Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??? ΧΕΣΤΗΚΑΜΑΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ???

«Προσαγωγή» Κρανιδιώτη στη Συγγρού - Αναγκαστική επίσκεψη στη Συγγρού πραγματοποίησε το απόγευμα ο Φαήλος Κρανιδιώτης προκειμένου να συναντήσει τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο ο οποίος και τον κάλεσε... 


Η συνάντηση έγινε για να δημοσιοποιηθεί και να καταδειχθεί ότι η ΝΔ αποστασιοποιείται από όσα είπε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής στην περίφημη πλέον ανάρτηση. Εξάλλου οι χρυσαυγίτικς κορώνες και η ακροδεξιά ρητορική του Κρανιδιώτη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και στο εσωτερικό της ΝΔ και ιδιαίτερα στους Καραμανλίκους. 

Ο Παπαμιμίκος ξεκαθάρισε ότι αυτές οι απόψεις δεν εκφράζουν τη ΝΔ, ο Κρανδιώτης μίλησε για παρερμηνεία και υποστήριξε πως...
Όταν μιλούσε για «σφαίρες» μιλούσε μεταφορικά, αλλά παραδέχθηκε ότι λόγω της φύσης του μέσου (Facebook) είπε και «μια κουβέντα παραπάνω»… O Παπαμιμίκος φέρεται επίσης να ζήτησε από τον Κρανιδιώτη να είναι πιο προσεκτικός για να μην εκθέτει την παράταξη. 
Υπενθυμίζεται πως ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις ακροδεξιές θέσεις του, τη Δευτέρα ανάρτησε ένα κείμενο στο Facebook στο οποίο μεταξύ άλλων αναφερόταν σε «σφαίρες» που κρατάει για τους πραγματικούς εχθρούς και όχι τους «πατριώτες και τους εθνικιστές». «Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες», γράφει. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο.

Η δημοσίευση προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον πρωθυπουργό να πάρει θέση για τα «μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη». «Οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του κ. Φ. Κρανιδιώτη, σύμβουλου του κ. Σαμαρά και μέλους της ΚΠΕ της ΝΔ, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Πρωθυπουργό και αναδεικνύουν τις πολιτικές συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χ.Α.».

«Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για ‘σφαίρες’ που τις κρατούν για τους ‘αληθινούς αντιπάλους’ διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της ‘διπλανής πόρτας’ αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.», σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του. 



Σχετική μας ανάρτηση...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου