Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ

Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια θα καταψηφίσει η ΔΗΜΑΡ, όπως αποφάσισε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στην τελευταία συνεδρίασή της...  (Τα μαξιλάρτια που λέγαμε...)...

Παράλληλα η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει και τον προϋπολογισμό ενώ θα υπερψηφίσει την τροπολογία Γεωργιάδη για τα φάρμακα.

Στη σχετική ανακοίνωσή για τις αποφάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής αναφέρεται:...

Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό γιατί ενισχύει τις κοινωνικές ανισότητες και την υπερφορολόγηση. Ο προϋπολογισμός δεν κατάφερε να ανοίξει ούτε μια χαραμάδα προοπτικής και ελπίδας. Απουσιάζει οποιοδήποτε σχέδιο  για την αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών και οικονομικών θεμάτων, όπως η ύφεση και η ανεργία ενώ απουσιάζει – αντί να κυριαρχεί- η αναπτυξιακή διάσταση.

Θα ψηφίσει θετικά για την τροπολογία που αφορά τα φάρμακα. Η ρύθμιση αποτελεί ένα βήμα για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων προς όφελος των πολιτών.
 
Για την εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια θα καταψηφίσει τη σχετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την ύπαρξη πολιτικών ευθυνών στη διαχείριση του ζητήματος των υποβρυχίων και των ναυπηγείων. Η ΔΗΜΑΡ ωστόσο δεν επιλέγει την τεχνητή πόλωση και την ποινικοποίηση της πολιτικής αντιπαράθεσης,  την οποία, εξάλλου εκμεταλλεύονται οι εχθροί του κοινοβουλευτισμού. (σ.σ. "Ε.Φ": Ενώ κάτι τέτοιοι ελεεινοί "φίλοι"του κοινοβουλευτισμού, τον θέλουν ως πλυντήριο ανομημάτων για τα λαμογηια του πολιτικού συστήματος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου