Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η "ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ" ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ

Η γεωπολιτική συμμορία των Πούτιν – Μεντβέντεφ, έχει αποδείξει περίτρανα πως το μοναδικό σπορ στο οποίο ξέρει να επιδίδεται με περισσές τυμπανοκρουσίες, είναι το επικοινωνιακό μασκαραλίκι...

Αυτά λέγαμε λίγες μόλις μέρες νωρίτερα όταν η παρέλαση των αφελών εναπέθετε στους τσαρλατάνους του Βορρά τις ελπίδες της για την αποσόβηση της δολοφονικής επέμβασης στη Μέση Ανατολή.  Η επιβεβαίωσή μας (για μια ακόμη φορά) δεν άργησε να έρθει. Η συμμορία των ανέξοδων φαφλατάδων ξεβρακώθηκε και πάλι και η είδηση πλέον αποκαλύπτει τα εξής:...
Ο Πούτιν κάνει στροφή: Θα εγκρίνω επέμβαση στη Συρία αν ο Ασαντ χρησιμοποίησε χημικά...

Έτοιμος να "παγώσει" τις στρατιωτικές αποστολές στη Συρία είναι ο Βλαντιμιρ Πούτιν, αν αποδειχθεί ότι ο Άσαντ έκανε χρήση χημικών και αν ο ΟΗΕ εκδώσει σχετικό ψήφισμα.
Ο Ρώσος πρόεδρος, μιλώντας σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Associated Press και το ρωσικό κανάλι Channel 1 δεν απέκλεισε η χώρα του να υποστηρίξει ένα ψήφισμα του ΟΗΕ για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, αν αποδειχθεί η χρήση χημικών στους κατοίκους της Δαμασκού.
«Δεν το αποκλείω αυτό", είπε χαρακτηριστικά, "αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε μία απολύτως βασική πτυχή. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, μόνο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα μπορούσε να κύρωσει τη χρήση βίας εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους. Οποιαδήποτε άλλη πρόφαση ή μέθοδο η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τη χρήση βίας εναντίον ενός κυρίαρχου και ανεξάρτητου κράτους είναι απαράδεκτη και δεν μπορεί παρά να ερμηνευθεί ως επιθετικότητα", είπε.

Σχολιάζοντας τις φρικτές εικόνες από τις αγριότητες στη Συρία και τη χρήση χημικών, δήλωσε σχετικά:
"Είναι φρικτές φωτογραφίες. Το ερώτημα είναι μόνο ποιος το έκανε και τι έκαναν, και ποιος είναι υπεύθυνος γι 'αυτό... ", σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου