Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Νέα επικοινωνιακή απάτη αλλά με προεκτάσεις επικίνδυνες σε βάρος των λαών, σκαρώνουν τα νεοταξίτικα μαγειρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Ετσι με πρόσχημα έναν υποτιθέμενο έλεγχο "ευστοχίας" του τρόπου με τον οποίο συνδιαχειρίζονται οι υπάλληλοι των τραπεζικών συμμοριών και οι "δουλικές" επιμέρους κυβερνήσεις τις πολιτικές αφανισμού των λαών, ένα νέο ύπουλο σχέδιο που αποσκοπεί στην απόλυτη πολιτική, εθνική και διαχειριστική χειραγώγιση, ετοιμάζεται να εφαρμοστεί με πιλοτικό τρόπο στο πειραματόζωο που λέγεται "Ελλάς". Σύμφωνα λοιπόν με σχετικά δημοσιεύματα...
Η Τρόικα αποκτά ελεγκτή. Έτσι η Επιτροπή Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πρόκειται να αναλάβει τον έλεγχο του έργου της τρόικας σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Ιρλανδία, ορίζοντας ως επικεφαλής της ομάδας που θα διενεργήσει τους ελέγχους τον Αυστριακό ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά και μέλος του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ότμαρ Κάρας, γράφει σε σημερινό δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα «Ντι Πρέσε» με τίτλο «Η τρόικα αποκτά έναν κοινοβουλευτικό ελεγκτή».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ότμαρ Κάρας, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του εισηγητή τού κοινοβουλευτικού ελέγχου -έπειτα από σχετική συμφωνία των παρατάξεων και το "πράσινο φως" που θα δώσει επίσημα το προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (η εντολή αναμένεται για τις 14 Νοεμβρίου)- θα προΐσταται της διερεύνησης του έργου της τρόικας, θα διευθύνει τις πολιτικές διαπραγματεύσεις ως προς τις προτάσεις βελτίωσης και θα συντάξει την τελική έκθεση.
Ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Σβεν Γκίγκολντ επισημαίνει πως τα αρχικά σχέδια της τρόικας απέτυχαν σε όλες τις χώρες και θα πρέπει να διερευνηθεί (είδατε πόσο γλαφυρό είναι το επικοινωνιακό του στήσιμο???)τι οδήγησε στα μοιραία αποτελέσματα, εννοώντας προφανώς, κατά την εφημερίδα, τις παρενέργειες των προγραμμάτων λιτότητας και μεταρρυθμίσεων που είχε υπαγορεύσει η τρόικα, δηλαδή ύφεση, αύξηση της ανεργίας και πολιτικές αναταράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου