Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ - ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ??? ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ (Βίντεο)...

Στουρνάρας: Αποκλείω κούρεμα καταθέσεων - Βγαίνουμε στις αγορές το 2014...

“Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει τρίτο μνημόνιο, δεν μιλάμε για νέο δανεισμό αυτή τη στιγμή” αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. Ο κ. Στουρνάρας σε συνέντευξή του στη Real News αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει τρίτο Μνημόνιο για τη χώρα και...
προαναγγέλλει έξοδο στις αγορές το δεύτερο εξάμηνο του 2014. Δηλώνει επίσης οτι δεν θα υπάρξει κούρεμα των καταθέσεων, ότι δεν θα απελευθερωθούν οι ομαδικές απολύσεις και οτι θα καταθέσει άμεσα νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση των τραπεζών. Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Στουρνάρας αποκαλύπτει πως οι φορολογικοί συντελεστές θα πέσουν το 2016 ενώ το 2014 θα μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές.

Για το θέμα της μείωσης του χρέους, εκτιμά πως η συζήτηση θα ξεκινήσει προ των ευρωεκλογών, αλλά θα ολοκληρωθεί αργότερα, με την Ελλάδα να επιδιώκει «μια σημαντική μείωση επιτοκίων και μια σημαντική μετατόπιση προς το μέλλον των χρεωλυσίων». Σημειώνει επίσης οτι τυχόν μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης θα οδηγούσε σε έξαρση λαθρεμπορίου και τονίζει πως δεν θα τεθεί τέτοιο θέμα στην τρόικα. Αναφέρει επίσης πως οι σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά παραμένουν ίδιες “σε απόλυτο βαθμό” και τονίζει ότι δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό του η σκέψη να παραιτηθεί.

Δείτε τώρα τι έλεγε ένας άλλος ελεεινός του συναφιού τους...

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΗΤΕΣ. ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡ. 4, ΤΩΡΑ,ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή