πέρα, το μόνο που υπάρχει λοιπόν είναι συνενοχή, ηλιθιότητα και εγκληματική απροθυμία.
Το αίμα που χύθηκε πήρε ήδη την εκδίκησή του. Και κανείς πλέον δε δικαιούται να ισχυριστεί, πως δεν είδε, δεν άκουσε και δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη. Την εκδίκησή του την πήρε γιατί ξεβράκωσε μέσα σε μια νύχτα, ανθρώπους, πρακτικές αλλά και επιλογές αδιέξοδες.

Ποιος δεν είδε τα πρωτοπαλήκαρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να επιχειρούν να αποστασιοποιηθούν από το δολοφόνο του Κερατσινίου???
Ποιος δεν είδε το θράσος τους να μετατρέπεται μέσα σε λίγα λεπτά σε απύθμενη δειλία, φοβούμενοι την οργή που θα τους στείλει αδιάβαστους εκεί όπου πραγματικά ανήκουν???

Αυτοί οι παληκαράδες λοιπόν του νεοναζισμού, δεν είχαν τον ανδρισμό να ζητήσουν συγνώμη ούτε καν από την οικογένεια του δολοφονημένου. Έσπευσαν μόνο να δηλώσουν ψευδώς ότι δεν έχουν καμία σχέση με το δολοφόνο του. Και τώρα που το διαδίκτυο έχει κατακλειστεί από φωτογραφίες και βίντεο, που ουδείς πλέον αμφισβητεί την άρρηκτη σχέση του δολοφόνου με το συνδικάτο του εγκλήματος, απλά σιώπησαν και περιμένουν ελπίζοντας πως θα κοπάσει η καταιγίδα.

Αυτός ήταν πάντα ο ναζισμός.
Όταν η ευθύνη τον καλεί να την κοιτάξει κατάματα, αυτός δε διστάζει να πουλήσει και τον ίδιο του τον αδελφό, για να προσπεράσει το ραντεβού του με την αλήθεια.
Όταν η πατρίδα τον κάλεσε να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά της, αυτός δε δίστασε να φορέσει κουκούλα και να συνεργαστεί με τον κατακτητή, δολοφονώντας τον ίδιο του το γείτονα.
  • Αυτός λοιπόν θα σώσει την πατρίδα σου αφελέστατε και μαλακισμένε συμπολίτη μου, από τους νέο-δωσίλογους του εθνομηδενισμού και των κατοχικών μνημονίων???
Όχι… Αυτή η καταιγίδα δεν πρέπει να κοπάσει.
Αυτή η καταιγίδα της οργής, πρέπει να γίνει ο τυφώνας που θα καταπιεί οριστικά και αμετάκλητα το νεοναζισμό και τα περιφερειακά επικοινωνιακά φερέφωνά του. (Κάποιοι τουλάχιστον άθλιοι, έσπευσαν να εμφανίσουν το δολοφόνο ως δήθεν αμυνόμενο. Κι όταν το παραμύθι κατέρρευσε από τα ίδια τα γεγονότα τον αποκάλεσαν ποδοσφαιρόφιλο μαχαιροβγάλτη. Αυτή η μπέσα τους… η συνέπειά τους… η σχέση τους με την αλήθεια… η πολιτική τους προστυχιά που βάφτισαν πατριωτισμό για να σαγηνεύσουν ανεγκέφαλους καραγκιοζάκους με μηδενική πολιτική σκέψη)

Ας είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι, στο χρέος μας απέναντι στη Δημοκρατία και την πατρίδα.
Οι εγκληματικές συμμορίες των νεοναζί, δεν πρέπει να τολμήσουν ξανά να προσβάλουν τις Θερμοπύλες με την αποκρουστική τους παρουσία και τη χολεριασμένη αρβύλα τους…
Οι εγκληματικές συμμορίες των νεοναζί, πρέπει να μετανιώσουν πικρά, αν τολμήσουν να ξαναπατήσουν τα πόδια τους στο Μελιγαλά για να ξαναβιάσουν την ιστορία και τον αντιναζιστικό αγώνα του λαού μας…
Οι δολοφονικές συμμορίες των νεοναζί, πρέπει να πονέσουν πολύ αν διανοηθούν να οργανώσουν και πάλι γιορτή μίσους σε οποιαδήποτε γωνιά αυτής της πατρίδας, που την ώρα που είχε ανάγκη από υπερασπιστές, αυτοί δε δίστασαν να ντυθούν στα χρώματα της Γκεστάπο.
Καμιά πλατεία της Ελληνικής επικράτειας, δεν είναι υποχρεωμένη να ανεχτεί την πτωμαΐνη του νεοναζισμού να λεκιάσει την αιματοβαμμένη ιστορία της.
Κανένας δρόμος της Ελληνικής επικράτειας που μάτωσε από τους δολοφόνους της Γκεστάπο, δεν πρέπει να ξανανιώσει ντροπιασμένος από τις παρελάσεις μίσους των άθλιων απογόνων της.

Η καθολική αντίσταση στη χολέρα του νεοναζισμού, δεν είναι δικαίωμα μόνο. Είναι η κορυφαία υποχρέωση όλων μας απέναντι στην αλήθεια, στο δικαίωμα στη ζωή, στην ιστορία και τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού.

Αλλά και πρώτιστη υποχρέωση της πολιτείας, που επιμένει πεισματικά να υποκρίνεται, και να χρησιμοποιεί τους πληρωμένους φονιάδες του νεοναζισμού, ως δεκανίκι στην άθλια δωσιλογική της κατρακύλα.

Όσο για τα κηρύγματα περί υποτιθέμενης λαϊκής ενότητας και ομοψυχίας, είναι ψεύτικα και αποπροσανατολιστικά όσο οι δολοφόνοι αφήνονται ανενόχλητοι να σχεδιάζουν την επόμενη έφοδο των βρυκολάκων, γι αυτό και την οφειλόμενη απέναντι στη ιστορία αλήθεια, την καταδείξαμε χωρίς περιστροφές:

Αν ο βρυκόλακας του νεοναζισμού δεν ξαναμπεί οριστικά στο φέρετρο με το παλούκι καρφωμένο στην καρδιά του, τότε σ αυτό το φέρετρο αργά η γρήγορα θα γονατίσει η δημοκρατία και θα την καταπιεί. Ο καθένας λοιπόν ας αναλάβει τις ευθύνες του…

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικά μας άρθρα...

ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ... ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΥΘΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου